Čaute baby začínam už 4 mesiac tehotenstva ale mam taky problém s priateľom sa vkuse hádame aj pre nejaké maličkosti už keď sa nechcem hádať tak sa rozplačem som strašne citlivá nikto to nevie pochopiť neviem ako ďalej bojím sa ze tým plačom nejako ublizim bábätku ešte mi aj k tomu väčšina vraví ze budem mat veľmi placive bábätko tak sa bojím. Nechuti mi pri tých hadkach ani jest a z nervoch ma vie už aj brucho rozboliet. Neviem ako ďalej
Naco ako zas nova tema? Ono je to asi tak, no po 2 mesiacoch vztahu, sa da cakat, ze ak kocka otehotnie, bude to aj pre chalana trocha velky sok a potom hadky, to pojde ako na beziacom pase
Ja som tiez otehotnela nie po 2mesiacoch ale asi po týždni vzťahu. Sice sme sa poznali niekolko rokov,bajskor sme boli kolegovia v praci potom sme.sa par rokov nevideli a ked sme sa pocase stretli tak preskocila ta iskra ale nevydrzalo to a rozisli sme.sa. po asi roku po rozchode sme sa opäť stretli nejako sa dali do kopy a sup bola som tehu ..boli hadky rozchody a j veľa plaču pocad tehu ale to sa dalo čakať.nikdy sme spolu nežili,nefungovali ,neriešili problémy .proste dva cudzí ľudia,ale po čase a nebolo to mesiac ale takmer dva roky co sme chceli byt spolu no bohužiaľ nevedeli sme to sa všetko premenilo.zmenili sme sa my,naučili chapat potreby toho druhého a teraz cakame tretie babo ,milujeme sa a uz by som svojho chlapane nevymenila
Ja som plakala ešte pol roka po pôrode 😂😂😂. Dokonca aj pri reklamách 😂😂😂
@miruslb detto, stacilo mi vidiet reklamu na psie zradlo a to steniatko bolo take stastne ze som hned plakala. Preslo to asi rok po porode :D
....to mi odlahlo, ze nie som sama 🙂 lebo ja sa tiez rozplacem rychlo, ked nieco pekne vidim...pocujem a pod. 🙂
@zdenkakelemanova nestaram sa do osobnej zalezitosti, iba sa chcem vyjadrit k tym kecom o placlivom dietati. Ja som v prvom tehotenstve neplakala vobec, bola som vesela spokojna, vyrovnana a moje babo? V jednom kuse plakala, nespokojna, nervava, cele dni. Takze asi tak k tymto dristom. Hlavne nech vam vsetko dobre dopadne 😉
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@zdenkakelemanova
https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/slug-66/
To je tak keď už čakáš dieťa s človekom po 2 mesiacoch známosti .
Asi to nebol najlepši vyber