Ahojte. Som druhý krát tehotna. Máme dievčatko a pri nej si nepamätám že by som dačo také mala..stále sa mi sníva s chlapčekom. S maličkým bábätkom..no myslim tak že máme chlapčeka. Aj malej keď ukazujem na bruško zo mňa dáko vyjde že tu máš bračeka ..a nie súrodenca a pritom ešte nevieme čo to bude...ale dáko podvedome cítim že to bude chlapček...môžu byť sny niečo s podvedomím alebo to mám už v hlave tak zafixované..aj pri malej som cítila že bude dievčatko ale nemala som sny...
@ivette1223 možné je všetko🤭
Sny veľakrát pramenia z nášho podvedomia, teda na čo myslíš, čo máš v hlave…čiže kľudne to môže byť len preto, že na to často myslíš 🙂 Ja som prvýkrat tehu, veľmi vytúžené, každú noc sa mi sníva s bábätkom.
Nefixovala by som ju na chlapca, lebo to môže spôsobiť veľa škody, ak by to bolo dievčatko ..
Sanca, ze sa trafis je 50% 😉 Moze to byt kludne aj dievca aj chlapec. Mne sa v tehotenstve snivalo o oboch pohlaviach a dokonca aj, ze som porodila dvojicky (nevedeli sme co to bude do porodu) ☺️
Mne sa nesnivalo. Ale podvedome som obe tehotenstva vedela, co to bude hned od zaciatku.
Mne sa snívalo o chlapcovi, ale už bol vo veku puberťáka a išli sme aj s manželom niekam pekne vyobliekaní, asi na oslavu... Od začiatku som mala pocit na chlapčeka a podľa ultrazvuku a dvoch doktorov to bude dievčatko. Odvtedy sa mi sníva o dievčatku, vždy aj tak isto vo sne vyzerá.
Ja som mala krásny sen keď som bola asi v 17tt. Rozhodovala som sa medzi dvoma menami Elia a Ester. V sne som videla malé dievčatko ale vedelo rozprávať a spýtala som sa jej ci sa chce volať Ester alebo Elia. Ona mi povedala ze Kiarka. To meno vôbec nebolo na zozname, no keď som ten sen povedala mužovi bol nadšený z toho mena. Veľmi čudné som sa cítila po tom sne, že čo ak si ozaj moje dieťa vybralo meno samé. A bola som na 99% percent presvedčená ze to bude dievča. Ráno pred poradnou som išla do obchodu kúpiť farbivo a tiež bolo len ružové čiže som si bola istá 😁 moja gynekologička mi povedala ze je to dievčatko. Bola som veeelmi stasna, mali sme gender reveal. A o 3 týždne som išla k pánovi Grochalovi. Pýtal sa ze ci vieme pohlavie a ja ze áno, bude dievčatko Kiara. A on ze haha bude Kiaron. A mam syna 🤣🤣 čiže toľko k snom 🤣🤣
Mne sa asi 3 krát snívalo že mám chlapca. A mám tri baby. 🙉
Mne sa sice nesnivalo o pohlavi, ale od zaciatku som vedela, ze to bude to pohlavie, co nakoniec aj budeme mať. Proste moja silna intuicia nesklamala. 🙂
Mne sa snívalo ešte pred tehotenstvom veľa krát ale to preto že som veľmi túžila po bábätku.. teraz som tehotná a zatiaľ sa mi nesnívalo..No pri prvom tehotenstve som bola v tom že to bude chlapec aj som vždy vravela že malý...no v kútiku duše som túžila po dievčatku a máme dceru...mali sme to ako prekvapenie keďže sme nechceli vedieť pohlavie.Teraz sme ešte len na začiatku,verím že bude vsetko poriadku..na pohlaví mi v podstate nezáleží aj keď v kútiku duše by som chcela chlapčeka..no myslím si že to bude dievčatko ♥️🤰❤️
roky sa mi snivalo o chlapcovi, ked som este ani tehotna nebola, vlastne ani svojho muza som este nepoznala. Sny sa mi previdelne nepravidlne opakovali, a vzdy to bol chlapcek.
Mame 2 dcery. Takze asi tolko ku snom...
My čakáme chlapčeka, vieme to už dlhší čas, je to potvrdené cez 4 lekárov, aj som sa úprimme tešila, cez deň myslím na chlapčeka a vecičky a pod., ale stále, STÁLE keď sa mi sníva s mojim dieťatkom tak sa mi sníva, že je to dievčatko 🤣 už asi 5-6 krát, vôbec nechápem prečo, pričom viem že to bude chlapček.
prečo.
Ja mám 4 deti a pri všetkých som vedela pohlavie, cítila som to a tak ako som hovorila aj bolo. Lekári mi len potvrdili to, čo som už vedela. Niektoré ženy to proste vedia 😊❤️
Mne sa snívalo s chlapčekom a mam chlapčeka zase som tehu 7m a zase sa mi sníva chlapčekom a aj to je potvrdené tak asi to je pravda čo sa sníva vinde 🥰🥰
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Mne sa stale snívalo o chlapcekovi v tehotenstve, a mame dievcatko😁