Tak sa zamýšľam, snivate alebo snívali ste o tom, že by ste chceli mať chlapčeka? Myslím tak, že prvé dieťa, alebo jediné dieťa, žeby bol chlapec?
Som vo veku kedy všetky kamarátky, spolužiačky a známe majú bábätko, sú alebo chcú byť tehotné. Všetky strešne chcú dievčatko. Čím to je?
Ja mám chlapčeka a áno, občas keď som bola tehotná, predstavovala som si dievčatko, ale všetko je tak ako má byť a teraz proste viem, že je to úplne jedno aké je dieťa pohlavie, je to láska najväčšia.
Ja som kedysi tiez chcela len dievcatko, no cim som starsia, tym viac tuzim po chlapcekovi..
Ja som mala pubertalny sen, mat vysokeho svalnateho blandaveho chlapa a len jedneho blondaveho chlapceka kt.by bol ako on. A vyslo mi to 🙃
Ja som hrozne chcela aspoň 1 chlapca , môj partner zasa chcel dievča, máme 2 dcéry ☺️
Chcela som chlapčeka odjakživa. Aj nám bol dopriaty (:
Mám chlapca, ak by som to vedela ovplyvniť, mala by som ešte dvoch ❤
Ano, ja
Odkedy som zista,ze som tehotna, som si povedala,ze to bude chlapec a tak aj je 🙂
Ja som straaaasne dlho, hádam už od základnej školy vravievala, že deti nechcem, ale keby naaaahodou by som niekedy mala mat, tak budem mat Kubka. No a mame Hanku a vôbec mi to nevadí a ani sekundu mi to nebolo ľúto ☺️
Ja som mala sen mať hnedookeho hnedovlaseho "Chuana" a krásneho malého hnedoocka v dupačkach som si ho azda od strednej stále predstavovala, neboli tam žiadne iné deti len tento jeden chlapček ako sa na mňa usmieva....a splnilo sa mi to...💕
chcela som chlapca a aj ho mam :D chcem aj druhe a tiez chcem chlapca :D
Ja som nikdy nemala že viac by som chcela dievčatko, alebo chlapca. Brala som to ze príde co ma prísť. Mám syna, a úprimne, keď budeme plánovať ďalšie, nemám nejaké špeciálne tuzenie po dievčatku.
Podľa mňa sú ženy, ktoré túžia po dievčatku a rovnako ženy túžiace po chlapcovi. Ja som vždy snívala o dcérke, mala som zo seba až zlý pocit, no doslova som sa bála, že dieťa bude chlapec a to cesta sa dieťaťom bola v našom prípade dlhá a ťažká. Mam dcérku, čiže tento sen sa mi splnil a keď niekto prehodí, že "ešte treba do páru chlapčeka", tak mam opäť tie isté pocity, túžim len po druhom dievčatku. Viem, že to je hlúpe a iracionálne, no je to u mňa tak 😏🙂
Čím to je? Za mna - povrchnostou a nevdacnostou. Velmi mi je smutno, ked tu citam dotazy, ako sa ZMIERIT s tym, ze cakame chlapca/ dievcatko a chceli sme ine. Mozno moj postoj lepsie pochopia zeny, ktore za babatkom presli dlhu a smutnu cestu. Ked sme cakali prve babatko, same otazky, co chceme aby to bolo. Ked som povedala, ze chceme hlavne zdrave babatko, pomaly sme sa vadit museli, lebo protistrany len - ale ved musis citit, co chces VIAC. Ano, najviac zdrave babatko. Teraz cakame druhe a MUSI to byt dievcatko, lebo MUSIME mat parik. Ja by som v zuboch trhala. Ublizuje to hlavne ak cesta za babatkom nie je jednoducha. Sme stastni ze sa podarilo, je nam uprimne jedno, pretoze ci chlapcek alebo dievcatko, lubit ich budeme rovnako. Ale najblizsie okolie si uplne sebecky, neohladuplne, tlaci svoj sen o dievcatku 🙂
Ja som chcela chlapca. Msm prvu babu, druheho chlapa. 😊
Urcite ano! Ja som chcela prve chlapca, druhe dievca.. aj mi to tak vyslo 🙂. Strasne som chcela aj chlapceka!
@mima172 mne sa nepaci, ze kazdy by chce, resp hovori o pare chlapcek- dievca a ked tak ma, uz je spokojny.
Ale ja som chcela prve strasne dievcatko a mame chlapca. A teraz ked cakame druhe, tak chcem zase strasne chlapca, aby mal proste partaka. Keby sa mi.prve dievca, tak by som aj druhe chcela dievca, nech su partacky zas. No uvidime co to bude.
Ja som vzdy snivala o chlapcekovi a aj ho mam 🙂
Vzdy som chcela chlapca, aj mam. Keby bolo dalsie tiez chcem chlapca😃 vzdy som mala nejaky blok, ze dievca nie, lebo co ak nebude chciet byt dievcenske😂(celenky, satocky a pod…)
Áno ja som chcela chlapčeka prvého a mali sme, potom som bola druhý krát tehotná všetci, že aby bolo dievča ale ja som chcela aj druhého chlapca. Aby boli partaci. A máme aj druhého chlapca. ☺️ teraz som tretí krát tehotná a otravné reči len nech to nie je 3 chlapec posielam kade ľahšie. Hlavne nech je zdravé a milované bude určite či by bol tretí chlapec alebo dievča. Ale manžel, že on by prial už aj dievča 😀 uvidíme čo bude nakoniec keďže ešte nevieme. Inak sa mi viacero ludi čudovalo, že si želám dvoch chlapcov 🤷♀️ zdravie je prvoradé aj tak...
Ja som strašne chcela chlapca, aj ho mám. Nemám vôbec nič proti dievčatkám, ale môj muž má 2 dcéry z prvého manželstva a moja staršia sestra má tiež 2 dievčatká. Tak kvôli vyrovnaniu síl.
@marzuz89 ja mam doslova ALERGIU keď ma žena dievča a bože dúfam ze aj druhé bude dievča nechcem chlapca také bludy jak počúvam mam dosť 😠 ja mam chlapceka a bolo mi to úplne jedno co, cele tehu mi každý to bude dievča, dievča ale ja som od samého začiatku vedela ze to bude chlapec. Ale také reči?! Ja aj keby som mala druhé vôbec neriešim pohlavie, mne natom vôbec nezáleží.
Ja som chcela chlapčeka 🙂...
keď som otehotnela, doslova bytostne som cítila, že to bude dievčatko.. keď mi genetické testy potvrdili, že to bude chlapec, nasledovalo asi 5 sekúnd sklamania a odvtedy sa na drobčeka tak strašne tešíme, že sa to nedá ani opísať... 😍 len nech je zdravý, to je všetko čo si prajem a ľúbim ho už teraz nadovšetko...
Ja som si bola ista, ze budem mat dievca, neviem preco. Ked mi povedal lekar, ze to bude chlapec, bola som velmi stastna a stale som 🙂
@evica17 no a najlepsie je, ze ked mate uz parik, idealne starsi chlapec a mladsie dievca, tak sa nam podarilo, tak sa potom ludia pytaju, ci to tretie sme chcelu alebo sa tvaria nechapavo, ze naco, ked uz mame parik. Jedna suseda ma minule dostala, ze teraz Vam treba este dalsie dievca, kedze tretie je chlapek 😅. Akoze od nej je to v pohode, ona je taka prostoreka. Ale keby som bola mladsia a nemala zdravotne problemy, tak by sme mu tu sestricku este skusili 🤣
My sme chceli chlapceka a mame chlapceka 😊
Ja som vždy chcela chlapčeka, asi aj tým že sme boli 3 sestry, tak som odjakživa chcela chlapca, mám dve dcéry ❤(21, 10 r.), a trojročného chlapčeka ❤,počkala som si pekne dlho 😀
Od dieťaťa so chcela len chlapčeka neviem prečo to tak bolo a aj je
A splnilo sa mi mám 3mesacneho fesaka
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ja som chcela vždy chlapčeka a tak aj máme 😉