Ahojte som v 30 tt po 5rokoch sa nam konecne podarilo otehotniet … ako strasne som vzdy babo aj s muzom chcela teraz ma prepadaju myslienky akonto zvladnem … mam 38 a vlastne uz daky svoj štandard .. myslim tym ze ked som chcela isla som s kamoskami von ..ked som chcela pospala som si … neberte to prosim zle strasne sa na malu tesime 🍀❤️len ma napadajú myslienky cinto zvladnem a ako to zvladnem lebo dalsia vec nic nestudujem skor by ma to stresovalo budem verit lekárom a pocuvat … malinste to tiez niektora tak ?
@sofia1979 ďakujem Ti velmi pekne ❤️🍀
Tak ja mam tiež 38 a tiež cakame dievčatko. Uuuplne ti rozumiem, človek uz v tomto veku ma svoj štandard, ma svoje pohodlie. Ja si napriklad lubim vela pospat, starať sa o seba, to sa asi ma nejaký cas skonci. Ale absolutne nestresujem, neriešim. Nejak bolo, nejal bude. Obetujem to niečomu dolezitejsiemu.
Juj jasne😁 ja som mala prve v 35, a teda áno čím je človek starší tým sa mu ťažšie prispôsobuje... Ja som ešte dosť samotár a asociál, milujem samotu, pre mňa bola hrozná predstava že teraz dllllho nebudem sama😂 a nie som... už skoro rok...ani na wc...ale človek si zvykne na všetko neboj😂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Zvládneš ja som svoje vytúžené čakala v 40tke a neľutujem zvládla som to ani neviem, ako materstvo je hnací motor tam odrazu na seba vôbec nepozeráš je to to najkrajšie v živote čo ťa čaká samozrejme, že prídu aj zlé chvíľky ale vždy si povieš čo by si bola bez nej. Uvidíš držím moc palce šťastné tehu aj pôrod drž sa