Ahojte. Tento prispevok sa bude tykat hlavne zien.
Ja chodim od 15r. len na preventivne pretoze som nikdy nemala ziadne tazkosti.
Nikdy problemy s cyklom, ziadne zapaly ci mykozy
Na poslednej kontrole so mnou doktor pri sone srandoval, ze preco este dietatko nemam, ze vsetko je pripravene, ze som prosto ok. Bolo to mozno pol roka dozadu.
S partnerom sme sa zacali snazit, nie je to ani 5 mesiacov, z toho pokusov bolo velmi malo, pretoze chodi na dlhsie pracovne turnusy a casto chytil m-ko.
Problem je v tom ze ja som sa na to snazenie strasne upla, a hadam sa s nim ze je to jeho vina ze dietatko este nemame. Zacinam si domyslat, ze chyba je v nom, ze je chory.
Ja som dlho studovala, pytala sa zien tak som si nasadila Inofolic.
Teraz mam zas schizi, ze mi rozhodi cyklus a ze z neho budem mat problemy nic viac.
Som taka vynervovana, ze uz mi nic neni dobre a stresujem.
Teraz po novom roku, ak moj gyn. zacne ordinovat, sa chcem znova objednat na preventivnu, a skonzultovat to s nim.
Priatel si sam od seba kupil dokonca Folandrol, aby sme skusili a zosilneli vysledok tych volnopredajnych pomocok k otehotneniu. Myslim ze na kazdeho vplyval inac, tak hadam nenarobi viac skody ako dobroty, a mojej psychike to neublizi viac.
Vzdy som bola zasadne proti voci ovu. testom, teraz ale, ked si pomaham nejakym pripravkom chcem vidiet ci sa nieco deje, no mam pocit, ze aj tym ovu. testom zacinam podliehat.
Vzdy som sa cudovala zenam, ako sa mozu kvoli tomu trapit ked sa nedari, ze vzdy sa da, no teraz som jednou z nich.
Priatela to tiez stve, ale predsa neprivedieme dieta, do nezabezpecenej rodiny. Neviem ako mam zamestnat hlavu.
Podporuje ma, pomaha mi, upokojuje ma. Povedali sme sa ze ozaj ak sa nam nebude darit, podstupie vystrenia. Snazim sa to rozpisat takto v kratkosti, takze verim, ze sa najde niekto to ma pochopi.
Zacinam sa bat, nic len sledujem pripravky, pozeram a citam.
Myslim, ze som sa rozhodla spravne co sa tyka Inofolicu, co som citala uzivali ho aj zdrave zeny.
Kludne napiste svoj nazor, ako na vas vplyvalo snazenie sa...Ja mam 22r a uz si pripadam smutne, bez nalady a beznadejne.
5 mesiacov je veľmi krátko. Ten stres tomu vôbec nepomáha, skus sa zamerať na niečo iné. Nám to vyšlo práve keď som sa na to vykašlala, začala cvičiť a riešiť iné veci. Si mladá, máš na deti kopec času.
@majste12 zlatko ver mi 5 m oproti 10 rokom je nič
mas len 22r ja v tvojom veku som o dietatku este ani nerozmyslala..., si mlada, neries, uzivaj si zivot, cestuj a to dietatko pride ani nevies ako ked to budes najmenej cakat ;) drzim palce
My sa zacneme snazit tento rok, lebo minuly rok to bolo take vselijake, len nie dobre. Vzdy nejaky problem sa vyskytol. Neupinaj sa na to, lebo cim viac na to myslis, tak tym je to horsie. Su tu zeny, ktore sa snazia otehotniet niekolko rokov a nie len par mesiacov. Mas len 22 r. uzivaj si zivot a ked mas byt tehotna, tak budes. Hoci chapem, ze lahko sa to hovori a tazsie praktizuje.
@majste12 5 mesiacov?! A toto vyvádzaš?! Baby tu majú ukážkové výsledky a snažia sa roky.
Len si dávaj pozor aby si si s týmto snazenim a obvinivaním partnera neuhnala rozchod. Roky sme sa snažili ale ani vo sne by ma nenapadlo obviňovať toho druhého!!! To nemyslíš vážne?! Keby aj bol neplodny či akože za to môže?!
A keď budeš mať,, problém " ty, ako samu seba obviníš a potrestáš?!!
@majste12 aa ja ešte dodám z akého dôvodu obviňuješ partner? Chyba môže byť aj u teba
@stellarstar lebo chodila na preventívnu tak si myslí, že to tak bude naveky. Ale asi nepostrehla že na preventívke sa plodnosť nevyšetruje.
Prečo si si nasadila sama lieky a zbytočne ? Za ďalšie 5 mesiacov a aj tak ste netrafili plodné dni .čo tak najskôr posledovať svoje telo a potom riešiť.
@mariska1989
@martul
@bessie12
@lucia7933
@thereisabear
@simona1998 užívateľka už nemá účet na MK 🤣🤣 sa jej nepáčili naše odpovede? 🤔🤷♀️
@stellarstar no, pravdepodobne cakala uplne ine odpovede a nie take, ake dostala. 😀
@stellarstar to bola svetelná rýchlosť teda 🤣🤣🤣
Dievca, brzdi a ukludni sa. Moc hysacis. Ono to je casto v hlave, ked to nejde. Problem to zacina byt vtedy, az ked sa nedari rok.
Okrem toho, veruze ani ja som v 22 nad dietatom neuvazovala. Studovala som, spoznavala svet...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
5 mesiacov a už mas z toho zlu psychiku ? My sa snažíme 2 roky a najviac mi pomohla doktorka pretože zistila že neovulujem aj keď mám pravidelne cykly ako hodinky . Chod ty na vyšetrenia drahému urobte spermiogram a začnite to riešiť tak .