Ahojte, prelistovala som aj iné diskusie, ale väčšina nápadov je s ponožkami,testom, fotkou sona. Ja som to tiež tak chcela spraviť, ale nedávno to takto oznámila švagriná, tak mi nápad vyfukla...
Tak hľadám iné milé nápady. Tričká a takéto veci nechcem..
Máte nejaké iné návrhy? ☺️
My sme dali stieracie žreby, kde si mali hlavnú výhru "budete mať vnúčatko" 🙂
Dali sme pod stromcek malinky darcek v ktorom boli detske topanocky rodine
Muzovi som to oznamila do telefonu
Muzovi som to normalne povedala ked som si urobila test a babke a dedkovi sme kupili los kde bolo “budes dedko/babka..🙂
Mne sa páči niečo ako list, ahoj babka/dedko stretneme sa XY už sa neviem dočkať a k tomu nejaké detské veci keby im hneď nedošlo 😁
@januska12323 rozmýšľam tiež nad listom... ☺️
@littledaisy ja som kupila na etsy taku Appku, digitalny stieraci zreb a pocas posedenia im poslala Link. Bolo to velmi mile a nestalo ma to nakup haraburdia
@littledaisy moja mamka odhalila vždy skôr ako som si urobila test🤷a manžel detto. Nedalo sa😂nič originálne vymyslieť
@littledaisy
kup si mini dekoračný kočár, alebo kolisku, daj doň ušiť malinky látkovú babiku babatko. Pekne vloz do darčekovej krabičky. Odporúčam na výrobu mini látkovej bábiky pani so Sashe pod značkou male hravé 🙂
Výhoda- panenka ostane pre babetko ako mojkacik, teda žiadna kravina ale zrovna hračka do buducna.
Rodinka z vlny metódou platenia - tiez pani Zuzana zo Sashe pod značkou lilina 🙂
Obe ženy majú dar vyrábať carokrasne hračky a dekorácie, ktoré majú dušu. Odskúšané overené, vrelo odporúčam 🙂
Samozrejme fantázii sa medze nekladú, teda môžeš si dane návrhy aj kúpiť hocikde inde 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ja som našim dala pod stromcek cumel 😍