Ahojte, keď ste už mali staršie dieťa a čakali ste súrodenca, oznámili ste nejakým originálnym spôsobom rodine, že bude starší brat/sestra alebo ste to iba normálne povedali? 🙂 ak ste to oznámili nejak originálne, tak ako?
Mne sa páči staršie obliecť do trička veľký brat/sestra a čakať kým si niekto všimne.
Na mne to videli všetci skôr ako sme to oznámili na rodinnej oslave, čiže keď sme to povedali reakcia povedala "my sme to už dávno vedeli" 🤷
Ak sa toho dočkám tak to oznámime normálne tak medzi rečou :D.
Ja by som tiež nevedela ako reagovať na niekoho tehotenstvo kedže to nie je moje dieťa.
Stacilo povedat tomu starsiemu surodencovi.do 5 minut po prichode na navstevu alebo prichode navstevy k nam bolo povedane kazdemu..vedeli sj ucitelky kucharky upratovacky aj tety v obchode..oznamovalo sa vo velkom 🤣🤣🤣
Prve sme ukazali rodicom fotku z utz. Druhe zistili ked som nechcela kavu, lebo mi z nej bolo zle a tretie oznamili starsi ked uz mali dovolene. To bola rychlost, kym som vystupila z auta uz to vyklopili.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ja toto tak strasne nerada robim. Oznamovali sme 2x, a vzdy to bolo v ramci konverzacie. Nie samozrejme tak, ze mimochodom, som tehotna... ale skor teda tak, ze sme sa bavili o nadchadzajucich udalostiach a vyuzili sme moznost a povedali, "no mami, tati, buduci rok na tu oslavu uz pojdeme vo stvorici, v marci k malemu pribudne este sestricka" a hotovo.
Kamaratka darovavala papuce a robila okolo toho take teatra. Potom bola sklamana ze cakala vacsie reakcie.