Som tehotná a muž sa veľmi zmenil. Nevšíma si ma, nechce sex

12. júl 2020

Ahojte idem sa sem len tak „vyžalovať" s mojím partnerom sme spolu tri roky máme dvojročného syna a ďalšie čakáme no od kedy som otehotnela sa strašne zmenil už má ani nepohladi nedá mi pusu o sexe už ani nehovorím proste jemu to asi nechýba alebo ja neviem napadlo ma či nemá niekoho ale nič také som nespozorovala chodí len do práce a domov aj sa ho stále pýtam že prečo ostal ku mne taký že či som sa mu neodhnusila že prečo nechce sex a on mi na to odpovie ale prestaň veď máš veľké bruško hlavne že pri prvom mu to nevadilo strašne sa bojím čo potom bude po pôrode keď už vážne nebudeme mať na seba čas mne to strašné chýba cítim sa taká nechcena niekedy mi dal aspoň pusu a objal ma vždy večer si ma už ani nevšimne ešte podotknem že aj keď je sex tak sa mu nedá urobiť čo dakedy keď sme nemali týždeň dva tak bol za päť min a on ho chcel stále nechápem čo sa mu stalo....

autor
12. júl 2020

Už ani ľúbim ťa mi nepovie to už sa z jeho strany vytratila láska ? Ja viem že tu mi nikto odpoveď nedá to vie len on sám najlepšie ale z neho to aj tak nedostanem

juhseverzapad
12. júl 2020

Buď mu preplo, alebo je v tom pekná kolegyňa. Skús si všímať na ňom detaily, či niečo okrem toho, čo si popísala, nerobí inak.

autor
12. júl 2020

@juhseverzapad pekne kolegyne nemá iba staré baby a nič iné som si nevšimla mobil necháva len tak pri mne minule som sa doň aj pozrela ale nič som nenašla

bluka2
12. júl 2020

Možno nejaký zdravotný problém má? Alebo psychicky?

goodidea
12. júl 2020

Tak ho skús bozkávať, objímať ty... Ale osobne si myslim, že je unaveny, možno nejaký stres ..v práci to má v pohode?

halienka
12. júl 2020

Kľudne to môže byť aj zdravotný problém, chlapi si to veľmi neradi priznávajú, pod zdravotným môže byť aj psychický, dnes je veľký nárast rôznych depresií, úzkostných stavov, panických porúch atď. Skús si to pre začiatok nebrať osobne, možno to naozaj nemá nič spoločné s tebou, že by ťa už neľúbil, ale môže tam byť iný problém, ktorý ho teraz celkom pohltil. Snaž sa stále opatrne zisťovať, ako sa má, ako sa mu darí v práci, ako spal atď. Možno časom zistíš, kde je pes zakopaný.

leskovael
12. júl 2020

Bože tu na koni, aby zas hneď nejaká dobrá duša nepovedala, že hneď v tom musí byť okamžite kolegyňa😂 Nie nemusí🤦🏽‍♀️ Môže mať náročné obdobie v práci, čo robí? Ide na svet ďalšie dieťa... Stres ako uživiť 3krky kt budú teraz nejaký ten rok doma+ten jeho, môže narobiť divy pre chlapa ako živitela rodiny...môže to byť niečo po zdravotnej stránke, s čím ešte nieje pripravený sa ti zdôveriť (čo si ale nemyslim lebo povedať Lubim ťa vie chlap aj so zdrav.problemom, nie každé ľúbim ťa konci sexom aby sa tomu nejako zámerne vyhýbal) no a bohužiaľ v tom poslednom rade, ako píšeš ty, to môže byť aj to, že prestal byť zaľúbený a neskoro si uvedomil že toto nieje možno to, čo chcel. Ste spolu 3roky a máte 2rocneho syna +ďalšie už na ceste, tak ste si asi až tak spolu "slobodný" vzťah, alebo resp. také to randenie pred založením rodiny nestihli užiť, keďže si po pár mesiacoch otehotnela, ak dobre rátam.. možno mu to začalo chýbať a uvedomil si, že s príchodom ďalšieho dieťaťa to bude ešte náročnejšie, keďže deti život zmenia... (hold chlapi si to sem tam ľúbia uvedomiť keď je už neskoro) Plánovali ste deti? Žiaľ toto ti bude vedieť povedať iba on, že čo v tom je. Ja by som s ním sadla a v kľude sa porozpravala, povedala mu narovinu že zmenu z jeho strany cítiš a tá zmena ťa trápi. Keď je to niečo zdravotné napr nemusí ti to hneď povedať, ale ak by išlo o nejakú zmenu uvítala by si aby si vedela čo sa v ňom odohráva...Keď bude ticho nikdy nič nevyriešite, ak budete komunikovať narovinu, tak sa dá takmer na všetkom popracovať.

autor
12. júl 2020

@leskovael presne máš čistú pravdu deti sme plánovali ale zatiaľ iba jedného no zadarilo sa a budeme mať dve a zmenilo sa to všetko tehotenstvom a keď si to celé tak spätné vezmem mal stále také pripomienky že bude musieť viac robiť atď. A teraz má toho aj viac v práci je leto a každý berie dovolenky tak musí ťahať zmeny

leskovael
12. júl 2020

Vidíš to, tak máš odpoveď. Treba si sadnúť a porozprávať sa, že vieš že ste druhé neplánovali ale chvíľu to vydržíte a hotovo... Pripadne mu povedz, že ak bude mať toho veľa na pleciach vždy môžeš ísť do práce ked bude mať druhé dieťa rok, že to nejak dáte, aby aj on cítil že to nieje iba na ňom, lebo ked si predstaví teraz živiť ďalšie ešte 4roky 2deti a ženu, je to na neho určite tlak, najmä keď ste to neplánovali, veľa žien to vidí iba zo ženského uhla, ako sú doma a starajú sa 24h denne o deti, domácnosť a aké su vyčerpané, ale zabúdajú že bez peňazí sa dnes fungovať žiaľ nedá a toto všetko je len na chlapovi a chlapi väčšinou o takých veciach otvorené nerozprávaju, ale držia to v sebe. Treba ho podporiť, že to bude dobre, určite sa o tom porozprávať, ono je také klišé tá komunikácia, ale je to fakt základ podľa mňa. Lebo ak sa neporozpravate bude v sebe dusiť ešte ako dlho? Rok, dva, tri? potom to môže celé zabaliť lebo to bude na neho proste veľa.

vilma7
12. júl 2020

Tak zas máš kopec vecí po prvom, tak až tak veľmi ešte nebude treba peňazí, skôr keď budú detičky väčšie.
Zrejme únava z práce, netreba hneď za všetkým hľadať iné sukne.

john3535
12. júl 2020

@leskovael múdro napísané 👍

lenka2710
12. júl 2020

Aj môj muž bol jednu dobu taky, proste bez záujmu, večer chodieval spat neskoro, ja som už vždy spala, nechcel mi nič povedať a nakoniec bol za tým zdravotný problém! Nechcel mi povedať, aby som sa netrapila, necítil sa ok a preto so mnou ani moc nechcel byť, aby som si nič nevšimla 🤷‍♀️
Nakoniec skončil v nemocke a ja úplne hotová, lebo som nevedela o co ide a ze je nejaký chorý

mareka49
12. júl 2020

Mozno ma strach z toho kolotoca znova.
Mozno druhe az tak nechcel, prve troska odrastlo, mohli ste sa kamsi pohnut a teraz zasa spiatocka.
Vnutorne sa netesi, boji sa ti to povedat.
Utrasie sa to neboj

autor
12. júl 2020

@mareka49 áno boji sa to mi aj hovoril že zase to isté prežívať že bol rád že malý už trochu vyrástol a je lepší lebo ináč to bolo jedno urevane dieťa aj je

john3535
12. júl 2020

Potrebuje podporu, ubezpečenie...povedz mu že SPOLU to zvládnete....a ktomu pridaj pohladenie, objatie,pusu...😉

kinats
12. júl 2020

Rovnaka apatia pri druhom tehotenstve postihla aj mna. Nebolo to o tom , ze by som zenu prestal mat rad, alebo by ma sexualne nepritahovala, ale nebol som asi na druhe dieta pripraveny psychicky stalo s to neplanovane a ako sa tu uz niekde pisalo bolo to aj o tej materialnej stranke, pozicka na nedozariadeny byt, manzelka na materskej , prakticky ocakavane zvysene naklady a len jeden poriadny prijem na dalsie tri roky. Nie len ze som sa nedokazal z toho zazraku tesit, ale este som bol aj pokazeny a prenasal som to na okolie. Na nasu velku smolu sme o to dieta prisli a dodnes si vycitam, ci to nebolo sposobene aj mnou, lebo som ho vlastne ani nechcel.(chcel som druhe dieta, ale nebol som v tej konkretnej chvili na neho este asi pripraveny)

autor
12. júl 2020

@john3535 snažím sa ale fakt niekedy neprejaví žiadny záujem alebo mi to ani nevráti a keď mu to poviem že už mi nedá ani pusu že si ma už nevšimne ta mi odpovie ale sa ty len zdá

ivca88
12. júl 2020

Pozri. Aj pre teba je toto tehotenstvo neplánovane. Vtedy je človek iný.
Možno máš aj ty búrlivé hormóny.
Skús mu niečo dobré navariť. Dať nejaký dobrý drink. Pomasirovat. Povedz mu ako si rada že ho máš a že aj keď nie je všetko naplánované, tak vieš že spolu to zvládnete.
Padne mu to dobre.

Keď budeš po ňom štekať že čo mu je a prečo ti nedá pusu, tak to mu na nálade nepridá a ani zmena nepríde.
Skôr by som sa mu posnazila dvihnúť náladu. Spraviť radosť a sama by som čakala, nech sa mi zdôveri, že čo sa vlastne deje

sisa183
30. aug 2020

Tak to sme dve. Akurát že my čakáme prvé. Lenže mne aj povedal prečo so mnou nechce spávať. Že vraj som tučná a nepritahujem ho. 🤷‍♀️Ale nič si z toho nerob. Uvidis aké to bude po pôrode. 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre