Ahojte kedy ste oznámili tehotenstvo v ktorom týždni tehotenstva? Ja som 22 týždeň a nevieme sa s priateľom rozhodnúť či to už povedať teraz alebo až na konci apríla začiatkom mája keď budem začínať 7 mesiac.
My rodicom v 6tt, v robote 12tt, a inym ked sa snimi stretneme 😀ziadne posty na socialne siete 🙈
A v robote som musela skor inac by som pockala urcite neskor…
V 5 týždni
@andrejkap123 v ktorom týždni keď by ste to chcela povedať neskôr ?
Ja som 19tyzdne a nikto to nevie tiež tak nejak čakáme na správny moment 😂😂
A preco to tajis? Nechces sa podelit s rodinou o radost? Nemyslis, ze budu sklamani, ze im to cele mesiace tajila? Aby si ten spravny moment nepremeskala. Ze ostanu len otazky preco tak neskoro, v 7 mesiaci.
V tvojom tyzdni je to uz vlastne “jedno”. Neviem ci to chcete specialne alebo proste normalne oznamit krasnu novinu🙂 mate nejaky dovod preco nie ste rozhodnuti? Ja som to nechala na prirodzenu situaciu… a ta prisla a povedali sme 🙂
Vy sa s rodinou nestretávate, nepíšete, nevoláte čo nové? Ak teda myslíš kedy oznámiť rodine.
V 2.mesiaci na oslave maminej 60tky. Boli sme tak najbližšia rodina 🥰
Čože? 😀 To už mi príde aj celkom neskoro. A to akože si na tebe ešte nikto nevšimol? 😀 My sme sa tak rozhodli v 2. mesiaci, keď sme si boli istí, že už je všetko v poriadku a je čas to povedať.
A to si doteraz nikto nič nevšimol ?😀 V práci skôr a doma by to už dávno vedeli tí najbližší
Ja v 16 týždni tehotenstva 😀a známy sa pýtajú či som tehotná lebo bruško rastie 😀
@silvusias @bubalea nie ešte si to nevšimol nikto keďže ja nosím stále take voľné oblečenie ale bruško už pomaly vikuka aj cez to voľné oblečenie.
@zuza265 no dôvod sme malý taký že sme chceli dlhšie počkať keďže na začiatku je to také rizikové tie prve
tri mesiace. Teraz už asi nie je dôvod na obavy keď som v takom vyššom štádiu tak asi by sme to mohli povedať.
@januska12323 moc sa veru nestretávame keďže všetci žijú ďaleko ale keď prišli tak si zatiaľ nevšimli nič
18-19 by som kludne ked to uz vidno.:
Tak počkaj do ďalšej návštevy a povedz.
okolo 12tt po prvom velkom USG... pozor na vec, ked im to povies az ked sa male narodi, moze to byt celkom sok ...
V práci hneď ako som zistila, ale kvôli rtg q mala som dosť silné nevoľnosti, našim a svokrovcom v 10tt zvyšku rodiny v 14tt na oslave ale vsimli si ze mi nie je dobre ale mysleli si ze choroba lebo som chodila po doktoroch veľa a som bola v tej dobe aj na onkogymekologii tak ci náhodou nejaka zla sprava. V 20tt sme si na vianoce odbalivali darček ci bude chlapec alebo dievča.
V robote to vedel naprv jednej kolega skorom som bola vždy na zmene aby mi prekladal a dvihal ťažké veci a presúval ťažký vozík . Potom som to povedľa druhému som bola cca 10 týždňy následne som to raz večer rozoberal z prvom kolegom ale bokom dodruheho kolegu prišlo mi to strašné nefér tak som mu to povedľa a on to už povedľa potom všetkým naprv našej zmene a potom aj tej zdruhej zarovno z vedúcimi .
Rodine a svokrovcom až 16/17tt
Už toľko počkajte do pôrodu a potom urobíte poriadne prekvapko. 😉
Ja som všetky tehotenstvá oznámila hneď, ako mi to potvrdil test 🙂 Rodine a aj v práci. Lebo to bola pre mňa radosť a chcela som sa s tým podeliť . Sme spolu takmer denne. To bol prvý dôvod. A druhý: aby nemuseli hádať, prečo mi je stále zle. 🙂 Prvé týždne to bolo fakt hrozné, hrozné, hrozné...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
V práci som oznamovala hneď, aby vedeli keby sa niečo dialo že môžem vypadnúť.. a rodičom až po 13tt, keď som mala to dôležité sono za sebou.. obdivujem že to tak dlho dokážete tajiť 😁