Otehotnela som

7. okt 2021

S mojím manželom som otehotnela ale týždeň predtým som užila tabletku po Postinor lebo mala som ísť na vyšetrenie a tam nesmiem byť tehotná len na druhý deň som išla na odbery znova a už výsledky boli v poriadku takže už na žiadne vyšetrenie nemusím ísť A o týždeň neskôr ako som užila po tabletku po sme sa s mužom milovali a zistili sme že sa nám podarilo miminko milsite že to bude mať vplyv na bábätko keď som užívala týždeň predtým tabletku po a ešte dva týždne predtým som vysadila tabletky na oddialenie menzesu a menzes mi potom pekne prišol a o týždeň sa nám stalo to že som mála výsledky zle tak som užila tú tabletku no a potom keď všetko dobre dopadlo ohľadom výsledkov tak sme sa milovali znova a babenko sa nám podarilo

jaja63
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
silviazlat
7. okt 2021

Nemyslíš, že je to skôr otázka na gynekológa?

autor
7. okt 2021

@silviazlat je veď to pôjdem aj riešiť ja sa len chcem spýtať či nemá niekto takú skúsenosť

martinkatinka
7. okt 2021

Ten casovy sled je nejaky divny......

autor
7. okt 2021
bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
martinkatinka
7. okt 2021

@bambulienka25 ja som to precitala dva krat a merozumiem

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
thereisabear
7. okt 2021

Mislim, že to nebude mať vplyv na bábätko. A už radšej neber žiadne tabletky..

emalka
7. okt 2021

@martinkatinka
@bambulienka25
Ja som to asi rozlustila 😂 Odohrava sa to pocas poslednych 4-5 tyzdnov.
Najprv brala tabletky na oddialenie kramov, presli dva tyzdne po ktorych ich dostala. Presli kramy a tyzden po nich si dala tabletku po zo zdravotnych dovodov. No a tyzden po tejto tabletke zistili ze je tehotna.

martinkatinka
7. okt 2021

@emalka tak ale kedy otehotnela, ked mala tabletku po a predsa to sa neda zistit hned par dni po styku, ze je tehotna..... Fakt mi to zatial nedava zmysel.

emalka
7. okt 2021

Autorka, rozumiem tomu dobre ze mas pozitivny tehu test 2 tyzdne po menstruacii? Ak ano, tak si uz bola tehotna ked si si dala tu tabletku. Ona je len proti uhniezdeniu vajicka, ked uz raz uhniezdene je tak s nim uz nic neurobi, takze by som sa vobec nebala.

emalka
7. okt 2021

@martinkatinka ak to vsetko sedi ako pise, tak bola tehotna uz ked si ju dala. pravdepodobne este pred alebo tesne po menzese a aj ten bol mozno len taky "pseudo". Tipujem ze tie tabletky na oddialenie kramov jej museli dobre rozhadzat hormony a ovulacia mohla nastat asi hocikedy...

martinkatinka
7. okt 2021

@emalka uz mi to zacina davat zmysel.... Ale teda mohla sa chranit inak, aby neotehotnela

kittykat22
7. okt 2021

nie nebude to mat ziadny vplyv. Postinor je spustac mestruacie a maximalne ti moze rozhodit hormonalnu hladinu. Je to to iste ako ked si zoberies v pondelok ibuprofen a pytas sa, ci ta z tej jednej tabletky moze o 2 tyzdne boliet brucho. Nie nemoze. Je to prec.

domka222
7. okt 2021

Najdlhšia veta, akú som kedy čítala 😃

asia83
7. okt 2021

Prepáčte, ale nerozumiem vám. Treba viac čítať, aby ste sa vedeli lepšie vyjadrovať. Prečítajte si to po sebe, či rozumiete tomu ako celku. Významovo.

whatever1
8. okt 2021

"Tabletka po" sa neberie preventívne, nie je to potratova tabletka. Jej cieľom je zabranit ovulacii a tak predísť tehotenstvu. Ak už ovulacia prebehla a došlo k oplodneniu tak brať postinor nemá význam. Berie sa po nechranenom styku, čím skôr tým lepšie. Ak si mala pozitívny test 7dni po uziti tabletky tak tehotná si už bola.

whatever1
8. okt 2021

Objednaj sa ku gynekologovi, zavolaj tam a povedz co máš za problem. Len to nestylizuj takto komlikovane. Stačí keď im povies dátum poslednej memstruacie, dátum kedy si vzala tabletku a dátum kedy ti vyšiel pozitívny test. Nemyslím si že by mohol postinor babatku uškodiť, ale určite o tom informuj svojho dr.

kiki68
8. okt 2021

Nic sa nestane, lebo ono to skor udrzi tehu, ak sa to vezme po tom limite. Tu je to uplne mimo misu, lebo to bolo este pred otehotnenim. Mozno to prave rozhodilo nieco v cykle a Ty si o tyzden uspesne otehotnela. Postinor je iba zmeska hormonov, ziadny jed. Preto sa to nema brat po tom limite, lebo uz to vobec nezaberie alebo to iba zakolise tym cyklom.

tamara4567
10. nov 2021

Ahojte potrebujem od vas radu robila som test a vyšla mi jedna silná a jedna slaba mám silné bolesťi podbrušku bola som aj u gynekológa a povedal mi že vidí tam niečo ale nevie mi to povedať ja Konretne či Toje tehotenstvo

simca06022011
10. nov 2021

@tamara4567 a ako ti poradit, ked ani tvoj lekar to nevidi presne. Asi si bola na sone este skoro a treba vydzrat. Odbery ti nerobil?

tamara4567
10. nov 2021

@simca06022011 Ahoj nie odber mi nerobil len mi robil sono brúsne tam nevidel nič a keď mi už robil ultrazvukové sono tak už videl tam dačo a potom som si robila test ten mi vyšiel pozitívny jedna silná druhá slabá mám pred menštruácne bolesti pod bruchom A mám tvrdé Podbrušku

mandarinka555
10. nov 2021

A teraz skús po slovensky 😝

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre