Som tehotná a nešťastná z partnera

adell_
25. sep 2024

Ahojte,nikdy som sem nič nepísala no potrebujem už radu alebo názor čo by ste robili vy na mojom mieste …s partnerom sme spolu4roky ma30 …v máji som sa dozvedela ze som tehotná tešila som sa z toho no zároveň som mala obavy pretože viem ze neni zodpovedný s peniazmi …strašne tipuje a hazarduje s peniazmi stále si len požičiava robí v zahraničí a aj tak nič neni odložené a to tam šiel so slovami ze keď tam bude robiť bude na všetko atd a aj tak si poziciaval peniaze odomna rodičov kamarátov …pred dvoma mesiacmi sme riešili krízu zasa len čo sa týka peňazí a vlastne travy ze nechcem aby ju fajčil vôbec …vystupňovalo sa to tak ze som o tom povedala aj jeho rodičom ze už som zúfalá ze ako mám si byt istá ze sa postará keď sa takto sprava …prišiel za mnou s tým ze chce byt somnou ze spravi všetko ze on sa postará dal mi účet od banky ze budem mat nastarosti peniaze len ja (len on mal dve banky účet mi bol daný len od jednej)a povedal že je nastavený inak ze už nebude robiť sprostosti ako som mu už uverila 100x…nastúpil tu do roboty kým pôjde do zahraničia všetko bolo ok vybavili sme si nájom dovtedy sme bývali u jeho rodičov …mal mat výplatu a zrazu začali reci ze nemôže prísť na ten účet čo mám od neho lebo je s tým problém atd…cize si ju dal poslať na druhu banku a peniaze samozrejme prehral …na nájom si musel požičať …po každej hádke ma len trasie čo zas vyvedie s peniazmi kde si vsade pozica ..vzdy len povie ze ja mu robím tlaky lebo mu bohužiaľ neviem začať hneď veriť po tom všetkom ale vždy mu šancu dam…vždy len povie ako všetko bude inak no teraz je druhý týždeň doma nikde nezavolal o robotu aspoň kým odíde do zahraničia žiadne kroky aby ukazal ze sa snaží …povedal ze sa nebude stýkať kontaktovať s chalanmi čo ho ťahajú len dole aj tak je to stále tak …radšej sa zoberie a ide von a pije …a ja mám strach čo ma caka neviem či by sq zvládol niekedy zmeniť a byt zodpovedný a starať sa aj o dieta …ešte mám aj kvôli nemu zobrate pôžičky no myslím ze s tým by mi pomohli jeho rodicia …ale už som tak zúfalá tak mu nedokážem viac veriť čo sľubuje ze neviem ako ďalej …

kiki68
25. sep 2024

@adell_ no hlavne sa za neho nevydavat. Ostatne uz uvidis, za mna velmi zle .

kiki68
25. sep 2024

@adell_ ved nech porozmysla o Prednej Hore, lieceni, on ma zavislost a to je gambling. Jeho kamosi nie su dovod, on je dovod a on nevie sam prestat. Bez odbornikov ani nedokaze prestat. To neni len tak, ze dost.

colsami
25. sep 2024

Gambling, alkohol, trava.
Nejako som v tom texte nepostrehla znaky milujuceho partnera. Je mi to luto. Sustred sa na male. Obavam sa, ze Tvoj frajer Ti bude do buducna sposobovat viac starosti, nez budes mat ked budes sama bez neho...

luccija
25. sep 2024

@adell_necaka tá nič dobré byť na rodicaku a spoliehať sa na nezodpovedného chlapa.A zobrať naňho pôžičky bola tiež pekná hlúposť tvoja ...

adell_
autor
25. sep 2024

@kiki68 len teraz ma ísť robiť zasa von …a ak nepojde a šiel by sa liečiť napríkad tak nájom by bol na mne a to by som nezvládla toľko výdavkov potrebujem si odkladať pre dieta už …jedine východisko potom ze by som šla bývať do jednoizbaku…len ma mrzí ze mi dokáže sľúbiť všetko a nič neni inak …chvíľu je Milučký a po nejakej hádke už na všetko zabudne a je mu všetko vždy jedno bojím sa toho neznáma a príde mi to preto take nemozne a komplikovane zostat sama

54tinka54
25. sep 2024

@adell_ ak by si nebola tehotná, tak by som ti napísala, utekaj dievča a nenechaj si kaziť život od gamblera. Keďže si tehotná, viem že sa to ľahko povie..ale ak máš takú možnosť od neho odísť, odíď. S tým, že keď sa dá do poriadku, môžete sa k sebe vrátiť. Aspoň by mal veľkú motiváciu s tým niečo naozaj robiť.
Hráva v herniach? Ak áno, dá sa vybaviť zákaz a už ho tam nepustia. Myslím že to platí aj pre stávkové kancelárie.
A v žiadnom prípade si gamblera neber, lebo potom všetko čo si spolu kúpite, spadá do BSM a potom vám môže napr aj prehrať byt (ak by ste si ho za manželstva kupili).

colsami
25. sep 2024

@adell_ vzdy lepsie jednoizbak, alebo na zaciatok u mamy / babky v izbe s babatkom, nez s takymto vykvetom. Bohuzial, zo vsetkeho krici, ze budes mat problemy. A to nehovorim o situacii doma ked budete nevyspati, nervozni, bude plakat male dieta vo dne aj v noci, ten chlap sa spusti este viac.

adell_
autor
25. sep 2024

@54tinka54 Ma zakaz v herniach už dlho ešte kým sme sa nepoznali ale on si vždy nájde niekoho cez koho si môže staviť cez internet …myslím ze keby mu tak záleží na mne a dieťati ze by to bolo inak…povedal ze on potrebuje pomoc ze chce aby som všetko mala pod kontrolou ja ze on to tak zvládne …ale neverim mu ani to…bojím sa ze to akých ma okolo seba ľudí ze vždy si nájde cestu k. Tomu zlému..už mohol dávno si robotu poriešiť napríklad nejakú aj na tu tu chvíľu kým odíde von robiť ale len porozprával zas a nič z toho

stanulienkat
25. sep 2024

A to si s nim preco 4 roky a bez Atk? O takeho by normalna ani boty neutrela, nieto otehotnela. A k tvojej otazke-nie, nezmeni sa. Ak ano, tak po porode len k horsiemu. Nezodpovedny asocial.

54tinka54
25. sep 2024

@adell_ no tak to už ozaj asi sám bez liečenia nezvládne. Ty teraz potrebuješ istotu a on ti ju žiaľ nevie dať. Never mu, ak ti aj niečo sľúbi, závislému človeku sa nedá veriť. Neťahaj ho z jeho problémov, ty teraz budeš mať iné starosti. Sústreď sa na seba a bábätko, nebudeš prvá ani posledná matka, ktorá je na výchovu sama. Časom mu možno svitne v hlave že čo je ozaj dôležité a pridá sa k vám. Ak nie, nájdeš si niekoho iného, aj s dieťatkom sa to dá 🙂 veľmi držím palce.

robertoo1
25. sep 2024

@adell_ ak sa nepôjde liečiť tak to bude len horšie a horšie,,,, odborník možno pomôže💁‍♂️

adell_
autor
25. sep 2024

@54tinka54 ďakujem vám každej čo si našla čas mi sem napísať pomohlo mi to

vler
25. sep 2024

Pre mna uplne nepochopitelne ze s takymto chudakom si nielenze v partnerstve ale si s nim este urobis dieta

oli18
25. sep 2024

@adell_ to vedia tvoji rodicia, s kym zijes? Chod domov, s dietatom ti pomozu, casom si najdes normalneho partnera.

svetlonos
25. sep 2024

Je to nezodpovedný blb! Rozid sa s ním, ries jednoizbový, pozoadaj o sociálny byt medzi tým, dlho sa čaká. Od neho žiadajú riadne výživné! Akonahle nezaplatí, žiadajú o náhradné ci ako sa to volá.
Toto nemá budúcnosť. Len pre teba ak sa osamostatniť. Poznam jedného, prehral okolo 1,5 miliónov korún (pred eurom). Papla ako sviňa, jedine šťastie, že si napoziciaval od ludi rozumných, teda mu neposlali vymahacov (tých nezákonným...)
Závislosti = koniec vztahu! Už len skončiť s alkoholom je masaker ale ešte tráva a gemling?
To kľudne vzdajú, dovedie do stavieb teba aj dieta.

svetlonos
25. sep 2024

@svetlonos
do sračiek nie stavieb.

sense
25. sep 2024

@adell_ 4 roky si s nezodpovedným chlapom. Teraz si tehotná začni rozmýšľať ,už nemáš zodpovednosť len za seba ale aj za to nenarodené dieťa. Vykašli sa na chlapa ktorý stiahne dole ešte aj teba. Radšej byť sama ako s takýmto človekom.
Už si mu napomáhala dosť, a aj tak ťa klamal s tým že ti akože podstrcil spravovanie účtu kde mu ale žiadne peniaze nechodili.
Keby sa chce naozaj z toho dostať už je dávno na liečení....ale on nechce pomôcť dostať sa z toho, on chce peniaze aby mal na gemblovanie. A naozaj si vieš predstaviť mať pri svojom dieťati človeka ktorý huli a je schopný pregemblivat aj peniaze na plienky?

hugoboss1923
25. sep 2024

Bohužiaľ, tieto prípady majú ten istý scenár. Gambler a hulič k tomu 🙄 Baby, baby, čím to, že sa dávate dokopy s takýmito chlapmi?

januska12323
25. sep 2024

Ešte napíš, že ťa bije a skladačka je hotová. A teraz vážne, čo máš na ňom rada? Je nezodpovedný, alkoholik, gembler, drogy. Nemôžeš ísť k rodičom alebo niekam? S týmto to dobré nikdy nebude.

ivik4
25. sep 2024

A dieta s nim cakas preco ?

michaela329
25. sep 2024

Tu len jedna rada - odíď a zariad sa sama. Lebo o pár rokov budeš mať na krku dieťa, gamblera a exekúcie...

heleninamama
25. sep 2024

@ivik4 Akože prečo? Veď ona ho predsa tak strašne miluje a mať nemanželské decko od nezodpovedného gemblera, to je predsa skvelá perspektíva do budúcnosti. A ešte keď k tomu prežívaš z mesiaca na mesiac a naberieš si pôžičky, ktoré nevieš splácať, to je priam recept na šťastný a spokojný život. Dievčaťu to proste myslí!

zuzanita1609
25. sep 2024

Žienka utekaj! Všetko bude lepšie,ako veriť ,že sa bez liečenia spamätá a žiť s gamblerom je stav bez východiska. Nerozumiem, prečo niektoré ženy nemyslia hlavne na svoje deti. Neliečený gambler je schopný aj deťom "vybrakovat prasiatka" (obrazne povedané). Toto určite deťom nechceš urobiť.

majka99999
25. sep 2024

@heleninamama ja to inac tiez nechapem, 4 roky sa nechat tahat za nos. A potom sa nechat nabuchat.
Ze ta, autoka mila, to dieta neprebralo k akcii. Preco po 4 rokoch veris nejakym slubom? Este aj travu huli, uplne zodpovedny otec to bude, este vlastnemu dietatu zoberie 5eurovku na Vianoce od babky. Odid prec, ja by som normalne aj nad potratom uvazovala. Preto som nikdy nebola s nikym, kto ma taketo sklony, stacilo mi, ze sa tym trapili a stale trapia moji rodicia kvoli bratovi. Ano, takito ludia aa mozu zmenit, padnut tvrdo na hubu a nechat svoje peniaze u niekho ineho, ale tvoj tam este nie je a mozno nikdy nebude, ked stale pri nom stojis, stale mu ma kto pozicat, stale ma zachrannu siet, aby sa neutopil. Najviac mu pomozes, ked ho opustis. Aj keby sa chcel zmenit, tak musis nad nim stat ako dozorca do konca zivota. Toto chces?
Boze, niekedy si tak hovorim, ze by bolo lepsie, keby nam manzelov/partnerov vyberal dakto iny, ocividne 50 % zien netusi, ako vyzera zodpovedny muz. Tvojim rodicom nevadi, ze sa vlacis s takym? 🙄 No nic, by som stiahla chvost a isla k nim byvat, ak sa da. Z rodicaku ani ten 1izbak neutiahnes.

sasa1310
25. sep 2024

@adell_ ja som tento celý príspevok zjavne nepochopila. Čo ti vlastne na ňom začalo vadiť?

lubkavargova1
25. sep 2024

No a mas na krku a nohe riadnu gulu co ta bude tahat riadne dole a si predstav ze teda ta materska je slaba a ak rodicia povedia dost a NIE, tak co bude?? Pride exekutor klopkat na dvere a kam pojdes vtedy? V zivote uz nedostanete ani uver a ni pozicku, nic....On ostane v zahranici lebo tam ho nechytia, vyplatu si posle do nejakej tretej banky na nekoho meno a je v pohode a ty s holou fubou ostanes v riadnych srackach....Rodicia ak su jeho nemaju ziadnu povinnost ta u seba strpiet a ani ziadnu vyzivovaciu povinnost voci tebe, max voci vnucatu a aj to ak chcu a budu mat svedomie, inak tiez ti mozu povedatm ze dovi-dopo a dievca porad si ako vies...

jaskolka
25. sep 2024

@adell_ prečo? Prečo? Preboha, prečo si s takým chlapom a ešte s nim aj otehotnies? Načo ti toto bolo treba do života?
Aha, ty ho miluješ, chces mu pomôcť on sa chce zmeniť, dáš mu 398 šancu a podobne recicky...
Ak máš ešte trochu zdravého rozumu, zbal sa, kopni ho do...niekam a radšej bud sama s dieťaťom, ako toto mat na krku. Aký príklad dá dieťaťu?

kitycat
25. sep 2024

Ten najom zrus, z coho sa plati teraz?

On ho mal asi posupany zlatym prachom ci co? Toto vsetko ti zacalo vadit az c ocuranym tehu testom?

diewcatqoo
25. sep 2024

Dufam, ze ma aspon vtaka zo zlata, lebo inak si neviem predstavit, preco si nejaka zena zavesi na krk nieco take 🙄

luccija
25. sep 2024

Za ten čas čo bol v zahraničí mohol nasporiť.Roky má zákaz a aj tak si nájde cez koho môže vsadiť.On sa nikdy nezmení dúfam, že to vieš a neratas s možnosťou, že ho dieťa zmení.Za 4 r ti mohol ukázať aký je ako sa postará atď...a ty pomahas jemu.Co, ak jeho rodičia sa postavia k tým pôžičkám inak?ja si neviem predstaviť, že budem robiť, aby som sa 30 r decko platila dlhý za hazard a fet.Ste všetci slepí?jemu nie je pomoci, keby chcel dávno je na liečení a nie sa teraz vyhovárať, že ide do zahraničia atď...aj, keby sa liečil vieš čo to je celý život žiť s niekým a rozmýšľať či nezlyha?nikdy sa nezmení nečakaj ty s dieťaťom si poradis sama a jeho nechaj s kamarátmi.Taky život si vybral.on má byť opora tebe a nie naopak, že mu budeš požičiavať a on si užívať

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre