Ahojte dievcata,chcem sa opytat tie co rodite v decembri ci uz citite pohyby babatka zajtra zacinam 19tt a pohyby nikde.
@sonnenshein dakujem za odpoved je to moje druhe tehotenstvo,ale az po 12 rokoch.Citim sa ako prvorodicka 😅
Ja som druhy krat tehotna ani nie po 10 mesiacoch a babo som citila az v 24tt. Cize este by som nestresovala.
Ja ešte nemám pocit, že by som niečo cítila a som v 21.týždni.. Tak dúfam ze je všetko v poriadku..
@kajusa3101 ja mam termín 14.12 a pohyby ešte necítim moje druhé babo
@kajusa3101 Ja mam dvojmesacnu, tiez po takmer 12 rokoch 😁 Ale popisane som zazila so starsou dcerou 🤭
@sofinka1301 ja 2.12 a tiez esre ziadne pohyby,tak sand je vsetko v poriadku.
@sonnenshein a pri druhej dcerke kedy zacali pohyby?😀 Je pravda ze nie som najchudsia mozno to je aj tym.
@iwuanka snad sa to co chvila zmeni lebo uz vieme pohlavie,tak snad sa nic nestalo.
Ja som prvorodička a začala som cítiť na konci 17tt jemne bublinky ,koncom 18tt už jasné pohyby..ale placentu mám vzadu
@kajusa3101 Pri nej skoro, lebo sa jednak stale trepala (a trepe sa dodnes), a nemala som placentu vpredu, ale zboku.. 18tt
@s_a ved to ze ani ja a ani sa necitim akosi tehotno stale mozem spat na bruchu zajtra zacinam 19tt.Tak dufam ze o tyzden lekar povie ze je vsetko v poriadku.
@kajusa3101 no mne praveze aspoň bruško troska vykuklo, tak uz ležať na nom nechcem a stále mi byva trocha zle 😀 len tiež idem vo štvrtok na poradnu, tak sa aj troska bojím ci mi niečo zle nepovie.. :(
@dollyzv mne dr nepovedal kde mam placentu tak ani to neviem.
A pred mesiacom bolo bábätko schované za placentou, ale tak neviem kde je teraz
@s_a neboj nic zle ti nepovie vsetko bude v poriadku.Mozno je ten moj chlapcek kludny aj preto ze musim brat tabletky na vysoky tlak.
Mne zacali v 20 tt take uz rozlisitelne 🙂 termin mam januar🙂 placentu mam na prednej stene a dost nizko a varovali ma ze mozu priist aj neskor 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Pohyby mozes pokojne zacat citit aj okolo 24tt, staci ze mas placentu vpredu, a babo je otocene smerom dovnutra.