Ahojte 🙂ako zareagovali vaši príbuzní ,rodina..svokrovci..na to že príde bábo druhé 🤗u nás v pohode . Potom sa nájdu tkz.kamarati"mužovi .ktorí myslím že budú zadrbavat a bude to pretvárka . Myslím na to neviem prečo no asi preto že nikdysa má nejak nezastal môj pred nimi keď si dovoľovali ku mne a srandy si robili. Pre mňa cudzí ľudia ..známosť pár ročná môjho niesu priatelia bohužiaľ..Nahovárať na zle a kazit manžela mi nik nebude. Mám moc hormónov v sebe 😄
🤔
@kittykat22 veď to že asi nijak mi nepomôže len v kútiku duše ma to trápi.
@mamusa34 nikdy to nebude tak, ze kazdy bude stotzneny s tvojim rozhodnutim a vyberom. A je jedno ci je to dieta, praca alebo dieta 🙂 Tes sa s tym, kto ti uprimne praje, a z toho kto je neuprimny alebo falosny si nic nerob. Nabuduce aspon budes vediet, kam neist.
@kittykat22 to máš tiež pravdu .musím sa na to pozret inak .ja len svoje si idem a viem že mám pravdu aspoň niečo
Ked druhe babo nechod dlho - zle je a ludia vrtaju a maju poznamky... ked pride skoro - zle ej a vrtaju aj tak. Nic si z nicoho nerobte... bude to vase dieta a moze vam byt jedno co si kto o tom mysli ... 🙏
my mame asi inych priatelov ako vy, lebo toto co popisujes priatelia urcite nie su ;) takze ako reagovali nasi je pre teba irelevantne, kazdopadne tak ci tak by mi to jednak bolo ukradnute - za to ze nejaky s prepacenim somar zareaguje hlupo, tak to dieta na ceste vratim ci ako? a jednak sme necitili potrebu nejako vo velkom davat vediet, ze cakame, je to podla mna nasa vec
takze ignoruj a tes sa :D a ano asi riesis kusok aj to co netreba povedzme ze za to mozu hormony
@mamusa34 s tym, ze ta to trapi, nic nevyriesis. Hod to za hlavu a tes sa na babatko
@elizabet173 hodila som 🤗 ďakujem
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@mamusa34 blahozelam. Ale neviem ako ti pomoze ako reagovalo moje okolie na to, ked som bola ja tehotna 🤷♀️ Hod to za hlavu a uzivaj si den a tehotenstvo.