Ahojte chcem sa opytat mali ste niejake pocity pri uhniezdovani vaj.? Pokúšam sa o male a 2 den po nechr. pohl. styku som strasne nafúknutá dnes som sa rozplakala bez dôvodu, strasne vela som dnes jedla a akoby som mala stale plny močový mechúr... a boli ma trocha láva strana bruska ktora prechádza pichavo do chrbta ale ten chrbat si myslim ze ma boli skor z dlhého statua na nohách ... je mi proste divne ale neviem ci je to niejako cítiť po 2dnoch ? Viem každá sme ina tak blbe pripomienky bokom 🙂🙂 dakujem sa poskytnuté info vopre
@borka20 myslim ze na tieto priznaky su strasne skoro...
@borka20 urcite je este skoro. Uhniezdovanie je 7-10 den. Az potom by si mohla zacat mat nejake "priznaky".
@borka20 nie, po 2 dnoch neexistuje aby si mala nejake priznaky. Ak sa aj podarilo trva to par dni kym sa uhniezdi v maternici.
Ale ona sa pyta na pocity pri uhniezdovani, nie na pocity v tehotenstve.... ja som to presne vedela.... prevracala a prehnackovala som cely den, mala som zimnicu, a presne to bol den uhniezdovania....
Každá sme iná
@evinkakub to je jedno, po 2 dnoch sa urcite neuhniezdilo.
@hennyinnsbruck prečo by sa po dvoch dnoch nemohlo uhniezdit? Ved aj po inseminacii ti povedia ze naskedujuce tri dni su najdôležitejšie...
@evinkakub inseminacia je nieco ine...
Dostuduj biologiu🤦♀️
@evinkakub uhniezdenie v maternici skôr ako na 5-6 den by bolo pokladane za medicínsky zazrak...
@river_song tak nejak 😉😊
@evinkakub
@borka20 autorka moze byt tehotna,samozrejme ale Ak mala sex ca pred 10-12-14 dnami a aj vtedy ovulaciu. Lebo uhniezdenie a priznaky tak skoro /to je nemozne
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@borka20 skor ako okolo 10 dna nie...takze si to len nahovaras....