Som 36+2 a cítim sa hrozne nevládzem ani chodiť ani po schodoch vyjsť moje pocity sú zmiešané, raz som nervózna
,potom chcem plakať najhoršie na tom je že dám 5 krokov a mám dosť... som už úplne na nič 😞 termín mám až 15 januára a do vtedy neviem ako to budem zvládať
Najradšej by som to už mala za sebou je to moje prvé tehotenstvo a o druhom nechcem už ani počuť 😞 😓 😩
@barbarajanova33 taktiež som sa tak citila, ale niesi prva a ani posledná ☺️ neboj nič po porode ti to bude este aj chýbať
nevládzeš...nepribrala si veľa?
@svetlonos keď vstanem z postele ako keby mi niečo pukalo zo spodu ale není to bolestivé skôr ma boli lonova kosť
@svetlonos posličkov mávam takých že mi len taka mierna bolesť udrie do nôh do kolien a do krížov potom nič není to extra bolesť
Ja sa tak cítim už pár týždňov .. mám do TP pár dni, zatiaľ to ale na pôrod vôbec nevypada 😫
nelutuj sa, bude aj horsie😅😅😅...kazdu chvilu mozes rodit
Pri prvom som tiež nevládala. Bola som strašne zavodnena. Pri druhom som sa musela obracať a pro treťom už ani neregistrujem ze som tehotná. P.s. Termin mam o 2 dni neskôr ako ty
Posledny mesiac je proste taky 😅 bud rada, ze vonku nie je +35° ako ked som na porod cakala ja 😅
@kikusenka1
😂 skoro ako u mňa, len prvé bolo také pohotové, maly by si tam asi dom postavil nebyť vyvolavacky. Druhe tehu som už mala 1 dieta, a tretie tehotenstvo pri dvoch detoch, no také ze si pospim cez deň lebo únava dlho nehrozilo, az do nedávna. A riešiť to co pri prvom nemám čas velmi. Tak som zvedavá ako sa to vyvinie teraz ku koncu. Chvalabohu bohu obidu ma horúčavy vonku ako pri druhom nie.
och moja ako velmi ti ja rozumiem. V tomto tyzdni je to uz kriticke a vsetko boli a to je normalne. Vsetky co sme tym presli sme to zazili. Babo je velke, tazke a ty si velmi unavena. Skus co najviac oddychovat. Ja som pri poslednych kontrolach takmer plakala u lekara, ze prosim nebude to este tento tyzden ? Alebo za par dni ? Ani chodit som nemohla poriadne a ked som sa pretacala z boka na bok tak som si musela presunut najprv brucho a az potom zvysok tela. 1 strana ma strasne bolela a bola som otlacena no na druhej som nemohla spat lebo ma babo strasne kopalo. Neboj uz sa blizis do finale a hoci je to tazke uz mas pred sebou len par dni a babo bude na svete. Ak ti to pomoze, ukludnuj sa tym, ze uz je za chvilku koniec. A na druhe tehotenstvo ani nemysli - ak bude mat byt, bude v spravny cas.
@zuzikak Ďakujem ti
@svetlonos ja mam predchádzajúce deti letné tak som si užívala zimu a chlad keď mi bolo nevoľno. Teraz som celé leto "umierala " a nevedela som sa dočkať zimy a chladu😂 ja si pospať veru nemám kedy ani keď oni dvaja spia. Varim upratujem a tak ďalej. Stále niečo. Večer ľahnem mŕtva do postele a zas je hneď rano😂
@kikusenka1
tak nejak 😂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@barbarajanova33
možno sa uz otvaras a mávaš poslickov. Mne to takto zacalo tiez okolo 36-37 tt. Prešla som tak z gauča na wc, kúpeľňa a kuchyňa. Pri kontrole v nemocnici 7 dní pred termínom si ma hneď aj nechali tam. Domov som už nesla, prietoky sa im nepáčili. Na druhý deň kontrola, dr prekvapená ci iz mam bolesti, ja vysmiata, ze vôbec. Len už sa mi zle hýbe spi atd. Tak sa čudovala ze som už otvorena na 4-5 cm a dnes porodim! Tak aj bolo, Do 5 hodin babo na svete! Možno to je u teba podobne, telo sa pripravuje.