Podráždenosť a agresivita v tehotenstve

victory07
27. apr 2016

Ahojte, som v 34tt a zacala som trpiet nekontolovatelnymi vybuchmi hnevu, hlavne voci manzelovi. Stale som podrazdena, vsetko mi vadi. Stale sa s nim hadam a je mi ho luto, lenze ked sa rozculim uz sa neviem potom kontrolovat. Pred troma rokmi sme cakali dievcatko, vtedy som bola az prilis kludna, teraz cakame chlapceka a neviem sa zmestit do koze. Neustale sa mi strieda pocit smutku s hnevom. Daju sa tieto stavy zmiernit? Cvicenim, bylinkami,..?? Prosim poradte mi nieco, nechcem byt taka zla :(

rheuska
27. apr 2016

V tehu mozes aj antidepresiva. Porad sa s lekarom. Vsak ani pre dietatko nie je dobre, ze sa tolko rozculujes. Neboj to preckate a za chvilu sa to ukludni. Len nezabudni aspon sem tam povedat manzelovi, ze ho lubis a, ze ozaj za tie vybuchy nemoze on.

1jacky1000
27. apr 2016

@victory07 ja som na to bola podobne. prvu som mala dceru a pri tej som bola vecne na kraji s placom a aj ona je taka placliva. potom o 5 rokov som cakala chlapceka a pri tom som bola zuriva od zaciatku az do konca. neboj chlapy to vsetko beru zrezervou. po porode vsetko bude tak ako ma byt.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre