Rozdiely v tehotenstvách

sejbipi
14. dec 2023

Ahojte. Tak by ma zaujímalo, tie čo ste si prešli viacerými tehotenstvami s oboma pohlaviami.. bolo napr. tehotenstvo s chlapčekom iné ako s dievčatkom? Mali ste rôzne príznaky? Alebo žiadne?
Samozrejme, každé tehu je iné🙂 no zaujímali by ma nejaké konkrétne pozorovania žien

3petka
14. dec 2023

@sejbipi ja som čakala 2 chlapcov a každé tehu bolo iné.

majlo1234
14. dec 2023

Ja dievca a chlapca a rovnake priznaky

kris_tin257
14. dec 2023

Chlapec a dievča pri chlapcovi žiadne príznaky pre dievčatku som mala

ailiba
14. dec 2023

@3petka aj ja... Uplne ine prizaky, chute... Proste vsetko... A 2 chlapci

anjelicek26
14. dec 2023

Cakame piate dietatko a vsetky tehotenstva prakticky rovnake...podla toho sa pohlavie fakt odcitat neda podla mna.

saxana000
14. dec 2023

Dve baby a toto.druhe je diametralne odlisne..pri prvom mi vobec nebolo zle teraz som umierala nad zachodom do 12.tyzdna.predtym strasne priberanie opuchy teraz okrem brucha nic.predtym neskutocna unava teraz by som isla na diskoteku..vsetko je ine..ale medzi tehotenstvami.je 7.rokov ja to prikladam skor tomu.

marhulka13
14. dec 2023

@sejbipi ja obe tehotenstva rovnaké a mam prvého syna a druhe dievca

sejbipi
autor
14. dec 2023

@anjelicek26 áno, určite sa nedá. No zaujímala ma táto téma, tak som sa spýtala. A znejú tu naozaj zaujímavé skúsenosti
.

maryetta
14. dec 2023

Mam na striedacku a za kazdym mi bolo zle. Akurat pri dievcatach som bola nenormalne a fakt brutalne unavena. Nic ine.
A tiez kazdym tehotenstvom mi bolo horsie. Teraz toto stvrte fakt katastrofa kedy som si aj casto od zufalstva poplakala ze ci je toto ozaj mozne takto….
Ale napr kamoska ma prvu dcerku a absolutne nic. Druhy syncek a ze skoro cele tehu jej bolo zle.

cimage
14. dec 2023

Ja mam 3deti (chlapec, 2dievcata) a kazde tehu ine. Pri synovi mi nebolo zle, pri druhej iba par dni a pri tretej mi bolo viac zle, ale nic extra, nevracala som ani raz. Chute som mala rozne pri vsetkych troch. Inak vsetko v pohode.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre