Oznámenie tehotenstva manželovi

20. jún 2024

Ahojte dnes ráno mi vyšiel pozitívny test a večer odlietame. Chcem to oznámiť manželovi ešte pred tým než pôjdeme. Máte nejaké last minute nápady?

moonlight1210
20. jún 2024

Pribal mu to do kufra. Ked bude vybalovat, najde. 🙂

bambieblue
20. jún 2024

A toto ta trápi? 🤦‍♂️ To akoby si mu išla oznámiť ze ta vyhodili z práce tak nepoviem

really8
20. jún 2024

Mam taky napad ze proste prides a povies: laska, cakame babatko.
Ci to uz je trapne dneska?

domka222
20. jún 2024

Neviem,čo chceš pri tejto príležitosti kúpiť ďalšiu letenku,či čo? Však mu ukáž teraz test a máš vybavené

arianna25
20. jún 2024

Autorka, asi hľadáš niečo kreatívne. Možno to len daj na akože náhodu, že nech ti doma pred odchodom podrží taštičku, alebo ho náhodou budeš mať vo vrecku. Možno bude sranda. Ale do dlhých ceremónii by som nešla.

autor
20. jún 2024

Len som sa pekne opýtala, chcela som ho prekvapiť keďže sme s tým nečakali lebo sa nám nedarilo.

really8
20. jún 2024

A ked mu to proste len povies nebude prekvapeny? Ja som uz asi stara

arianna25
20. jún 2024

Tak skús pozrieť na FB alebo instagrame, Pintereste nejaké videá. Niektorá si možno nakresliť niečo na brucho v tom zmysle, iná to stupne do mužovej taštičky.
Atď. Netuším. Teším sa s tebou že sa konečne podarilo.
Nápady ale nemám.

kiaran127
20. jún 2024

tesim sa s tebou a oznamenie (ci uz obycajne alebo originalne ) si uzite🙂

katarinaba
20. jún 2024

Ja som muzovi kupila detske topanocky a cumlik, dala som do peknej krabicky. Plus obrazok zo sona.
Neviem, ci by som mu to vsak oznamila len na zaklade prveho pozitivneho testu.

really8
20. jún 2024

@katarinaba je to tvoj muz. Preco nie?

katarinaba
20. jún 2024

@really8 preco? Pretoze sa casto stava, ze ide napr. o biochemicke tehotenstvo, moze ist o chybny test, moze sa nevyvinut plod a neviem co este. Mam tri deti a muzovi som to oznamila vzdy az som mala potvrdene tehu od gynekologa. Preto.

1ryba
20. jún 2024

Mužovi som to zavolala do roboty. Stačí taký nápad? 😀

guudy
20. jún 2024

Hned po nabehnuti druhej ciarky som mu test ukazala. 🤷🏼‍♀️

haraburdova
20. jún 2024

Ja som tiez planovala nejake originalne oznamenie, ze mu nieco kupim alebo tak ale ked som uvidela pozitivny test o 6 rano tak som ho v euforii zobudila a triasla som nim ze BUDEME RODICIAAAAAAAA 😂
ale pribalit do kufra ako prekvapko pri vybalovani je podla mna pekny napad 🙂

cimage
20. jún 2024

Ked mu to chces oznamit pred odchodom, tak daj nejaky odkaz do pasu a pred odchodom mu daj skontrolovat pas ci je vsetko v poriadku. Alebo daj do kufra a tvar sa, ze nevies nieco najst, nech to pozrie on ci to nezbalil omylom.

cookie29
20. jún 2024

Na letisku mu pekne povedz, ze tentokrat ste este tretiu letenku kupovat nemuseli, alebo urob rychlu letenku pre "cierneho pasaziera"

ivik4
20. jún 2024

Povedz mu to do telefonu jak ja a nerob z toho dramu😉

medda_beda
20. jún 2024

Po skoro 2,5 roku som to manželovi oznámila asi minútu po teste keď stál medzi dverami.Môj manžel totiž dobre vedel, že treba ostať v kľude lebo je to len začiatok.

@katarinaba To by si vlastnému manželovi chcela zatajiť aj keby sa jednalo o biochemické? Prečo? Veď to je jedno.Mali by ste to prežívať spoločne.

katarinaba
20. jún 2024

@medda_beda Zatajit? Preco zatajit? Len by som mu to povedala az vtedy, keby som vedela okolo toho vsetko. Co sa stalo, preco, naco. Proste som typ cloveka, ktory ide na istotu. Nerada robim sebe ci ostatnym nadeje, ked neviem na com som. Nech si kazdy robi ako chce. Ty si oznam aj tyzden pred testom, je to tvoja vec. Ja som rada muza prekvapila na istotu, spolu s darcekom.

medda_beda
20. jún 2024

@katarinaba Po prvom ultrazvuku nie je istota absolútne žiadna.Pre mňa bol úspech už len to, že som videla pozitívny test a nádeje si nerobil nikto.Sme obaja racionálni.Ja som mala silné testy takže som nemala o čom pochybovať aj keby to nevyšlo.

Rešpektujem tvoje rozhodnutie.Môj manžel by bol rád keby vedel aj o tehotenstve a nie len o potrate.

really8
20. jún 2024

@katarinaba neviem si predstavit to pred muzom tajit. Nezdielat tu radost, ocakavanie, napatie. Ale kazdy sme iny. Neviem si predstavit ze muzovi oznamim ze hej inak bola som 5t tehotna ale prisla som o to, tak aby si vedel.

katarinaba
20. jún 2024

@medda_beda
@really8 no a ja som sa radsej objednala k dr a mala obrazok. A zabalila ho muzovi do krabicky. Ale tak ja som netestovala tri dni pred tym ako mala prist menstruacia. Ja som pockala tyzden, co ak len meska zo stresu? Vsetko ostatne sme uz prezivali spolu. Som taka a co? Moj muz o nic neprisiel tym, ze to vedel o dva dni neskor ako ja.
Ja zas nechapem preco by som mu povedala, pozri dve ciarky, ale este sa netes, mozno je to plany poplach.
Rovnako by som mu povedala, ze som mala pozitivny test, ale zial to nevyslo, potvrdil to dr.
Preco mate potrebu ma riesit?

really8
20. jún 2024

@katarinaba co si podrazdena? Normalne slusne sme sa opytali.

katarinaba
20. jún 2024

@really8 Podrazdena? Ved ja som kazdej z vas aj pekne odpovedala preco. Tak preco vy mne uz druhy krat podsuvate svoje dovody?

jarnajar
20. jún 2024

Hlavne si dobre rozmysli, či je tvoj muž dostatočne romantický na tieto oznámenia a či ocení niečo špeciálne. Ale mne sa páči to spomínané, že vyrobiť tretiu letenku. Ukáž mu ju včas, nie v chaose tesne pred odchodom 🙂

danica2711
20. jún 2024

asi nie som dostatočne "romantická", ale ja nechápem, prečo treba vymýšľať kadejaké zvláštne (často trápne) spôsoby, ako to oznámiť manželovi? Veď je to môj najbližší človek, tak prečo nie hneď a na rovinu? Pozriem na test, vybehnem z kúpeľne, hodím sa mu okolo krku a poviem... a ak máte dobrý vzťah, poteší sa rovnako bláznivo ako sa 2x potešil môj muž

kiki68
20. jún 2024

Ak ste niekde na dovci a este pojdete na plaz, tak by som tam z kamienkov vystruhala nieco ako “ budes tatinko “ , alebo mu dala nejaky odkaz do napr dokladov, pripadne do jeho batoziny a nech si doma najde odkaz. Pripadne zbehni do obchodu kupit nejaky cumlik a daj listocek, ze toto sa o par mesiacov zide

k47
20. jún 2024

Možno to bude lepšie až po prílete, nech nie je roztržitý pri balení a bude to pekný začiatok dovolenky 🙂. Snáď sa cestou nepohádate 😅.

medda_beda
20. jún 2024

@katarinaba Ja som testovala po meškaní aj to len preto lebo som mala bolesti čoraz silnejšie a menštruácia neprišla.
Manžel vedel o tom, že mám mať svoje dni.
Obrázok ho nemal prečo potešiť :D nejaká machuľa v 7 týždni.
Veď ani teraz nie je nič isté, takže či videl test alebo ultrazvuk je môjmu jedno.Nerieši to v 3 mesiaci keď to ani nevidno.

Nie nie veď v pohode 🙂 nechcem rýpať každý to má inak.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre