Ahojte baby. Priatel nie že odmieta so mnou sex ale nemáme ho tak často ako pred otehotnením. Samozrejme som si nahovorila, že je to preto lebo sa mu už nepáčim, lebo už mám brucho a preplakala som asi dve hodiny. 😂 Nakoľko ho mávam často preč pretože pracuje v zahraničí, ešte v tomto stave, mám na sex väčšiu chut ako obyčajne. Nakoniec sme sa o tom snažili trochu rozprávať a povedal mi, že to vôbec nie je preto, že by som sa mu nepacila alebo kvôli brušku, ale preto že má iné starosti. Na to som mu povedala že to chápem, ale príde mi to trochu sebecké voči mne. Chcela by som váš názor, lebo sa cítim zle, že toto od neho takto vyžadujem. Inak v našom vzťahu ide všetko ako má.
@beatrice1111 vela chlapov ma blok zo sexu v tehotenstve. Myslim ze aj od teba by bolo sebecke keby si ho do toho nutila a on sa na to neciti. Skor by som s nim hovorila o tom, aby sa nebal, ze tebe ani babu nesukodi.
@beatrice1111 podľa mňa je to naopak sebecké od teba. Ja rozumiem, že máš svoje potreby, ale keď ti úprimne povedal, že má teraz nejaké starosti, mala by si to rešpektovať. Ako by sa tebe páčilo, keby on vyžadoval sex od teba, keď sa ty na to necitis?
@sona96 to co je za blbosť? Odmietat sex kvôli starostiam??? Nemyslím si, že je sebecká a že by mal prenášať pracovné starosti do ich sukromia
Keby to tak malo byt u nás, tak asi sex nemáme nikdy.
Práve preto by mali mať sex - precitaj si aký to má pozitívny vplyv na celého človeka. On by mal mať o to viac sexu, aby sa odreagoval😆
Mne hlava neberie, žeby chlap nemal chuť na sex..... podla mna to môžme mať len 2 dôvody. Bud ma zdravotné problémy, alebo.....
Je mi to ľúto, že musíš riešiť taky problém. To ta odmietne aj keď (pardon za moju priamost) mu stiahneš gate a pustíš sa do práce????
Skúsila si byť aktívna a ísť priamo na vec?
@maximilie ďakujem za povzbudenie
Aktívna som sa ešte nesnažila byt, keďže mám strach že to nepomoze 😂 zdravotne problemy nemá a nemá ani inú. Jednoducho povie, ze ma starosti. To ze nemá prenášať starosti do súkromného zivota je skvelý argument, to ma nenapadlo.
@sona96 no podľa mna to sebecké odo mna nie je, keďže to netrvá tyzden, že ma starosti a viem to pochopiť. Lenže keď to trva už nejaký čas tak je pochopiteľne že už mi to prekaza.Ja potom starosti nemám žiadne asi alebo ja neviem 😃
@maximilie tak ale ona hneď v prvej vete píše, že to nie je o tom, že priateľ odmieta sex, ale že ho nemajú už tak často ako predtým. To je podľa mňa veľký rozdiel. Podľa mňa je normálne, že keď má niekto napríklad veľa fofrov v práci, nemá toľko energie na sex. Keby napísala, že ju úplne odmieta, tak s tebou samozrejme súhlasím.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?