Ahojte ako specialne ste oznamili druhe tehotenstvo rodine ? 😊
@svetlonos jaaj a to si rodina akože 9 mesiacov nevšimne, že si tehotná...až foto po pôrode im otvorí oči 🤦♀️
@autor nijako špeciálne sme neoznamovali, normálne sme najbližšej rodine povedali a ostatní si neskôr všimli sami...ja teda vôbec nemusím tie šaškoviny s topánočkami, ocikanými testami a pod.
neviem, prečo to treba oznamovať nejako špeciálne. Nestačí normálne?
5r. dcéra to všetkým vytárala, ešte aj cudzím ľuďom na preliezkach, samozrejme nezabudla dodať, že je to tajomstvo 😆
A pohlavie vytárala tak, že vlastne by som si mohla dať pivo, lebo to bude chlapec a chlapci pijú pivo 🤦♀️
@janka1011
zijeme mimo SK a rodicia su tiez este pracovne vytazeni 🙂 Takze v mojom pripade zrovna by sa to uhrat dalo, vidiet sa pocas tehu len 2x do piateho mesiaca. Mala som male brucho, "vdaka" cukrovke som schudla, nie pribrala. Teda ano, u mna by to realne bolo ;)
Pokial by byvali kusok od nas, tazko by som ich asi presvedcila, ze mi bolbne stitna zlaza 😁
dcerka vzala tehu knížku a hotovo
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ja by som najradsej soecialne počkala a poslala uz foto po porode s babatkom 😁😂