Ahojte baby som v 19+5tt cítila som pohyby dvojičiek a teraz už druhý deň nič bola som aj u doktora všetko bolo v pohode srdiečka im bili no jedno sa nehýbalo doktor povedal že spi no neviem mne sa to Niako nezdá mate niektorá s tým skúsenosť? Ďakujem
Rozmýšľam že radšej pôjdem večer na pohotovosť
@veronika0802 áno choď, dvaja lekári, dva názory, budeš kľudnejšia 🙂
S dvojickami by som isla urcite, aspon pre istotu.... Drzim palce nech su zdrave. ;)
nerob paniku...ja som necítila dieťa v 6 mesiaci mesiac...všetko OK...nie všetky deti hrajú futbal maminke v brušku....😉
aj ako dieťa bol pohodlný....
Viem len ja už som o jedno babo prišla tak preto ten stres 😀
@veronika0802 radšej viackrát s hlupostou ako raz a neskoro,,,,,zájdi,,ulavi sa ti...držím prsty <3
Určite choď k lekárovi, ja mám doma dvojičky a pohyby som cítila intenzívne každý deň...
Stále si kopali alebo sa mrvili..
@veronika0802 ja by som zašla k svojmu gynekológovi hneď teraz, nečakala by som do večera, lebo ten strach, čo zažívaš, bábätkám nepomáha. ☺️ Ja som ale silný stresák, tak ma, prosím, ber s rezervou... Držím palce, nech sa obaja drobci na uzv pekne predvedú. 🤗
ak sa ti nieco nezda chod doktorovi aj desatkrat za den, ako pisu baby radsej stokrat pre nic ako raz neskoro
@mata223 ku koncu má bábo málo miesta už sa toľko nehybe
@veronika0802 išla by som pre istotu ešte raz
Urcite chod chod znova. Ja som mala tento problem pri druhom babatku. Najprv mi strasne tvrdlo brucho a skoncila som v nemocnici, dali mi vyssie davky magnezia a utrogestan a potom mi prestalo tak tvrdnut, ale necitila som moc pohyby, tak som zase isla a zas ma hospitalizovali. Bola som aj 3-4x denne na pasoch, aby monitorovali maleho. Aj lekari mi vzdy prizvukovali,ze radsej mam prist tisickrat a zbytocne ako raz neskoro...
ja by som išla k lekárovi okamžite a keby sa ti to nezdalo, tak potom hneď aj na pohotovosť popoludní
hlavne sa musíš ukľudniť a veriť, že bude všetko ok. ja by som asi tiež konala tak, že by som si zašla i keď len na tú pohotovosť ale vedela by si, že je všetko ok
Svagrina si prikladala k bruchu studenu flasku ked sa jej zdalo ze sa dvojicky nehybu vzdy zareagovali na ten chlad,vyskusaj
Diky baby bola som u svojho gynekológa keďže som to nevydržala dvojky sa predviedli všetko je v poriadku 😊
@veronika0802 supeeeer ❤️❤️
@veronika0802 paráda. tak oddychujte a užívajte kompaktnú pohodu :D
Super
Ja som necítila celé tehotenstvo pohyby. Ja neviem co je to vôbec dúfam ze pri druhom aspoň trochu budem cítiť
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
ahoj ak sa ti da choj znova k lekarovi aby si mala istotu ...ja som to zazila ked som bola pre porodom v nemocnici necitila som pohyby bol to velmi zly pocit strach ...