Ahojte babulky tehulky, budem mať prvé bábätko a už teraz občas stresujem ako budem vyzerať neskôr, či budem mať strie, ako prebehne pôrod, či bude malé zdravučké a niekedy tie moje zmeny nálad...poďeľte sa aj vy, ako sa s tým vysporadúvate alebo naopak, čo vás najviac teší 😉 Dajte niečo do éteru 🙂
Mozno vas nepotesim, ale mne vznikli strie az pocas sestonedelia. 😅 Ale nic strasne. No a co sa postavy tyka, nikdy som nebola nejaka modelka, ale po porode som mala pocit, se som krajsia ako hocikedy v zivote... a to som mala nejake 3-4 kilecka navyse, ale vobec som netusila ze kde, fakt som mala zo seba velmi prijemny dojem (aj pocas celeho tehotenstva)!
Asi tak po pol roku som zacala troska priberat, takze uz to zial neplati. ☹
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@lussy211 ahoj, je normalne ze obcas stresujes, aj u mna to tak bolo. Ja som tiez mala kopec otazok, ze co a ako, strach zo strii (nemam dodnes ani jednu) 🙂 , ako budem vyzerat po porode (za cele tehotenstvo som pribrala iba 5 kg) 🙂 a porod - caka ma o 6 dni 😅 Ale cele tehotenstvo bolo pre mna velmi prijemne a krasne obdobie 😵 😵