Som v 19. týždni plus 5 dní a necítim pohyby

veronika0802
21. jún 2018

Ahojte baby som v 19+5tt cítila som pohyby dvojičiek a teraz už druhý deň nič bola som aj u doktora všetko bolo v pohode srdiečka im bili no jedno sa nehýbalo doktor povedal že spi no neviem mne sa to Niako nezdá mate niektorá s tým skúsenosť? Ďakujem

mata223
21. jún 2018

ahoj ak sa ti da choj znova k lekarovi aby si mala istotu ...ja som to zazila ked som bola pre porodom v nemocnici necitila som pohyby bol to velmi zly pocit strach ...

veronika0802
autor
21. jún 2018

Rozmýšľam že radšej pôjdem večer na pohotovosť

vyhuelka
21. jún 2018

@veronika0802 áno choď, dvaja lekári, dva názory, budeš kľudnejšia 🙂

evalin88
21. jún 2018

S dvojickami by som isla urcite, aspon pre istotu.... Drzim palce nech su zdrave. ;)

deti95060810
21. jún 2018

nerob paniku...ja som necítila dieťa v 6 mesiaci mesiac...všetko OK...nie všetky deti hrajú futbal maminke v brušku....😉
aj ako dieťa bol pohodlný....

veronika0802
autor
21. jún 2018

Viem len ja už som o jedno babo prišla tak preto ten stres 😀

ludka140281
21. jún 2018

@veronika0802 radšej viackrát s hlupostou ako raz a neskoro,,,,,zájdi,,ulavi sa ti...držím prsty <3

tinulka174
21. jún 2018

Určite choď k lekárovi, ja mám doma dvojičky a pohyby som cítila intenzívne každý deň...
Stále si kopali alebo sa mrvili..

mijunik
21. jún 2018

@veronika0802 ja by som zašla k svojmu gynekológovi hneď teraz, nečakala by som do večera, lebo ten strach, čo zažívaš, bábätkám nepomáha. ☺️ Ja som ale silný stresák, tak ma, prosím, ber s rezervou... Držím palce, nech sa obaja drobci na uzv pekne predvedú. 🤗

zdencaaaa
21. jún 2018

ak sa ti nieco nezda chod doktorovi aj desatkrat za den, ako pisu baby radsej stokrat pre nic ako raz neskoro

eliska13
21. jún 2018

@mata223 ku koncu má bábo málo miesta už sa toľko nehybe
@veronika0802 išla by som pre istotu ešte raz

liduska12
21. jún 2018

Urcite chod chod znova. Ja som mala tento problem pri druhom babatku. Najprv mi strasne tvrdlo brucho a skoncila som v nemocnici, dali mi vyssie davky magnezia a utrogestan a potom mi prestalo tak tvrdnut, ale necitila som moc pohyby, tak som zase isla a zas ma hospitalizovali. Bola som aj 3-4x denne na pasoch, aby monitorovali maleho. Aj lekari mi vzdy prizvukovali,ze radsej mam prist tisickrat a zbytocne ako raz neskoro...

jance333
21. jún 2018

ja by som išla k lekárovi okamžite a keby sa ti to nezdalo, tak potom hneď aj na pohotovosť popoludní

henriettak
21. jún 2018

hlavne sa musíš ukľudniť a veriť, že bude všetko ok. ja by som asi tiež konala tak, že by som si zašla i keď len na tú pohotovosť ale vedela by si, že je všetko ok

mnamko
21. jún 2018

Svagrina si prikladala k bruchu studenu flasku ked sa jej zdalo ze sa dvojicky nehybu vzdy zareagovali na ten chlad,vyskusaj

veronika0802
autor
21. jún 2018

Diky baby bola som u svojho gynekológa keďže som to nevydržala dvojky sa predviedli všetko je v poriadku 😊

mijunik
21. jún 2018

@veronika0802 supeeeer ❤️❤️

jance333
21. jún 2018

@veronika0802 paráda. tak oddychujte a užívajte kompaktnú pohodu :D

mnamko
21. jún 2018

Super

majusska202
9. aug 2018

Ja som necítila celé tehotenstvo pohyby. Ja neviem co je to vôbec dúfam ze pri druhom aspoň trochu budem cítiť

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre