Je tu niekto prosim kto neplanovane otehotnel dost skoro po prvom porode? Da sa to zvladnut? Hlavne psychicky myslim? A potom aj s dvoma detmi medzi ktorymi bude ledva rocny rozdiel? Dakujem
poznám jednu, čo má 3 deti po sebe s ročným rozdielom a v pohode to zvládala. Muž samozrejme pomáhal.
Ja mam 2,5 ročny rozdiel a da sa to zvladnut sice sem tam nestiham upratovat ale to mi nevadi hlavne nech maju deti vsetko co potrebuju
Ja budem mať rozdiel medzi deťmi 1,6r 🙂 no verím že to zvládnem s kľudnými nervami :D
Jedna kamoska otehotnela 3 mesiace po porode, duha 6. (3.dieta). Zvladli uplne bez problemov.
@mimi242 všetko sa dá zvládnuť, keď sa chce. a niekedy je lepšie, keď sú deti po sebe, aspoň sa medzi sebou vedia lepšie prehrať.
@eliskadad1 ked toto pocujem ze sa vedia prehrat🙂) ja vsetky taketo deticky co poznam s malym vekovym rozdielom tak maminy stale robia rozhodcu kde sa biju o hracky atd...ale tak cest vynimkam...a samozrejme ze to zvladnes ;)
ja som neplánovane otehotnela zakaždým....
ale naj neplánovane to bolo po 3 tehu. slečna z 3 tehotenstva mala 18 mesiacov keď som prišla s ďalšou slečnou domov - z pôrodnice....
stavali sme dom, bývali sme u mojich rodičov 5 v jednej izbe - doteraz sa na tom s mm smejeme aké to boli krááásne časy. Všetko sa dá prekonať - samozrejme sme boli na to dvaja...ja a mm.
Dakujem za povzbudenie-🙂 ste zlate
@mimi242 ahoj jasne ze sa to dá. Je to ťažšie ale je to na tebe ako si to zariadis. Máš cca 9 mesiacov na to aby si z neplánovane ho spravila plánované a teda sa pripravila. Ja som to tiež rozdychavala ale nemenila by som. Rýchlejšie ti to zbehne. Moji sú pátrači bo sú si bližší. Rok som si užila doma kým starší už chodil do škôlky a mala mala bezproblémový nástup tento rok. Ber to tak ze to ma kopu výhod. A náročné je to len prvý polrok kým si nájdeš skutočný systém s dvoma malými deťmi. Kľudne mi napíš aj správu ak potrebuješ podporu alebo pokecat 🙂
Áno, jasne, ze sa da. Možno to teraz tak nevnímas, no je lepšie mať deti s menším vekovým rozdielom. Nevypadnes rychlo z denného,, kolobehu,, starostlivosti o deti v porovnaní s inous viacrocnym rozdielom medzi deťmi, ktorá nastúpila do prace.
Mam 14r ch, druhy ch mal 26m ked sa narodila tretia neplanovana dcera....ona je tu uz pol roka....dni letia neskutocne , bali sme sa ako to bude a funguje to...jasne ze nie vzdy sa byt trlbliece ale ked chce clovek aj von ist s nimi, musi nieco ozeliet....zvladnete to urcite, len si treba najst
system a jasne ze manzel mi pomaha...
Ja by som sa pripojila trošku, ako ste to zvládali baby mať deti po sebe v prípade že ste na nich sami dvaja s manželom? Žiadny starí rodičia, nikto... ?
Áno. Bola som tehotná keď mal prvý syn rok. Plánovane.
Otehotnela som, keď mal syn 1 rok a 1 mesiac...... Samozrejme bolo to prekvapenie.... neľutujem, aspoň vyrastajú spolu.😉
Moja kamoška otehotnela pol roka po pôrode. A zvládla to. A moja starká po šestonedeli 😀. Medzi mamkou a jej sestrou je len cca 11 mesiacov rozdiel.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
poznám kočku, ktorej sa po roku a pol od prvej narodili dvojičky - zvláda s prehľadom a s úsmevom 🙂
jasné, že manžel pomáha, ale ona nikdy nevyzerala lepšie 🙂