Ahojte som vo veľmi ťažkej situácii 😔
Pred nedávnom som sa dozvedela, že som tehu priateľ sa tešil, no prišla som mu na nejaké veci a klamstvá a je to medzi nami naozaj zlé...ako je deň dlhý sa mi ozve raz max 2x a tým to hasne...predtým ako bolo všetko ok sa ozýval stále nonstop teraz sa ani len nespýta ako sa cítim...myslíte, že je to pochopiteľné resp keď to je medzi nami momentálne naozaj na nič, že sa ani neozve/nezaujíma? Alebo aj cez to, že máme medzi sebou problémy by sa mal zaujímať o mňa aj babo? 😔
myslím že bábo budeš sama vychovat, to že máš bábo neznamená zrejme pre neho nič ,
Žiaľ asi neuvažuje o pokračovaní vzťahu s tebou a založení si rodiny. Pravdepodobne sa necíti na žiadny záväzok s tebou. Jednoducho je to chrapun a dúfa, že kopačky dáš ty.
a ake veci a klamstva to su? drogy, automaty, nevera?
@zmrzlinka2021 Povedal, že sa nás nevzdá..včera mi po telefóne povedal, že chce začať riešiť bývanie a že keď nám to nevyjde chce tak či tak vydávať a spoznať to malé..naozaj mi je na nič
daj mu cas..aj chlap potrebuje cas na premyslanie a prehodnotenie sytuacie..zrejme sa hanbi za tie klamstva etc .. nech sa ukludni potom si sadnite a v klude sa porozpravajte .. ozvat sa 2x za den je vzdy viac ako vobec
ale medzi vami to nie je zlé preto že si tehotná.....ty si mu prišla na klamstvá, boli hádky - preto je to zlé....
@mogaa no však áno
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Nehovorím o tom, že je to tak zlé, že mi spomenul, že by bol najlepší asi potrat...potom oľutoval to čo povedal