Ahojte máte niekto skúsenosti stim že v prvom trimest ste sa cítila malatne mala ste závraty počas dňa úplne také že vám strpne celé telo obleje vás pot a točí sa vám hlava??trvá to len chvíľku potom to prestane a už som len taká malatna....
Tetania ?
@charliee1980 Tu mám negatívnu
@zyzy11 Ahoj,mala som v prvom trimestri, ale vždy len večer. Ani do postele som nevládala sama prejsť, ešte aj jazyk sa mi "motal" 😬. A tlak som mala ok. Po 12.tt som už nemala žiadne problémy
@mimka11111 No áno je to také čudné ešte aj keď dám hlboký nádych tak sa mi hlava zatoči....ach no je to strašne snáď to prejde aj mne a bude dobré...
@zyzy11 mne to trvalo asi do 5mes. hrozne nieco, myslela som, ze uz to ani neprejde a tie navaly tepla :/
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
ja ano, cely prvy trinester a aj polovicu z druheho. ale uz sa to pomaly lepsi 🙂 teraz som 26tt, vsetky vysledky z krvi som mala dobre, dokonca aj tlak stale u doktora ok. odporucil mi pit kavu a pit fatru.