Rozprávanie s bábom v brušku

lenjaaon
20. jún 2018

Tehulky, maminky 😉 aj vy sa rozpravate so svojim babom v brusku? Ci to len ja mam taky pocit, ze mi drobec rozumie? Mozno to niekde na verejnosti vyzera vseliako ale nemozem si pomoct. Skratka, babo ideme hajat. Babo, ideme papat, co by si si dalo....ideme na prechadzku, babo?pod babo, ideme za tatom 😃 A samozrejme pohladenie bruska nesmie chybat.

sense
20. jún 2018

Nie nerozpravala som sa,teda az na vynimky ci si nemoze vybrat nohu spod mojho rebra a od doby co som mala zdrav.problemy som jej vravela po kazdej kontrole este vydrz aspon tyzden...

beky1813
20. jún 2018

Nie, nerozpravala a toboz nie na verejnost a v mnoznom cisle. Ale zazila som take a vyzeralo to dost cudne

lenjaaon
autor
20. jún 2018

@beky1813 ved toto ze to vyzera vseliako, hlavne na verejnosti..skor doma to praktizujeme 😉 ono sa hovori ze je to dobre, babo od urciteho casu rozumie a rozpoznava hlasy...ale niekedy si pripadam ako šiši

evittam
20. jún 2018

@lenjaaon Nie, suhlas s
@beky1813 .
A ked sa narodi predpokladam budes z tych co tu niekedy citame-"papame, kakame,kojime sa, mame sople, prdkame,...."😁

lenjaaon
autor
20. jún 2018

@evittam hej mooc vtipne...a nepotykali sme si.nie vobec nie..ja sa nepotrebujem chvalit s kazdou hlupostou a uz vobec nie takym sposobom.nie som prvorodicka...mam krasnu pomaly 3 rocnu dcerku...pri nej som zo zaciatku tak rozpravala aj som sa s nou obcas rozpravala v brusku...dokonca aj priatel a predstavte si mala je v poriadku, krasna zdrava a poslusna od narodenia a hned vedela ku komu patri...a myslim ze je pekne si vytvorit vztah s babatkom este pred narodenim.

montemotherone
20. jún 2018

@lenjaaon s tým hladkanim bruška opatrne. Môj gynekológ mi stále hovoril, nech tej úchylke neprepadnem (bola som rizikovka) Maternica na to citlivo reaguje niekedy dokonca aj sťahmi, čo môže zvýšiť riziko predčasného pôrodu. Inak myslím že každá mamička sa aspoň raz bábätku v brušku prihovára. Až tak ako ty možno nie, ale hádam je to o.k. a si v poriadku 🙂

montemotherone
20. jún 2018

@lenjaaon a inak, veď ono tvoj hlas počuje stále. Aj keď sa rozprávaš s inými 🙂 neviem či rozlišuje, že práve hovoríš k nemu. Možno ak hovoríš jeho meno, zafixuje si to, ale inak jednoducho počuje tvoj hlas... + hlasy ľudí v rodine 😉

lenjaaon
autor
20. jún 2018

@montemotherone dakujem za upozornenie ☺ tak ja len tak obcas jemne, tak nie vzdy to tak prehanan...dokonca som citala o tom vela ze to babo vnima a vraj to ma pozitivny vplyv na vyvin babatka

lenjaaon
autor
20. jún 2018

Tak ono mozno nerozumie slovam, ani nevie co mu rozpravam...ale vnima moj hlas, ci je pokojny ci som rozrusena nepokojna, stastna, smutna...ono to vnima a to vplyva na babatko pred aj po narodeni...len tolko k tejto teme uz

zuzanka.zuzu
20. jún 2018

@lenjaaon @evittam že "a nepotykali sme si" ja umrem 😂😂😂 ad1 toto zahlásiť na internete kde si tyká každý s každým, tak si VŽDY o dotyčnom pomyslím svoje 👏 a ad2 modrý koník to má dokonca ošetrené v pravidlách, že si všetci tykáme... lol 🙏

evittam
20. jún 2018

@lenjaaon 😂😂😂 Prečítaj si pravidlá tejto stránky.
Nikde nepisem,ze si netreba vytvárať si vztah z detmi a ani to nie,ze dieta bude nenormálne ked sa a nim rozprávas-preco by nemalo byt v poriadku....Chce to hlavne klud a nebyť premotivovana.😁😉

evittam
20. jún 2018

@zuzanka.zuzu Asi tak-to je vzdy "stavanie sa na zadné" ak sa mi nieco nepáči.😁😉

katusikkk
20. jún 2018

Co su toto za temy.Dnes sa jedna kocka v parku rozpravala so psom.Stavim sa,ze by tvrdila,ze jej odpoveda ocami,lebo nevie rozpravat.

evittam
20. jún 2018

@lenjaaon Btw.to oznamujes všetko babu v brusku?

lenjaaon
autor
20. jún 2018

@evittam tak teda ked sa tu tykaa, tak sa tu teda maj pekne a pozdrav aj ostatne kamosky s mk. A kedze tu byva zvykom ukoncit v takychto pripadoch diskusiu tak ja porusim aj tento zvyk. Kecajte si kolko chcete. Opustam cely mk. Aj tak je to tu od istej doby cele na dve veci...

mondolina
20. jún 2018

@lenjaaon
Nezabudni to oznámiť aj bábu, opustili sme MK😱😂

veronikaszabova
20. jún 2018

@evittam joooj, hned ma napadlo"babo, ideme kakat" 🙂 🙂 🙂

A k teme - nie nerozpravala som sa ani s jednym synom v brusku a aj tak vedia, ku komu patria ;) ;) ;)

evittam
20. jún 2018

@lenjaaon Maj sa krasne. A ja nemusím nikomu nic oznamovať.😂😂😂 A nezabudni to ty hlavne oznámiť babu v brušku.😉

gabika53
20. jún 2018

Ešte sa nakecá, keď sa narodí....roky rokúce

lenjaaon
autor
20. jún 2018

Viete co, chodte vsetky do riti! Vobec neviete ako zijem, cim som si presla. To je normalne ale asi, robit si srandu s cudzieho cloveka. No ved vseliaky sme. S takymito ludmi nemam o com. Zbohom

evittam
20. jún 2018

@veronikaszabova To som uz radsej nenapísala. A mozno aj "bábo ideme si vrznut s tatom"...😂😁😉
Ja som sa rozprávala ale nie takto, raz za cas -napr.ak moc kopali alebo tak....Ale to je mozno nudou....Vsade chodiť, ruku na bruchu uz od pomaly 10.tt -aha ja som tehotna, v 6.tt riesit ci mozem spat na bruchu a spol. No skoda, zapadla by do priemeru MK s tymito otazkami....

evittam
20. jún 2018

@lenjaaon Ty si ešte tu? Niekto nepozna srandu, bohuzial. Treba sa vediet aj povzniesť a zasmiať sa nad vlastnymi hlupostami.

veronikaszabova
20. jún 2018

@evittam este by sme sa zabavili ;)

evittam
20. jún 2018

@lenjaaon A tvojim "zargonom"- tam kam si nas "slusne" poslala chod sama. Vsetky piseme slusne.

domculik
20. jún 2018

Ty piko baby som necakala taky napor tymto smerom a uz vobec nie take rychle ukoncenie :O. Som otvarala tuto temu s tym ze budu 3 strany o tom kto sa ako rozprava a tu take rychle sfuknutie ? Som v soku ! :D

evalin88
20. jún 2018

ja som ho obcas volala menom.. odkedy som citila pohyby.... tak raz do tyzdna... s partnerom s me o nom hovorili ako o Lucii.. ky

evittam
20. jún 2018

@evalin88 Tak veď to je normalne. Ale oznamovať kedy ides cikat,kakat,von,jest....😉

evalin88
20. jún 2018

kym lekar na usg oznamil ze... je to chlapec, zostali sme prekvapeny... tak nas vysmial a vytlacil zvacsenu snimku "inkriminovanej" casti jeho tela

beky1813
20. jún 2018

@katusikkk aj u nas pred bytovkou jedna pani na psa "pod, ideme domkov papenkat" s otvorenymi ustami som tam stala 5 minut

najinka
20. jún 2018

Vy ste tu niektore fakt dobre harpie..preco musite cloveka hned sfuknut a pourazat..ved ked sa rozprava s babom, nech sa rozprava, je to mile. Je to preboha malicke babetko v brusku..ja sa s mojim rozpravam sem tam, ale nie v style ako tu opisovala ta baba, ale preco niekoho kvoli tomu strapnovat totalne..tak sa tesi z babetka, no a co? Kazdy prejavuje tu radost nejak inak..

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre