Ahojte. Iba sa chcem posťažovať, že ako som tehotná, keď je muž v nočnej, tak som strašne nervózna, nedarí sa mi zaspať. Chyba mi jeho spoločnosť, hoci koľkokrát zaspí skôr ako ja. Dcérka pri mne sladko spinká a ja cumim do blba a spanok nikde 😭😔
To poznám, aj ja som to tak mala. Keď má muž nočnú, vždy mu napíšem keď idem spať, aby som sa uistila, že je v poriadku (je policajt, môže sa stať hocičo). Aj keď vtedy chodím spávať až okolo 1 v noci. Vždy sa ma pýta či s ním ťahám nočnú😃
@elis248 ďakujem za podporu. Ja sa neviem ukľudniť, mám to len posledné dva mesiace cca…
@nikasekese To sú hormóny.. Prejde to 🙂
@nikasekese to chce len cas prejde to ;) ja mam policajta muza takze nocne su pravidelne, ale doma mam 3 rocneho a 4 mesacneho takze spim aj postojacky 😂 bojis sa doma sama ci ti je len smutno, prazdno ? Ak sa da, volajte si, piste, my sme stale takto v kontakte a ubehne to vzdy velmi rychlo.
@nikasekese ja som v tehotenstve nemohla spávať v noci, hocikedy som sa zobudila a nie a nie zaspať. Mne pomáhalo ísť sa prejsť v noci sama vonku. No my sme vtedy bývali na malej dedinke, kde bol klud a pekná príroda. Moj muž bol z toho samozrejme na porážku, lebo sa o mna aj tak bál. Pamatám si, že som pozerala v noci hokejové zápasy, ked boli nejaké majstrovstvá v USA. 😀
@monicka976 presne ako píšeš. Ja mám skoro 2,5 ročného a 7 mesačného, muž policajt, takže väčšinou som na všetko sama a myšlienkami pri mužovi. Preto si sem tam píšeme a voláme. Keď som bola tehotná s menším, tiež som sa po večeroch cítila osamelo, možno to boli aj tehotenské hormóny.
@elis248 vidim ze sme to prezivali podobne 😊 mne tie dni aj noci letia, mam syncekov narocnejsich na pozornost, takze aspon taka psychohygiena s muzom si volat,pisat cez den ci v noci a zas aj on chce vediet, ze sme v poriadku a ako chalani. A zas aj ja som rada, ze viem ze je v poriadku, lebo tie sluzby su niekedy narocne.
@nikasekese ja to poznám. Bolo to strašne. Na každý suchot som sa zobudila. Nespala som poriadne. Furt mi chýbal a to sme už dlho spolu. Darmo zvyk je železná košeľa. Ale mne pomohli audioknihy 🙂
Žienky, to je dôkaz toho ako veľmi tých našich chlapov ľúbime😃
@monicka976 neviem to vysvetlit. Nočné robí už veľa rokov, nikdy nebol problém. To len teraz posledné dva mesiace mám potrebu aby bol doma so mnou, keďže mám problémy so spánkom. A keď je v nočnej každý štvrtý deň tak to beriem dosť ťažko a nespím 😔 mám pocit osamelosti.
@janickacrazy Ja to mám rovnako. Neviem spat v noci od 20tt 😔
@elis248 ale som rada že ste má ukludnila že potom to prešlo lebo si to neviem predstaviť takto fungovať bez neho 🙈🤣
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Pusti si na youtube cinsku operu v orginali....dcerka sa isto zobudi a hned bude veselsie ;🙂