Ahojte, som v 12tt, je to moje druhé tehotenstvo. Okrem bolesti pŕs ani neviem že som tehu, mala som to tak aj pri prvom. Čo ma ale prekvapuje je môj psychický stav. Nenormálna náladovosť, všetko a všetci mi idú na nervy, ľahko sa vytočím a celkovo reagujem neprimerane. Som podráždená, kričím po malej aj po mužovi...😔 Okolie sa ma často pýta čo som taká smutná a čo mi je. Z prvého tehu tieto stavy nepoznám. Uvedomujem si ich, mrzí ma to ale zároveň ich neviem vôbec ovplyvniť ak mi rozumiete. No psycho. Chcem sa teda opýtať či ste to mali podobne a či to po čase prejde, najlepšie ešte pred pôrodom, lebo neviem kto to so mnou dovtedy vydrží.
@angela1989 Veľmi podobne to bolo u mňa. Prvé tehotenstvo v pohode, v druhom strašne nervózna som bola. Nepoteším vás, skončilo mi to až pôrodom, no po pôrode som zase oveľa kľudnejšia než som bola po prvom. Môj otec mi hovoril, že keď som taká nervózna, malý bude nervózny. Ja som vedela, že to vplyv na dieťa mať nebude a mala som pravdu. Malý je pokojné, usmievavé dieťa.
To isté mám aj ja...ale mala som to aj v prvom. Proste nervna,drzá, nepríjemna...a j tomu ešte nevoľnosti uffff verím to prejde
Ja to mam tiez 🙈 a.aj si to uvedomujem ale nervy a zlost su silnejsie. Byvame vedla svokry a mam snimi skvely vztah ale odkedy som tehotna lezu mi na nervy a vlastne vsetci. Manzel si to asi najviac odnesé. Uz dnes pisala svokra manzelovi ze co sa unas deje. Ja neviem ako to kontrolovat a ako sa mam ukludnit. Rozmyslala som ze na par dni pojdem k mame . Takze viem co prezivas mam asi to istee 🤔🙈
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@angela1989 akoby si mi z duse pisala.... potom vecer sa zozieram ze som malej dala po riti alebo na nu navrieskala.... nervujem sa ci som babatku neublizila.... tolky stres mu asi neprospieva.... ide ma porazit.... s muzom sa len jadame.... ja som 14tt