Ahojte,mavam strasne nepravidelny cyklus,tehotenstvo som zistila az v 7tt,lenze zacala som aj spinit tak som isla ku gynekologovi,na sone videl len gestacny vak ktory velkostou zodpovedal 6t3d,predpisal mi duphaston a o 10 dni kontrola,moja otazka je ak by tehotenstvo pokracovalo a o 10dni by bol aj plod a akcia srdiecka,mohlo ten plod poskodit ak som 2dni pred zistenim to som bola 6t1d pila 3koktejli kde bolo trochu vodky a 2deci dzusu a fajcila?
My sme si po dlllhej dobe s mm dali deň pred očakávanou ms 3 poháre vína večer. Na druhý večer 4 pohare. A bolo mi divne, ze kde nič tu nič, tak som urobila test a tam už koľajnice! Bola som v 5 tyzdni. Počas tehu ani kojenie som nepila nič, ani len ústnu vodu s alkoholom nepoužila.
@svetlonos a niekde som citala ze plod este vtedy neni napojeny na krvny obeh matky ze to tak neskodi,ktovie ci je to tak
presne tak, nie je.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Nie, urcite sa nic nestalo. Toto spravi kopec zien, to by tie deti boli radom postihnute. Nakolko do 6/7tt nevies proste o tom tehu. Ja som podobne vypila 2dc vina v prvom tehu, test neukazal dve ciarky, isla som von, o dva tyzdne uz boli ciary uplne tmave. Dieta je v poriadku