Bambuľky? 2 roky sme sa so snúbencom snažili o bábätko (ja už mám 2 detičky z predošlých vzťahov), tak sme sa rozhodli o bábätko... až dnes som zistila, že som tehotná, presne o mesiac mám narodeniny, tak pre mňa je to predčastný darček.. ja som z Oravy a snúbenec z Bratislavy, preto spolu veľmi často niesme. Chcela by som mu to oznámiť v podobe darčeka na Vianoce a tu znie moja otázka: AKO STE NA VIANOCE OZNÁMILI TEHOTENSTVO SVOJMU MILÉMU? 🙂 chcela by som nejakú inšpiráciu, niečo tradičné a zároveň nezvyčajné 🙂 nechcem mu len tak povedať ''Patrik? budeš tatino'' 🙂 ďakujem za každú inšpiráciu 🙂
@3009 áno, on neskutočne túžil po bábätku
@mimusa1997 Buď kúpiť peknú krabičku kde vložíš tehu test, body a nejaké capačky alebo nejaké kusatko, hrkálky napr.. Alebo kúpiť zotieraci žreb
@mimusa1997 ja by som dala ako darcek napriklad detske papucky 😊
Gratulujem. Ale ja osobne by som mu to povedala hned. A bez nejakeho prekvapka. Nevydrzala by som to tajit. Co ak ti bude zle a on nebude chapat, co ti je. Zlbnu ti hormony atd. Ale ked to tak citis, tak preco nie.
Ja som proti tomu aby sa snubne prstene, zvierata a velke noviny davali pod stromcek, ale proti gustu ziadny disputat. Zabal mu do krabicky tehotensky test, obrazok z ultrazvuku a topanocky. Najtazsie bude vydrzat 🙂
@barus26 zotierací žreb? :O
@barus26 to je logika niektorých báb -_-
Pozri tie stieracie oznámenia na sashe - majú aj vo forme vianočných pozdravov, aj ako keby žreby, kde výhra je “budeš ocko” 🙂
@nique Ked sa casto nevidia tak to mozno utaji (ak nebude od unavy padat na nos a zvracat od svitu do mrku), skor vydrzat bude tazko. Ja som nezvracala ani raz ale nevydrzala som ani 7 minut.
@mimusa1997 inak minulý rok som tiež zistila ja začiatku decembra, že sem tehu. Manželovi som to povedala hneď, teda dala som mu tehu test do krabice od iphone a zabalila 😂 a našim rodičom sme to na vianoce oznámili tým žrebom. My sme mali takýto ale môžeš si sama zvoliť text
Ja som mala odtiaľto, pre starých rodičov https://www.sashe.sk/svadobnagrafika/handmade/s...
@barus26 no ja keby som cakala iphone a dostala velku novinu, sice by som sa tesila novine ale aj tak by som hladala iphone:D toto radsej nie
davat testy zabalene akokolvek mi pride strasne cudne. foto z UTZ, alebo papucky, alebo knizku "ako byt dobrym ockom"cokolvek ine symbolicke ... ale test? je to ocurany test... davat to ako darcek je blbe. tolko moj nazor. to radsej utahovacku s venovanim "aby si vedel zlozit detsku postielku" a cakat, kym mu to dojde 🙂
@malacibulka on vedel ze iphone tam nebude, lebo on je z tých ktorý ten telefón proste nechce 😂 bola to krabica z môjho starého iphonu, ktorý keby chcel môže používať ale odmietol mať iphone😂ale to som písala ako som to oznámila ja, nie že aj ona tak ma. Rady ako to oznámiť som jej dala vyššie 😂
@mimusa1997 to dokážeš čakať ešte mesiac? Pred rodinou- ôk ale pred otcom dieťaťa to povedať ako niekomu koho sa to týka lebn okrajovo s odstupom času.....hmmmm
Staci cumlik do krabicky - a karticku vidime sa v juli/auguste ocko! A vydrzis podla mna, ak sa vidate malo a nebude ti nejako brutal zle, tak vydrzis...aspon obehnes prve sono-dve a nabehne uz srdiecko babu a budes vediet, ze je vsetko v poriadku.
@dixitka joj ano to jednoznacne :D urcite nie ocikanu palicku bez krytu
@athom aaaale no. Posadi sa, niekto mu da do ruky poharik niecoho tvrdeho a bude dobre. Idealne by som to vsak robila len v sukromi domova - bez dalsich svedkov. Jeho prva reakcia moze byt vselijaka - radost, sok, panika, alebo vobec nic - tak informacie sa chvilu travia, skutocna radost pride az potom. Ak autorka ocakava ze bude od radosti ujukat pred rodicmi, strykami a strynami, moze byt sklamana.
@barus26 to kde sa dajú také zohnať? vyzerajú fakt nevinne.. :D lebo ked sú tie žreby také načančané, je to asi jasné.. :D aj ked ja som ho použila 1x a dovtedy to u nás nikto nepoznal, takže nikto o ničom netušil, že čo to bude za výhra
@malacibulka presne tak... ale tak moze mu to dat na stedry den uz rano, potom moze muz az do vecera behat ako vysmiate slniecko s pocitom, ze buduci rok tam bude 4 mesacny mini potomok s nimi...
@veronika3110 jak sa poznam, stratila by som :D ak zreb, tak rovno do ruky aj korunku a "stieraj, milacik"
@athom ale ved nerob z tych chlapov cintlavky, preco by mal infarkt dostat? neprehanaj.
tehotensky test urcite nie, ked tak ten zreb a darcek taky s tym nesuvisiaci... :D nech to necaka. Ked dostane papuce a body a k tomu zreb, tak mu to uz bude jasne.. max si pomysli, ci ma teraz v tom zrebe aj milion vyhrat, aby mal dost financii alebo co :DD
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@mimusa1997 a si si istá, že bude z toho tak nadšený?