Pocity v tehotenstve

14. jan 2024

Ahojte som v 30 tt po 5rokoch sa nam konecne podarilo otehotniet … ako strasne som vzdy babo aj s muzom chcela teraz ma prepadaju myslienky akonto zvladnem … mam 38 a vlastne uz daky svoj štandard .. myslim tym ze ked som chcela isla som s kamoskami von ..ked som chcela pospala som si … neberte to prosim zle strasne sa na malu tesime 🍀❤️len ma napadajú myslienky cinto zvladnem a ako to zvladnem lebo dalsia vec nic nestudujem skor by ma to stresovalo budem verit lekárom a pocuvat … malinste to tiez niektora tak ?

sofia1979
14. jan 2024

Zvládneš ja som svoje vytúžené čakala v 40tke a neľutujem zvládla som to ani neviem, ako materstvo je hnací motor tam odrazu na seba vôbec nepozeráš je to to najkrajšie v živote čo ťa čaká samozrejme, že prídu aj zlé chvíľky ale vždy si povieš čo by si bola bez nej. Uvidíš držím moc palce šťastné tehu aj pôrod drž sa

autor
14. jan 2024

@sofia1979 ďakujem Ti velmi pekne ❤️🍀

luciaruz
14. jan 2024

Tak ja mam tiež 38 a tiež cakame dievčatko. Uuuplne ti rozumiem, človek uz v tomto veku ma svoj štandard, ma svoje pohodlie. Ja si napriklad lubim vela pospat, starať sa o seba, to sa asi ma nejaký cas skonci. Ale absolutne nestresujem, neriešim. Nejak bolo, nejal bude. Obetujem to niečomu dolezitejsiemu.

petronellla87
14. jan 2024

Juj jasne😁 ja som mala prve v 35, a teda áno čím je človek starší tým sa mu ťažšie prispôsobuje... Ja som ešte dosť samotár a asociál, milujem samotu, pre mňa bola hrozná predstava že teraz dllllho nebudem sama😂 a nie som... už skoro rok...ani na wc...ale človek si zvykne na všetko neboj😂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre