Ahojte, momentálne som v 9tt tehotenstva...keď sa dotyčný dozvedel, že som tehotná som sa s ním odvtedy nestretla resp ma posiela na potrat v jednom kuse..dnes som s nim mala telefonát v ktorom mi povedal, že mám čas na potrat ešte 2-3 týždne a keď tam nepôjdem, tak potom budem musieť podstúpiť niečo čo nechcem..normálne som sa zľakla, pretože NEVIEM ČO TOUTO VYHRÁŽKOU MYSLEL som sa ho spýtala ako to myslel a on že nechaj sa prekvapiť..
Mas nahraty ten hovor? Mas vyhrazky aj v spravach? Ak aj nie, zasla by som podat oznamenie na policiu. Oni sa musia venovat aj takemuto oznameniu, aj ked z toho ten chlap asi nic nebude mat (bude tvrdit, ze nic take nehovoril) Snad to aspon toho debila trochu zastrasi.
@sheila121 jedno šťastie je to, že nevie kde bývam..
Napisala by som mu, ze si nezelam, aby ma dalej kontaktoval a podaj trestne oznamenie. Sice nechapem o co mu ide, kedze takehoto blazna pravdepodobne ani nechces uvadzat v rodnom liste.
@ropucha6 Napísala som mu to už xy krát, že si neprajem aby mi volal, písal a nevie to pochopiť..
To je psychopat. Napis mu ze dieta nie je jeho ze si sa sekla v počtoch . A blokni jeho cislo a soc siete. Inak Dufam ze si troll 😈 a robis si srandu vzdy lepsia verzia ako si takto urobit dieta s magprom.
Chod na policiu. Tam to spisu.
Tak nech sa paci, zajtra oddelenie, aspon to spisu. A jemu uz nedvihaj.
1, napíš mu, že si neželás aby ta viac kontaktoval
2, podaj TO
3, každý hovor a každú správu zaznamenavaj
@kvietok2891 On trvá na tom aby som mu povedala termín potratu, neustále na tom trvá povedal mi, že neverí že tam pôjdem..
Debil. Načo mu vôbec odpisuješ. Správy si sprintscreenuj a napíš mu, že ak sa ti čo len vlas na hlave skriví, jeho vyhrážky majú aj tvoji rodičia a keby čosi, okamžite s tým idú na políciu. A o dieťati by som mu nepísala absolútne nič. Maximálne tak "nestaraj sa, aj tak nebolo tvoje".
On ťa k tomu nútiť nemôže veď si vymysli nejaký dátum ale fakt oznam to lebo zjavne je duševne narušený aby ti neublížil
Sorry, ale gény takehoto chu...a by som ja na svet nepriniesla.
To že porodiš sa dozvie tak či tak, ked ťa uvidi s dieťaťom.
@kvietok2891 Práve toho sa bojím, že neviem ako myslel tu vetu, že ešte 2tyzdne a potom budem musieť podstúpiť/spraviť niečo čo nechcem..
A to až teraz zrazu sa z neho stal taký magor? Ďalší zázračný obrat? Keď už si z takým človekom vôbec otehotnela, k čomu si mu to tehotenstvo oznámila? Uniká mi pointa.
Máš nahraté hovory poprípade smsky ja by som sa normálne bála vieš možno to len tak hovorí aby ťa zastrašil a možno je niečoho fakt schopný do hlavy toho druhého nevidíme tebe určite tiež neprospieva žiť v strachu ešte k tomu si tehotná zváž to oznámenie
Zavolaj na neho políciu
@elizabet173 On sa mi nevyhrážal cez správy, ale prvýkrát v tomto telefonáte to je to..
Chlap co ani nevie kde byvas a tak ta pozna ze vie ze nejdes na potrat no pyta termin,.. a ked mu povies ze si bola tak co? Bude pytat potvrdenku?
Rozmyslam, naco vobec chlapovi, s ktorym si ani nemala vztah, ani sa vlastne nepoznate, oznamujes tehotenstvo… co si od toho cakala? Prsten s diamantom a biele saty s vleckou az do druheho okresu?
Prestan s nim komunikovat, blokni si ho a vybavene.
Tipujem, že to bola len taka známosť na jednu noc. Keďže ani nevie kde bývaš, zrejme vážny vzťah to nebol..
Zablokuj si ho, alebo si vymysli, že dieťa nie je jeho, že si zle to vyratala, alebo mu proste povedz, že áno, vtedy a vtedy idem na zákrok.alrno ho úplne blokni a kašli na to. Ukážkový otecko z neho aj tak nebude a vzťah od neho hádam nečakás
Povedz mu, že o týždeň ideš na potrat a všade si ho zablokuj. Čo ti spraví, keď ani nevie kde bývaš?
A vážne chces mať dieťa s takýmto blbcom? Ešte ho zapises do RL a potom budeš vyplákavat. Niekedy možno zísť aj z kratsej cesty.
prečo mu dvihas??? Zablokuj, pripadne si zmen cislo, vyhod ho zo vsetkych soc. sieti....
NEVOLAT! NEDVIHAT!!!! PRIJIMAT LEN SMS nech to mas ulozene
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ste mali aj vzťah, či len tak ste si vrzli?