Ahojte.Druhe tehotenstvo prislo necakane 7 rokov po prvom, vzala som i tabletku Escapelle,avsak bola neucinna.Ale k veci,neviem sa zmierit s tymto tehotenstvom,stale placem,som negativna,neviem sa posunut dalej a prijat to (trapi ma praca,zivotne podmienky-obaja pracujeme,ale sme tabulkovy plat obaja a plus ine veci).Rozmyslala som aj nad ukoncenim,avsak neviem,ci by som sa s tym dokazala zmierit.Som v tretom mesiaci a stale nedochadza k nejakemu prijatiu.Ako sa s tym zmierit?Ako sa nastavit a nemysliet len negativne a cierne?Pisala som i do poradne alexis,ale nejako vychodisko stale neviem najst.dakujem za rady
@lucka_ke pre neho to bolo tiez necakane,ale zmieril sa s tym a teoreticky sa uz aj tesi a setri ma
psychológ?
@lucka_ke je na zozname.
Ber to tak ze to babatko chce byt velmi s vami. Teraz to pochopit nevies. Vsetko chce cas a uvidis ze s odstupom casu budes tieto myslienky este “lutovat”. Je to mozno este stale sok.
Tak, keď vieš, že by si sa s potratom nezmierila, vyčítala si ho, rozhodla si sa správne. Od toho sa odraz, že si urobila správne rozhodnutie, zároveň máš aj podporu od muža, teší sa, čo je super. Dieťatko v tebe rastie a prijatie, zmierenie časom príde, hoci aj po pôrode. Teraz sa snaž na to nemyslieť a rob to, čo ťa teší, skrátka zapĺňaj si hlavu príjemnými myšlienkami. Ži tu a teraz, nemysli a nezaťažuj sa zbytočne dopredu.Držím ti silno palce 🙏
Autorka, ak chceš napíš mi správu. Napíšem Ti jeden pekný príbeh ženy s podobnými osudom zo svojho blízkeho okolia. Ak by Ti to mohlo pomôcť.
Keď ťa trápi praca tak si nepremýšľala, že babatko je to naj, čo sa teraz mohlo stať? Myslím, že keď sa narodí tak budeš šťastná, že máš po rokoch zmenu. A babo ťa miluje najviac na svete aj keď je v brusku 🙂 a muž, ktorý stojí pri tebe to je najviac držte sa
Je tu chce byť s vami už je, nerieš zvládnete pokiaľ muž to berie zodpovedne skús sa tak naladiť aj ty. Nevravím, že to nebude ťažké ale ver ze keď sa narodí povieš si a som šťastná že si k nám prišlo.
Nechajte si to dietatko. Ja lutujem, ze som nechcela viac ako 1 dieťa
Môj syn zostane sam ked ja zomriem. Manzel uz zomrel.
Maroš Kramar povedal ked cakali druhe.
Nenecham tu clovek sameho na svete.
Musis to vziat tak, ze to babatko si vas vybralo, aby ste mu boli rodičmi.. skor ku psychologovi a s muzom sa o vsetkom rozprávať
Stalo sa čo sa malo stať. Nemusíme tomu hneď rozumieť. Ten malý v tebe je bojovník. Už odolal tabletke. Daj mu šancu na život. Prinesie novú radosť do rodiny. Uvidíš. 😉
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
ako sa k tomu stavia muž?