Ahojste baby chcem sa len vyrozpravat a mozno aj vy nieco podobne napisete..som este len v zaciatkoch tehot. , strasne sa bojim , ze sa nieco stane...dnes som zazila okrem kopirky ktoru som tu dnes davala🙂 aj sok v meskej doprave, kedy som skoro padla a velmi som sa zlakla...dufam ze sa nic nestalo...mozno si to nanmyslam ale uz ma prestali aj prsia bolet co ma bolia odekdy som tehotna...okrem toho som strasne naladova, zla, alebo placliva najhorsie je z tych nalad to ze osm nestadstna kde byvam, nemam rada mesto v ktorom som, sme tu len koli praci teda aspon ja...manzel si tu uz zvykol je tu dlhsie ako ja...strasne by som chcela byt inde..mozno v rodnom meste..tu kde zijeme je to pre mna hrozne, vela ludi, nikoho tu nepoznam skoro, citim tu zo vsetkych len stres a taku celkovu anin eviem ako to nazvat ze padnete na zem a nik si vas nevsimne, flegmaticki, zli , namysleni ludia...atd.., vadi mi aj to ze hadam ani vtaci su tu neni doma ma zobudzali vtaci a tu ma zobudza doprava..mate aj vy podobne problemy?
@lejlakk ja som stále nespokojna, sice som bola aj pred tehotenstvom, ale teraz aj nonstop vracam a z toho som este 5x nervozna a odpykava si to priatel a okolie - tiez nie som nadsena, ked sa neviem ovládat... ale to, ze sa vsetkeho bojis, napr. kopírky... podla mna to je normalne, lebo aj ja ked kopirujem, radsej sa od tej kopírky vzdialim, vzdalujem sa od mikrovlnky... bojim sa, ze mi nejake decko narazi do brucha, lebo pracujem v skolstve..cize tvoje obavy su uplne normalne... len to netreba zveličovat - lebo si mozes skor ako sa nieco zle stane, to skor privolat... ja ratam mesiace do porodu, tiez mi je vkuse zle z toho vracania..ale zas na druhej strane, niektoré pary nemozu mat deti, tak som vdacna za toto tehotenstvo, aj ked mi z neho hrabe
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@lejlakk neboj sa nič všetko bude ako má byť nestresuj sa kľud,neboj ešte tu budeš písať ako malé neposlúcha a aká si hrdá a nevymenila by si ho za nič na svete 😀