Oznámenie tehotenstva na Vianoce

mimusa1997
29. nov 2022

Bambuľky? 2 roky sme sa so snúbencom snažili o bábätko (ja už mám 2 detičky z predošlých vzťahov), tak sme sa rozhodli o bábätko... až dnes som zistila, že som tehotná, presne o mesiac mám narodeniny, tak pre mňa je to predčastný darček.. ja som z Oravy a snúbenec z Bratislavy, preto spolu veľmi často niesme. Chcela by som mu to oznámiť v podobe darčeka na Vianoce a tu znie moja otázka: AKO STE NA VIANOCE OZNÁMILI TEHOTENSTVO SVOJMU MILÉMU? 🙂 chcela by som nejakú inšpiráciu, niečo tradičné a zároveň nezvyčajné 🙂 nechcem mu len tak povedať ''Patrik? budeš tatino'' 🙂 ďakujem za každú inšpiráciu 🙂

3009
29. nov 2022

@mimusa1997 a si si istá, že bude z toho tak nadšený?

mimusa1997
autor
29. nov 2022

@3009 áno, on neskutočne túžil po bábätku

barus26
29. nov 2022

@mimusa1997 Buď kúpiť peknú krabičku kde vložíš tehu test, body a nejaké capačky alebo nejaké kusatko, hrkálky napr.. Alebo kúpiť zotieraci žreb

evinajj
29. nov 2022

@mimusa1997 ja by som dala ako darcek napriklad detske papucky 😊

barus26
29. nov 2022

@3009 toto akože čo je za sprostu otázku? píše že sa snažili 2 roky tak asi že bude nadšený keď to chceli. Pýta sa ako oznámiť tehotenstvo a ty sa spýtaš či bude nadšený 🤦‍♀️

nique
29. nov 2022

Gratulujem. Ale ja osobne by som mu to povedala hned. A bez nejakeho prekvapka. Nevydrzala by som to tajit. Co ak ti bude zle a on nebude chapat, co ti je. Zlbnu ti hormony atd. Ale ked to tak citis, tak preco nie.

malacibulka
29. nov 2022

Ja som proti tomu aby sa snubne prstene, zvierata a velke noviny davali pod stromcek, ale proti gustu ziadny disputat. Zabal mu do krabicky tehotensky test, obrazok z ultrazvuku a topanocky. Najtazsie bude vydrzat 🙂

mimusa1997
autor
29. nov 2022

@barus26 zotierací žreb? :O

mimusa1997
autor
29. nov 2022

@barus26 to je logika niektorých báb -_-

dixitka
29. nov 2022

Pozri tie stieracie oznámenia na sashe - majú aj vo forme vianočných pozdravov, aj ako keby žreby, kde výhra je “budeš ocko” 🙂

malacibulka
29. nov 2022

@nique Ked sa casto nevidia tak to mozno utaji (ak nebude od unavy padat na nos a zvracat od svitu do mrku), skor vydrzat bude tazko. Ja som nezvracala ani raz ale nevydrzala som ani 7 minut.

barus26
29. nov 2022

@mimusa1997 inak minulý rok som tiež zistila ja začiatku decembra, že sem tehu. Manželovi som to povedala hneď, teda dala som mu tehu test do krabice od iphone a zabalila 😂 a našim rodičom sme to na vianoce oznámili tým žrebom. My sme mali takýto ale môžeš si sama zvoliť text

dixitka
29. nov 2022

Ja som mala odtiaľto, pre starých rodičov https://www.sashe.sk/svadobnagrafika/handmade/s...

malacibulka
29. nov 2022

@barus26 no ja keby som cakala iphone a dostala velku novinu, sice by som sa tesila novine ale aj tak by som hladala iphone:D toto radsej nie

ukulela
29. nov 2022

davat testy zabalene akokolvek mi pride strasne cudne. foto z UTZ, alebo papucky, alebo knizku "ako byt dobrym ockom"cokolvek ine symbolicke ... ale test? je to ocurany test... davat to ako darcek je blbe. tolko moj nazor. to radsej utahovacku s venovanim "aby si vedel zlozit detsku postielku" a cakat, kym mu to dojde 🙂

barus26
29. nov 2022

@malacibulka on vedel ze iphone tam nebude, lebo on je z tých ktorý ten telefón proste nechce 😂 bola to krabica z môjho starého iphonu, ktorý keby chcel môže používať ale odmietol mať iphone😂ale to som písala ako som to oznámila ja, nie že aj ona tak ma. Rady ako to oznámiť som jej dala vyššie 😂

katarinka89
29. nov 2022

@mimusa1997 to dokážeš čakať ešte mesiac? Pred rodinou- ôk ale pred otcom dieťaťa to povedať ako niekomu koho sa to týka lebn okrajovo s odstupom času.....hmmmm

dixitka
29. nov 2022

@ukulela môj chlap sám povedal, že si chce test nechať na pamiatku (ja som to chcela vyhodiť, len som mu to ukázala ako dôkaz 😁). Aspoňže som mala taký, kde sa na tú ocikanú časť dá vrchnák, takže je to odizolované 🙈

anjelicek26
29. nov 2022

Staci cumlik do krabicky - a karticku vidime sa v juli/auguste ocko! A vydrzis podla mna, ak sa vidate malo a nebude ti nejako brutal zle, tak vydrzis...aspon obehnes prve sono-dve a nabehne uz srdiecko babu a budes vediet, ze je vsetko v poriadku.

malacibulka
29. nov 2022

@dixitka joj ano to jednoznacne :D urcite nie ocikanu palicku bez krytu

athom
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bessie12
29. nov 2022

@athom prečo s infarktom?? Ved sa snažili 2 roky, tak skôr si myslím, ze by sa potešil 🙂

veronika3110
29. nov 2022
malacibulka
29. nov 2022

@athom aaaale no. Posadi sa, niekto mu da do ruky poharik niecoho tvrdeho a bude dobre. Idealne by som to vsak robila len v sukromi domova - bez dalsich svedkov. Jeho prva reakcia moze byt vselijaka - radost, sok, panika, alebo vobec nic - tak informacie sa chvilu travia, skutocna radost pride az potom. Ak autorka ocakava ze bude od radosti ujukat pred rodicmi, strykami a strynami, moze byt sklamana.

veronika3110
29. nov 2022

@barus26 to kde sa dajú také zohnať? vyzerajú fakt nevinne.. :D lebo ked sú tie žreby také načančané, je to asi jasné.. :D aj ked ja som ho použila 1x a dovtedy to u nás nikto nepoznal, takže nikto o ničom netušil, že čo to bude za výhra

anjelicek26
29. nov 2022

@malacibulka presne tak... ale tak moze mu to dat na stedry den uz rano, potom moze muz az do vecera behat ako vysmiate slniecko s pocitom, ze buduci rok tam bude 4 mesacny mini potomok s nimi...

athom
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
malacibulka
29. nov 2022

@veronika3110 jak sa poznam, stratila by som :D ak zreb, tak rovno do ruky aj korunku a "stieraj, milacik"

simca06022011
29. nov 2022

@athom ale ved nerob z tych chlapov cintlavky, preco by mal infarkt dostat? neprehanaj.

simca06022011
29. nov 2022

tehotensky test urcite nie, ked tak ten zreb a darcek taky s tym nesuvisiaci... :D nech to necaka. Ked dostane papuce a body a k tomu zreb, tak mu to uz bude jasne.. max si pomysli, ci ma teraz v tom zrebe aj milion vyhrat, aby mal dost financii alebo co :DD

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre