Smrť manžela a tehotenstvo

pimpa1996
14. feb 2024

Včera mi zomrel nahle 31 rocny manzel na zastavu srdca. Mame doma 1 rocnu dceru a som v 6TT. Prosim Vas je tu nejaka zena ktora si presla smrtou manzela? tehotenstvom bez manzela? Moj zivot je teraz ako rozbite sklo... nevidim zmysel zivota. Drzi ma dcera a babatko v brusku. Pomozte mi ako ste to prekonali

pribinak
14. feb 2024

@pimpa1996 uff, úprimnú sústrasť. Skús kontaktoch OZ Plamienok, špecializujú sa na smutkovu terapiu

kiki68
14. feb 2024

@pimpa1996 je mi to neskutocne luto, uprimnu sustrast.
Stalo sa nieco podobne mame mojho expriatela, velmi to bolo tazke, bola takisto mlada 32 rocna zena. Takisto islo o zastavu srdca. Vela mi o tom hovorila po nejakom roku, co sme spolu chodili. Velmi ho milovala. To,co ju drzalo boli deti, synovia, jeden skolkar a druhy 3 rocne dieta. Ani nie. Podla mna je jedina utecha, ze niekto tak dokonaly mohol dat Tebe a svetu to dedicstvo a pojde jeho genetika dalej v podobe deti. Vzdy budes vidiet jeho v tom ako budu deti rast. Urcite to zvladnes a deti budu ta sila, ktora drzi cloveka nejak pri zmysloch. Hlavne nevahaj vyhladat psychologa. Clovek na to nesmie byt sam

klaridka
14. feb 2024

Veľmi ma mrzí Tvoja strata 😔 Ak môžem, aj ja Ti odporúčam zavolať do Plamienka, pomôžu nájsť svetlo na konci tunela...

ariannazara
14. feb 2024

🥺🥺🥺

heln
14. feb 2024

@pimpa1996 uprimnu sustrast.
urcite nie si jedina, ktoru takto zivot prekvapil.
ked zomrel vcera, este spracovavas ten sok, caka vas pohreb, dedicske konanie, musis mysliet na strasne vela praktickych veci. ak mas niekoho blizkeho, rodinu, popros ich aby ti pomohli s praktickymi vecami okolo pohrebu, a vsetkych uradnych zalezitosti a s dietatom. potrebujes teraz oporu a smutit. prekonas to, len to chce cas. a zvladnes, lebo budes mat dve deti od tvojho manzela, aj ked to bude boliet.

tiezjedna
14. feb 2024

@pimpa1996 veľmi ma mrzí, čo sa stalo 😢 To je až neuveriteľné, mladý človek a taký náhly odchod :/ Pomôcť neviem, ale súcitím s tebou

maryetta
14. feb 2024

Moja svokra. Bola v 7.mesiaci ked jej nahle zomrel manzel. Veru. Jediny zmysel bol a vzdy bude jediny syn.
Tebe vela sil…

iwesska
14. feb 2024

Boze moj😭 Uprimnu sustrast. Tu tazko radit,asi len cas to trosku zahoji.

alickapusinka
14. feb 2024

Je mi to veľmi ľúto úprimnú sústrasť musí byť veľmi ťažké čo prežívaš. Dve maličké deti s toho ešte jedno nenarodene. Zvládneš to verím tomu aj napriek tomu že to bude veľmi ťažké .Určite je tu nejaká mamina ktorá mala to iste čo TY. Má TI kto pomôcť z rodiny máš aspoň oporu a pomoc v rodine.

gir
14. feb 2024

Úprimnú sústrasť 🖤. Susede zomrel náhle manžel (nehoda). Jedno trojročné a druhé sa narodilo pár dni po pohrebe. A druhá je moja kaderníčka, jedno šesť ročne a druhé trojročné, tiež nehoda. Obe to zvládli bez liekov, ale obe tvrdia, že s pohrebu si pamätajú len útržky. Obe využili pomoc Plamienka a samozrejme ich v prvom rade držali deti, nemohli sa kôli ním zrútiť. Prajem veľa síl.

ankare
14. feb 2024

@pimpa1996 panebože... 😪 Prijmi moju úprimnú sústrasť 😪 posielam objatie ❤️

medda_beda
14. feb 2024

Ja neviem čo mám k tomu napísať.
Vyjadrujem ti úprimnú sústrasť, mrzí ma to a prajem ti veľa veľa síl :(.

taynee
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
simsalabim
14. feb 2024

Uprimnu sustrast a vela sil 🍀

kikala15
14. feb 2024

Úprimnú sústrasť 😢 veľa síl

janush
14. feb 2024

juuj boze... ja som dieta, ktore takto stratilo otca v 27 rokoch... ja som mala 3, brat mal 5 rokov... mama robila co mohla, detstvo sme mali pekne... vsetko sa da prekonat, najlepsi doktor bude cas... a ludia, ktori ti pomozu... drzim palce ❤

macik166
14. feb 2024

@pimpa1996 Úprimnú sústrasť. Ty to zvládneš. Máš doma dva zázraky.

sandra19860
14. feb 2024

Úprimnú sústrasť

katkaseiner
14. feb 2024

uprimnu sustrast, zrejme nepomozem, prajem ti ale aby si to zvladla.

cookie29
14. feb 2024

Uprimnu sustrast, neviem si predstavit, dufam ze najdes adekvatnu odbornu pomoc, aby si to ustala.

sofia1979
14. feb 2024

@pimpa1996 v prvom rade prijmi moju úprimnú sústrasť veľa síl viem, že to bude ťažké no bojuj aj manžel by si to želal bojuj aj zaňho detičky ťa potrebujú veľmi. Neviem ani čo písať je mi to ľúto posielam veľa síl

mk22
14. feb 2024

Mam zle obdobie.. Prečítala som si tvoje riadky a plačem.. Je mi ľúto tvojej straty, prijmi úprimnu sústrasť.
Som z okolia TN, ak by som ti vedela akokoľvek pomôcť, hoci len vypočuť, napíš mi, hocikedy.. Veľa síl.

venija
14. feb 2024

Úprimnú sústrasť. Pri zvládaní ťažkej životnej situácie sa skús obrátiť na občianske združenie Kolobeh života.

biankaaaa
14. feb 2024

Je mi to veľmi ľúto, úprimnú sústrasť.. veľa síl prajem🍀

stanulienkat
14. feb 2024

Uprimnu sustrast. Prajem vela sil. Poziadaj rodinu o podporu, najma psychicku.

any_soj
15. feb 2024

@pimpa1996 kamarátke zomrel rovnako náhle, na štedrý deň. 3 malé deti mali, tehotná nebola. Je to pár rokov, ak chces, spýtam sa jej, či už o tom vie rozprávať, či by chcela

zuzinabila
16. feb 2024

@pimpa1996 posielam veľa sily na diaľku🙏pre smútkovú terapiu kontaktuj OZ Plamienok. pre pomoc v tehotenstve (materiálnu, finančnú) psychologickú podporu Poradňu Alexis.

vojtasova
Autor odpoveď zmazal
Zobraz

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre