Ahojte, som v 34tt a zacala som trpiet nekontolovatelnymi vybuchmi hnevu, hlavne voci manzelovi. Stale som podrazdena, vsetko mi vadi. Stale sa s nim hadam a je mi ho luto, lenze ked sa rozculim uz sa neviem potom kontrolovat. Pred troma rokmi sme cakali dievcatko, vtedy som bola az prilis kludna, teraz cakame chlapceka a neviem sa zmestit do koze. Neustale sa mi strieda pocit smutku s hnevom. Daju sa tieto stavy zmiernit? Cvicenim, bylinkami,..?? Prosim poradte mi nieco, nechcem byt taka zla :(
@victory07 ja som na to bola podobne. prvu som mala dceru a pri tej som bola vecne na kraji s placom a aj ona je taka placliva. potom o 5 rokov som cakala chlapceka a pri tom som bola zuriva od zaciatku az do konca. neboj chlapy to vsetko beru zrezervou. po porode vsetko bude tak ako ma byt.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
V tehu mozes aj antidepresiva. Porad sa s lekarom. Vsak ani pre dietatko nie je dobre, ze sa tolko rozculujes. Neboj to preckate a za chvilu sa to ukludni. Len nezabudni aspon sem tam povedat manzelovi, ze ho lubis a, ze ozaj za tie vybuchy nemoze on.