Povedal vám niekto, že na vás vidí, že ste tehotná?

5. okt 2023

Ahojte😃, mozno cudna otazka, ale stalo sa vam ako tehotnym - v ranom stadiu tehotenstva, kedy na vas fyzicky nebolo badat podla bruska, ze ste tehotne a nemali ste nijake priznaky, no proste nic nasvedcujuce tehotenstvu (mozno ani same ste este nevedeli..), ze vam zrazu niekto povedal, ze na vas vidi, ze ste tehotna?😃Lebo vraj vyzerate „inak”… Alebo ak cita niekto, kto to takto na zenach vidi/citi, podla coho?😃

sofia1979
5. okt 2023

Áno a nebola to pravda 😁😁😁

thereisabear
5. okt 2023

Mne to povedala kolegyňa, keď som nezjedla obed, čo sa mi predtým nestávalo. Ale tiež ma toto zaujima, podľa čoho to niektorí ľudia vedia, tak sa tu pripnem.

ivkav5
5. okt 2023

Ja to mam vždy pri všetkých kámoškách, každú som odhalila 🤣🤣 dve dokonca vraj skôr ako to vedeli oni samé🤣 neviem ako je to možné, ale asi mám dar🤣

akvi
5. okt 2023

Ja to vidím, resp vidím nie je úplne správne slovo, nedá sa to opísať.. Povedala som to trom kamoškam, všetky boli, jednu skoro vystrelo, keď som sa jej opýtala, lebo ona to nikomu nepovedala 😅

rebrambora
5. okt 2023

Ano. Paradoxne ale aj opak vo vysokom stadiu tehotenstva.

klejkaez
5. okt 2023

Áno, mne povedali. Dobre sme sa natom zasmiali a o týždeň sme sa "dosmiali" .
Test tehotenský ukazoval 3+ 😄

miadi
5. okt 2023

Mne povedala dcera vtedy cez 3r mala . Som vravela ze mà dako boli brucho a ona hnet ze si tehotna. Potom to test potvrdil. Aj pohlavie vravela ze je to chlapec .. ( chcela sestru) a mala pravdu.

bambieblue
5. okt 2023

Aj mne to povedali a nebola som

zuzanka.zuzu
5. okt 2023

áno, ja nie ale moja mamka povedala o Ďurianovej z markízy či kde teraz je, že je tehotná. o 2-3 mesiace o tom písal ako o top novinke bulvár 😀

vanilkovazmrzka
5. okt 2023

Viem to podla toho, ze si daju nealko miesto vina 😄

vkatush
6. okt 2023

Týždeň sme mali voľno a prišli sme do práce oddýchnuté, s dobrou náladou. V momente ako som vstúpila do kabinetu, baby na mňa, že vyzerám inak, niečo je so mnou inak, nejak žiarim. Nechápala som, ani ostrihaná, ani namaľovaná, len v dobrej nálade a vyspatá.
Tak vošla vedúca a tá hneď "ty si tehotná!". Sme sa smiali, že či im hrabe.

O týždeň neskôr som si len tak robila test... evidentne som bola vtedy v 3tt a nemala som najmenšie tušenie 😂

natalienka12
6. okt 2023

Nikto to nemoze na druhom vidiet, to su len take zenske tliachaniny, ze zene sa meni tvar a kadeco som uz pocula.
@vkatush Tak vedia a vedeli o tebe, ze mas chlapa a mas s nim sex, tak po dovolenke je jasne, ze to “tipovali” na tehotenstvo. Vzdy to tak je. Na kazdu mladu v produktivnom veku, co zije s chlapom to obcas niekto povie.

liaka
6. okt 2023

Áno povedal keď ja som ešte sama o tom nevedela. Urobila som si test a aj som bola v tom. Bol to chlap, co mi to z ničoho nič povedal.

natalienka12
6. okt 2023

@liaka Chlap, s ktorym si aj bola tehotna? 😂

alzbeta311
6. okt 2023

Aj mne sa to stalo a spomínam na to s úsmevom 😊

saxana000
6. okt 2023

Ked som doslova utiekla od.sestry ked si pri mne zapalila.. hned som bola prezradena

mary841
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ivangeline
6. okt 2023

Ano a tiez som si myslela,ze nepravda...ale opak bol skutocnostou. :D

martyzpp
6. okt 2023

Ano, povedala mi to kolegyna v praci. Vraj mam take ine oci, ze ziaria. Vedela to od zaciatku ale mlcala a az ked som oznamila oficialne tehotenstvo, toto mi povedala.

liaka
6. okt 2023

@natalienka12 nie. Robila som čašníčku a zákazník čo pravidelne chodil mi raz z ničoho nič povedal, že som schudla a som tehotná. Čumela som ako puk.

natalienka12
6. okt 2023

@liaka Aj ta osobne poznal?

liaka
6. okt 2023

@natalienka12 nie. Len z videnia. Robila som tam len mesiac. Za mesiac ma mal prečítanú....

tatianamaria
6. okt 2023

Švagrinej sa to stalo. Prišla za ňou pani a gratulovala jej k tehotenstvu. Ona na ňu pozerá , že čo jej to hovorí. O pár dní zistila, že je naozaj tehotná. Meskala jej menstruacia.

stvura
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
alex49
6. okt 2023

Ja som to tušila u kolegyne. Keď sa na niekoho pozeráš dennodenne, tak zbadas aj jemnú zmenu správania. Čakala som kedy to oznámi oficiálne. Dovtedy som si myslela, že mi šibe. 😁 Mala dlhšie priateľa, ale nebavili sme sa ci chcú bábätko.

diewcatqoo
6. okt 2023

Ano, mne to povedala upratovacka v nasej firme, ze ci nie som nahodou tehotna, chvilu po tom, co som si spravila test. Aj nedavno, ked som bola druhykrat tehotna, tak na mna zmurkala z dialky. Ale to druhe tehotenstvo nakoniec nevyslo, mala som MA v 12tt.
Ja som na oboch synovych ucitelkach zo skolky videla, ze su tehotne. Neviem ako, proste som na nich pozrela a videla som, ze su nejake ine v tvari. Nepytala som sa ich, lebo je to neslusne, ale za par mesiacov obe potvrdili, ze su tehotne.

gajdosovci
6. okt 2023

Áno, sestrina svokra to vedela podľa mojich pŕs. Ešte som to ani ja nevedela, všetci ju presviedčali, že tehotná nie som. 🙂 A potom asi o týždeň mi to potvrdil test..

lily111
6. okt 2023

@vkatush toto aj mne povedala kolegyna, vratila som sa z dovolenky, cerstvo som vedela ze som tehotna a ona hned na mna, si ina, mas iny vyraz, ty si tehotna😋 tak som jej povedala pravdu

andruska80
6. okt 2023

Aj mne sa to stalo, boli sme aj s mužom na brigáde, chodievali sme tam kedysi pravidelne tá istá partia a raz mi jedna Poľka povedala, že vyzerám nejak inak, či nie som tehotná, sme sa s mužom smiali, že teda to určite nie, ani menzes mi nemeskal ešte a nakoniec som fakt bola 😀. Ale ako, podľa čoho to zistila, dodnes netuším a samu by ma to zaujímalo

kathak
6. okt 2023

Tiež to vidím u kamaratiek , majú iné vyžarovanie, asi tak by som to nazvala

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre