Priateľovi som oznámila moje tehotenstvo v byte, v ktorom býval s inou

19. máj 2022

Dobrý večer. Mám 23 rokov. Nasťahovala som sa k priateľovi do bytu, kde predo mnou býval s inou. Žiaľ. ……
Pred dvomi tyzdnami som sa dozvedela, že som tehotna a bola som taká šťastná, že som mu to oznámila na byte. Až potom na mna prišli výčitky, že som mu to mala povedať mimo toho bytu nakoľko tu predo mnou býval s inou. Trápim sa, že som mu to neoznámila inde :( aký je vás názor na to?

zooeynka
19. máj 2022

Uplne si to pokaslala...

simik22
19. máj 2022

@zooeynka 🤣

autor
19. máj 2022

@zooeynka žiaľ, malo ma to napadnúť skôr

cacianka
19. máj 2022

Že máš viac hormónov ako rozumu

oslo1
19. máj 2022

Uplne v pohode si mi to povedala.
Kazdy mame nejaku minulost.
Gratulujem k brusku.

zooeynka
19. máj 2022

Preco sa to pytas anonymne?

denden77
19. máj 2022

a dieta bolo spolodene kde? 🤔

simik22
19. máj 2022

Hlavne prečo sa pýtaš takú blbosť? Veď tam budete žiť s dieťaťom všetci traja. Pokiaľ toto zas nie je nejaký troll..

autor
19. máj 2022

@oslo1 Dakujem, čiže nemám mat výčitky?

autor
19. máj 2022

@denden77 na dovolenke

autor
19. máj 2022

@simik22 chceme kúpiť iný byt v lete

mishka81
19. máj 2022

Nedá sa meniť byt po každej frajerke, to by sa chlapi len sťahovali. Myslím že riešiš úplnú hlupost… hlavne nech sa teší s tebou.

autor
19. máj 2022

@mishka81 on je úplne nadšený a povedal, že riešim úplne blbosti

jana_eyre_2
19. máj 2022

Eeee.. asi úplne nerozumiem.. keby si mu to povedala na zastavke, čo by sa tým zmenilo? Zajtra sa sťahujete, či aký význam vlastne ma to že tam pred tým býval niekto iný?

Skôr by som sa na tvojom mieste zamerala na to ako na bábätko reaguje priateľ.. keď je to všetko pozitívne, tak nerieš kto tam kedy predtým býval..

oslo1
19. máj 2022

Nie, neurobila si ziadnu blbost. Co si mi to chcela niekde romanticky na obede povedat a Este aj nahrat na YouTube?
Ja som tiez mojmu manzelovi doma povedala, ze cakame nase vytuzene babatko.
Uzivaj si brusko a tes za, z neho a z priatela.

mishka81
19. máj 2022

No vidíš :D tak nerieš a užívaj si to

syslik81
19. máj 2022

ked ti nevadi ze dieta splodil tym istym nastrojom kt predtym bol v nej tak to v akom byte mu to oznamis je uz jedno

denden77
19. máj 2022

rovnako, ako bol inou pouzity jeho byt, boli inou pouzite aj casti jeho tela.. 🤷‍♀️😁 kym na vas pri oznamovani tehotenstva z obyvackovej steny nepozeral ramcek s jej fotkou, neries 🤷‍♀️😁 gratulujem 😊🍀

vlastnynazor
19. máj 2022

Nechapem a problem je akoze to, ze mal pred tebou priatelku a byvala unho?
To akoze ked nevyjde vztah, v ktorom byvali v jej alebo jeho byte, tak po pripadnom rozchode ma bud on alebo ona predat a kupit novy byt?
Alebo co mas za problem?

limoncino
19. máj 2022

Kristova noho....

kitycat
19. máj 2022

Na Slovenku, v niektoryxh domacnostich, uz asi fakt pozhasinali svetla... Co je toto za dotaz vazne.. 😅

ivik4
19. máj 2022

Dufam ze takto nebudes riesit aj kazde h*vno co dieta vykadi ,lebo umries na vystresovanost z p*covin.
Väcsia a väcsia kravina uz je tu na koniku popisana

janinah
19. máj 2022

Keby bol povinný test zrelosti pred splodením dieťaťa,tak tých detí máme na SK o dosť menej......

simca06022011
19. máj 2022

Mat tak tvoje starosti. Keby sme sa vzdy pri rozchodoch museli sťahovať, byty predávať / kupovať aby sme neriesili traumu " z bývalých" to by bolo... ☺️
Keby ich tam predtym aj 10 bývalo je to jedno, pokym to nie je jej byt 😂

dzulli1980
19. máj 2022

A nevadí Ti, že s tým istým penisom, s ktorým sa miluje s Tebou, sa miloval aj s ex? Dokonca s tým penisom splodil s Tebou dieťa, nemáš skrz to výčitky? ... mnohí ľudia sú už fakt mimo zdravé zmýšľanie, lebo dať takúto otázku je ... no, slušne povedané, divné.

lenkadenisa
19. máj 2022

No ja som otehotnela aj to mužovi oznámila v dome, kde býval s bývalou ženou. Síce len 3 mesiace, ale býval! A už máme v tom dome 2 ďalšie dcéry... Tak neviem, to je asi horšie ako to tvoje 🤣

solange7
19. máj 2022

Dufam, ze si robis prdel. Lebo taketo nieco by nemyslel vazne ani pacient na psychiatrii.

limoncino
19. máj 2022

@lenkadenisa no že sa nehanbíš. 3 deti do bytu kde bývala ex? Tak toto už je nonsense

lindusss2016
19. máj 2022

@dzulli1980 ale prosim ta, s ex urcite nemali spolu sex, len tam s nim v tom byte byvala a vecer pozerali romanticke filmy 🤷

sara07
19. máj 2022

žasnem, si robíš prdel podla mna, to preboha kam spejeme .. takuto hovädinu riešit a nevadí ti že sedíš a kadiš na tom istom hajzliku

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre