Ahojte
Mala som nejaké zdravotné problémy od 7tt do 9tt
Mala som hnedé výroky už týždeň mám s tým pokoj chvalabohu už som trocha taká kludnejsia ale stále myslím nato , či bábätko je v poriadku či bije srdiečko či sa mu nič nestalo atd... ( v 8tt som bola na kontrole a bolo všetko ok)
Len tuto noc sa mi snívalo, že som išla na kontrolu a bábätku srdiečko nebilo
Som z toho veľmi rozrušená a ďalšiu kontrolu mám až 9.3
Stretla ste sa niektorá s takýmto niečim ?
Vďaka
Ahoj, je to úplne normálne, ak máš pochybnosti, nechaj to na intuíciu a zavolaj svojmu gynekológovi či by ťa nezobral o niečo skôr. Aby si bola v klude. Ak si kvôli tomu v strese neprospeje to ani tebe ani bábätku. Mala som s tým skúsenosť tiež (osobnú)... Pracujem so ženami (psychoterapia) ktoré si týmto prešli a radšej naozaj počúvaj na svoje pocity a intuíciu.
Ale mužovi som povedala môj sen a hneď ma dal do obrazu a povedal že láska neboj to sa ti snívalo, lebo sme sa pred spánkom ešte najedli 🤷♀️😂
Vtedy sa sníva keď idem spat s plným žalúdkom
@kajka1512 ja som to mala celych 9 mesiacov, stale som sa niecoho bala, posledny tyzden som plakala, nech uz ide von, nech uz viem ci je zdravy. Aj preto sa bojim byt druhykrat tehotna.
@kajka1512 podla mna to najdes aj v bazari Hlavne k tomu kup aj ten gel. Je to super vec ked sa bojis, Ja som sa prve teho vobec nebala. No posledne po tom co som rodila v 18tt sa mi to zislo Hlavne tych par tyzdnov v 2trimestri a ked som potom od 15tt citila pohyby uz to tak Nebolo treba. Sen nic neznamena. Iba ze sa velmi bojis.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@kajka1512 Obavy sa prirodzene premietaju do snov, nemusi to byt vestecky sen, iba znak, ze mas v podvedomi strach. Tieto zaciatky su narocne, ked nemas ziadny sposob, ako zistit, co sa vo vnutri deje. Drzim palce!!