Som tehotná a začínam neznášať svojho partnera

19. apr 2022

Ahojte,
som v druhom trimestri tehotenstva a začala som neznášať svojho partnera. Vadí mi že fajčí, vadí mi ako smrdí po cigaretách, vadí mi jeho zápach z úst, vadí mi jeho výzor, jeho výška, štýl obliekania , to ako dýcha, jeho dezodorant a voňavka, vadí mi jeho výraz. Som z toho zúfala ale tak veľmi sa snažím aby som tieto veci ignorovala alebo mi nevadili ako to bolo pred tým. Dokonca som na pár dní musela odísť k rodičom lebo to s nami po mojom správani nevyzerá v poriadku. Je mi to tak veľmi ľúto ale chcela by som, aby to bolo ako opäť. Čo sa to deje ? Sú to len hormony ? Začiatok depresie? Prestávam ho ľúbiť. Poradte prosím. ďakujem

pribinak
19. apr 2022

Ak ti na ním vsetko vadí, tak prečo si si s ním potom urobila dieťa?

autor
19. apr 2022

@pribinak predtým mi nič na ňom nevadilo. Začalo to okolo druhého mesiaca tehotenstva

pribinak
19. apr 2022

No tak sa potom ukludni, aby si si neznicila vzťah. Sa ovládaj trochu 😁😁

autor
19. apr 2022

@pribinak obávam sa že už sa začína ničiť :(

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
pribinak
19. apr 2022

Pozri, jedna vec je byt tehotná a k tomu
Hormóny, ale druha vec je vzťah a dieťa a rodina
Tak rýchlo sa ukludni, aby si potom nebola smutná a nešťastná

petrao2
19. apr 2022

Neboj to prejde v den ked porodis
Mozno aj skor ked sa ustalia hormony
Ja som svojho neznasala
Myslela som ze vsetko co robi robi naschval
Ale chvalabohu to somnou vydrzal 🙄😁

54tinka54
19. apr 2022

Ja som tiež mala počas tehotenstva dni keď mi vadilo aj to akým štýlom manžel dýcha 😅

andrejka1974
19. apr 2022

Všetko bude ok su to hormóny len sa ukľudniť po pôrode bude všetko tak ako má byt

denkatn
19. apr 2022

citala som, ze v tehotenstve nemas riesit zavazne veci takehoto druhu stresove, vydrz to, porod a potom sa rozhodnes, ci s nim zostanes. Mozno ti prestane na nom vadit vselico, ked bude celu noc nosit placuce dieta na rukach, alebo sa o teba starat. ak nie, tak nie! rozist sa mozes aj neskor. zatial sa vyhovor na tie hormony.

diaszoky
19. apr 2022

Mozno si zistila teraz, ked uz prislo do tuheho,ze nechces aby bol otcom tvojich deti

miadi
19. apr 2022

Pocula som o zene co to mala presne tak ako ty vzdy ked bola teho musela ist zit mimo muza aby ho nezabila.. mali tak 3-4deti a mimo teho vsetko v pohode. Vy Asi budete mat jedinacika 😉ostava len dufat ze po porode sa to vrati do povodneho stavu 😊

hederamonstera
19. apr 2022

A to ti este bude liezt na nervy po porode🤣 ked budes fajne unavena🙈
To su hormony, ked pred tehu ti nic nevadilo😉

thoughtfulweirdo
19. apr 2022

Mne v tehotenstvach tiež všetko vadilo na manželovi 🤭 ale naozaj doslova ako dýcha, ako prehĺta, ako sa tvári, ako drží lyžicu.... Akože keby mi to niekto hovoril, tak ho pošlem na psychiatriu, ale ja som to nedokázala ovládať, proste keď som na neho pozrela, okamžite mi stúpal tlak, bola som mrzuta, podráždená, otrávená... Po pôrode to okamžite prešlo 🙂 dovtedy som sa strašne snažila ovládať, aby to nepocítil a často som ho priamo poprosila, že potrebujem čas osamote, lebo sa necítim vo svojej koži.

p.j.jacky
19. apr 2022

Aj ja som to v tehotenstve mala . Vadilo mi postupne všetko avivaz , zubná pasta , môj sprchac , šampón , kondiciiner , vadilo mi ako je, ako si kraja jedlo , ako posúva stoličku od stola úplne všetko . Aj keď na mna pozrel sim povedala nech nepozerá .vedel že to mám hormóny . Bol veľmi chápavý . Po pôrode to prešlo . Hlavne si hovor že sú to len hormóny .

cimage
19. apr 2022

Moj chlap povedal porodnej asistentke, ze je stastny, ze som uz porodila, lebo som bola uz hnusna na vsetkych 🤷🏻‍♀️. Proste mi tiez uz vsetko vadilo a nielen on, ale aj deti ma vytacali. Najradsej som bola sama.

jane89
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
flimelka
20. apr 2022

tak pokial do teraz nebol problem, zrejme to budu aj hormony, treba sa ale rozpravat, nenic vztah hned takto lebo ty mas pocit ze ho neznasas, proste si sadnite a pokecajte o moznostiach.

lenkaspalka
20. apr 2022

Mne vadil manžel na začiatku tehotenstva, všetko čo povedal, urobil ma vytáčalo, potom to po pár týždňoch odznelo. Možno by si sa mala s partnerom porozprávať, jasne že rolu zohrávajú aj hormóny, ale na druhej strane možno by partner mohol obmedziť fajčenie. Skús mu vysvetliť, že teraz si citlivá na pachy, preto chceš aby nefajčil v tvojej prítomnosti, resp. vôbec, aby nepáchlo oblečenie a tak. Povedz, že si nervózna, že to nevieš úplne ovplyvniť Skúste tráviť čas spolu ale príjemne, napr. prechádzky, dobrá večera.... proste skúste obaja si spríjemniť toto obdobie. Tiež sa skús zamerať na seba, viac sa uvoľniť, oddychovať, odstrániť nervozitu. Viem, ľahko sa to povie, ťažšie urobí, ale verím, že nájdeš cestu von z týchto problémov.

misha716
27. apr 2022

Napis mi spravu 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre