ja neviem co mam robit,kedze som vybavila,ze budeme byvat u nasich(lenze cez tyzden on je aj tak v robote a cez vikend,co som teda cakala,ze tu bude s nami,cakame dieta)tak to zasa,ze na vychode musi mat fusky.a ja sa tam prestahovat nechcem,max.len na navstevu ist robi mi to velmi zle.nvm ako to vyriesit?
A on robí trvalo na východe, či len na tie fusky ide tam? Ako vyššie už píše pani, toto bolo treba riešiť skôr, nie už keď je baby na ceste, ty tersz si ešte citlivejšia, ešte viac potrebuješ oporu(vlastná skúsenosť). Nikdy ste sa nebavili, že kde budete žiť, bývať? Možno hlúpa otázka, ale my sme toto riešili ako prvé, a to sme boli asi mesiac spolu a nebola som tehotná. Teraz veľmi toho neporiesis. Bud vydržís, kým porodís, ale potom ešte ťažšie to s babom bude(sama v jednej izbe) alebo ho pre hovoríš, nech si robotu nájde niekde blízko alebo sa proste, hoci nerada, presťahujes za mužom a otcom dieťaťa, čo by bola, pokiaľ on ma tam dobrú robotu a fusky, ta najlepšia možnosť
@3michaela23 neviem naco zakladas dalsie diskusie o tom ked uz vcera si sa na to pytala a sama nehodlas spravit ziadny konpromis aby si stym chlapom bola , je logicke ked vas chce uzivit musi chodit do roboty a plus pre neho ze ma fusky , ked snim nechces byvat ani sa prestahovat, odputat od rodicov svojich a byt s otcom dietata, tak si to najprv utried sama a nevypytuj sa hluposti
@jaskolka ma tam iba vikend.pracu obcas
a nenapadlo tak, ze to robi pre vas aby naskrabal teraz pred babom co najviac penazi? ked tam chodi len obcas tak ako preco by si sa tam mala stahovat, to nejak nedava zmysel
@monismie lebo tam ma dva domy si predstav
@iviacik ano,riesili sme to pred babom suhlasila som,len asi mam teraz prekrutene hormony abo co,kedze som si tam nevedela nikdy predstavit byvat zrazu taky stav na mna prisiel,ale mozem tam ist byvat ked sa na to budem citit po materskej,ked maly bude uz vacsi a tak no
@3michaela23 ja stále nechápem, čo riesis... Mas možnosť byt so svojim mužom a ty si vyberieš rodičov...
@iviacik tak nechap,co by som tam bola sama na male dieta,vzdy je lepsie ked ti s nim ma kto pomoct aj ked clovek pride uboleny z porodnice
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@3michaela23 nechceš sa presťahovať za svojim mužom, radšej budeš sama v detskej izbe u rodičov? Toto ste si mali vyriešiť pred otehotnenim...