Plač v posledných týždňoch tehotenstva

michaelassu
2. okt 2022

Ahojte, som v 38 tt a v poslednom tyzdni ma casto chyta v podstate bezdovodny plač. Takmer kazdy den si proste potrebujem takto ulavit. Strach pred porodom nemam, ako bude tak bude. Len ta nervozita,mozno uz ocakavanie, stale neprichádza...mali ste to aj vy? ..niekedy do toho este aj nespavost, no ta uz bola aj horsia,spanok po par hodin, to sa uz upravilo tak nechápem preco zrazu take emocie

paulahr
3. okt 2022

@michaelassu mám to podobne 🙂 som taktiež v 38tt a niekedy mám pocit, že aj keď plakať nechcem a nemám dôvod tak plačem…takáto som nikdy nebývala…nuž hormóny pracujú

zuzanka.zuzu
3. okt 2022

nie, nemala som to, ja som revala až cca 2t po pôrode 😀 to sú hormóny

dominika1988
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
michaelassu
autor
3. okt 2022

@dominika1988 :D :D to bolo dobre.. u mna taky nezvyk, ako keby som mala pred menstruaciou, vtedy som byvala taka rozhadzana :D ..len dufam ze s depresiou to nema nic spolocne

dominika1988
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zuzi0911
7. okt 2022

Som iba v 16tt a plačem od zscistku...len tak ...strasne som citlivá a to som bola aj pred ,no toto je extrém...

michaelassu
autor
24. okt 2022

@dominika1988 no nastastie to preslo po porode...uz iba taky opodstatneny som mala 🙂)

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre