Ahojte baby neviem ci som tehotna alebo nie mam asi 5dnii bolesti chrpta rano sa somnov kruti hlava ide mi na vracanie ale v tomtom v mesiaci som menzes mala a tehotenský test som si spravila a negatívny .....
@beky1813 noo vsak toto ze nieviem
Noa teras uz aj hnackujemm. A zacali mi rast nechty ........
Božéééééééé, neverím. Modrý koník by mal mať po prihlásení sa na úvodnú stránku nastavený povinný IQ test a podľa neho by zaraďoval užívateľky na inteligentné a zvyšok.
Fakt toto??? N E V E R Í M
Nechty? Ako priznak tehotenstva? Uz chapem ten pravopis 😂😂😂😂😂
@sisi123123 treba skor navstivit psychologa na tieto tvoje problemy!
@sisi123123 Nechty? Co to akoze ma mat s tehotenstvom prosim ta? Ak mas hnacky tak to moze byt nejaka crevna vyroza alebo co
viroza, prip.problem s chrbticou alebo nizkym tlakom.
Tehotenstvo to nie je isto. Ak mas hnacku tak to moze byt nejaka viroza alebo crevna chripka
Niekto si tu robi z nas asi dobry den. Nechapem takychto ludi naco to aj robia. zbytocne zakladat nove temy skrz blbost 😖
Ahoj, chcem sa spýtať, či ste niektorá vedeli hneď, že ste otehotneli v určitý deň a či ste mali aj hneď nejaký pocit, príznak... Napr. 2 dni po tom. Ďakujem 😘
Ahojte babi nevem ci som tehotna a mala som le jeden ten menzes a slabi to bol porate mi
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Chrpta? Toto tehotenstvo nebude