Dnes som bola na poradni a pôrod sa stále neblizi 😢 ja by som už tak strašne chcela rodiť a stále nič (termín o 2 týždne) ale vyzerá to tak že budem ešte aj prenášať podľa slov lekára , a ja to už tak veľmi chcem mat za sebou…..😞😞😞😞 stále keď ma niečo pichne alebo zabolí tak sa modlim nech je to už pôrod 😂
@colsami veď jasne ja viem , len som mala potrebu to aspoň napísať niekomu to proste povedať 🫣😁😁
Ďakujem 😊
Neboj vecne tehotna nebudes😁
Teraz to ešte nevyzerá a zajtra to môže prísť. Dieťa si samé povie, kedy chce von. Uži si krásne jesenné dni, chodievaj von, využi to, že ešte je jednoduché sa vychystať. Choď s mużom na večeru, na koláčik. Ja som si tak užívala na jar, každý deň prechádzky a bolo to super.
Ale ved ten nalez sa moze zmenit za par dni, to, ze ti teraz dr povie, ze este neporodis nic neznamena a ani by ti to presne pre toto zbytocne zufanie a stresovanie nemal hovorit… drzim palce 🍀
Príde to, keď to má prísť. Mne lekár povedal, že to vidí na dlho, a za pár hodín už bolo bábo na svete. Užívaj si ešte ticho a kľud vo dvojici. 😉
Kráľovstvo by som dala za to, keby som mala už iba 2 týždne do pôrodu! 😁❤️ držím palce nech Ti všetko dobre dopadne
Poznám to. Najprv nie, ešte nie, nie.. a potom bodaj by to už bolo. Ako súdok som sa cítila. ;D Príde to a dáš to! ;) V pravý čas.
Ja som 24.12 po štedrej večeri revala ze snáď nikdy neporodim a rano 25 sme už boli styria 😃
Ja som tiež tak túžila mať po pôrode v júli, keď bolo 35 stupňov a ja som bola ako slon 🐘 aj na poradňu v 38tt v piatok som išla s kufrom, že ma určite nechajú v nemocnici, lebo ja už chcem rodiť 😀
Stačila ale jedna dlhšia prechádzka v sobotu (cca 2 hodiny) a na druhý deň bolo bábätko na svete 🙂
Ti poviem..ja 2-2 tyzdne obed terminom porodu...robila som vsetko mozne aby som porodila čím skor...sex,pika kade hske caje a vysla 2 x na kostolnu vez hore dole co je asi 7 poschodi...a poviem ti,akurat co som mala svalovicu..a a aj tak mi museli 3 dni vyvokavat porod....takze ked to ma prijst tak to prejde a ked nie tak proste treba porod vyvolat...mne sa teda na 3 den podarilo porodit konecne😂😂😂 a to som bola uz 10 dni po termine...
Čize máš termín o 2 týždne a tieto stavy? Sa ukludni. 😂 Mozes na pôrod ešte kľudne zabudnúť, minimálne na 11 dní 😂
Myslim, ze kazda jedna to tak ma, ze tie posledne tyzdne su nekonecne. Ja som druhe dieta rodila tento rok v juli v tych najvacsich horucavach.. posledne dva tyzdne som uz plakala, ze to uz chcem mat konecne za sebou, lebo v tom teple umriem. Nakoniec som prenasala len dva dni. Prve som prenasala 10 dni, ale to bolo na pohodu, lebo bola zima.
Ja ťa chápem, tiež mám 2 týždne do pôrodu 😂
Nikto nevie kedy to príde...ja som pri prvom bola okolo obeda na poradni a tiež mi lekarka povedala ze to tak skoro nebude...poobede už som bola v pôrodnici...pri druhom mi práve naopak povedali ze bude zázrak ak vydržím aspoň do 32tt.. a malý sa narodil v ukoncenom 38tt.. takže oddychuj a ono to príde...
Ja som mala 2 tyzdne. Lekar to skratil ze musi byt cisarsky.. tak teraz ratam dni do planovanej sekcie..a uprimne malemu hovorim este vydrz , este chvilu vydrz..
Mne na konci jula povedala dr. Ze do par dni to pride - trt makovy, 19.8. uz na kontrole v nemocnici - 3dni po termine - mi povedali, ze to na porod vobec nevyzera a 22.8. Mam prist na prijem a budeme vyvolavat. Ake bolo prekvapenie , ked o par hodin ma rodila gyn, s ktorou sme sa videli rano a este sme sa na tom pomedzi moje umieranie aj zasmiali 😅
Takze - reci, ze to vyzera tak a tak nepocuvaj. Pride to ked to prist ma, uzi si este dni 2v1 😊
Ja som bola na sto zamkov zamknuta o 11:00, 5 dni po termine, a vecer mala na svete 🤷♀️
Mozes zacat carovat a vyvolavat. Pit caj z malinika, tepla vana, naparky, prechadzky, sex... ale niekedy ani to nepomoze.. dieta vie kedy ma prist, to len tato doba je taka, ze treba zasahovat do najprirodzenejsich procesov a stresovat zeny 🤷♀️
"vyzerá, že budem ešte aj prenášať". No, len aby. To ako vyčítal z tej tvojej dierky ten MUDr. takto 2 týždne dopredu? 🤭🤭🤭 Čítaj tu real príbehy a pobavíš sa 😁.
Tiež mám dva týždne do pôrodu, cca., prvorodenú som prenášala 9 dní, to bolo zúfalstvo, teraz pri druhom si vravím, že snáď aspoň tie cintoríny stihnem obehať. Pijem akurát tak tie čaje, nič viac, nič menej. Dr. Grochal mi predpovedal pôrod na 1.11., na druhom sone 5.11. moja gynekologička stále trvá na 6.11. Či to tak bude, ani Boh nezná. Beriem to tak, že o mesiac je nás o jedného viac, je jedno kedy presne. Zbalená do pôrodnice som, bábätko má všetko nachystané, nestresujem.
Ja som bola 30.4 na kontrolu a ctg v nemocnici, ešte mi vravia ze to na pôrod nevyzerá, 1.5 všetci hovorili ze kľudne sa môže stať že sa vypýta sám. Aj vypýtal. Narodil sa 2.5 o tretej ráno. To bolo minulý rok. A niečo muselo byt vo vzduchu lebo v tu noc sa narodilo 6 chlapcov v nemocnici. Inak termin som mala na 10.5 a plánovaná SC na 3.5. Mal dosť čakania.
O 11:30 som bola v porodnici, lebo som myslela, ze mi odteka voda, no podla testu nie, otvorena na spicku prsta, ziadne kontrakcie nic, tak ma poslali domov. Vecer o 23:30 ma prijali s odtekajucou vodou, pravidelnymi kontrakciami, otvorena na 3 prsty a na druhy den o 11 bol maly von. Takze po necelych 24 hodinach od toho, ako ma poslali domov
Posledny mesiac je vzdy najdlhsi. Ja ked mi uz dr povedal ze vtedy bude vyvolavat normalne spasenie. Ze hura ozaj to uz bude vtedy a ziaden den navyse 😂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ked to ma prist pride. Nepride to len preto ze " Ty uz tak strasne chces" 🙃 Tiez som prenasala az skoro na max takze chapem to. Ale nijak to neurychlis, ani overenymi alebo babskymi radami. Drzim palce.