Ako by ste reagovali, keby ste zistili, že vás muž podvádza a ste s ním tehotná? Je mi z toho zle :/
Rozchod. Podviedol tá raz, podvedie aj druhý, tretí, .... len dá lepší pozor, aby si na to neprišla
Ja poznam aj taky pribeh, kedy bola zena tehotna, uz lezala v porodnici skor a muz si dal trojku s kamosom a jeho pipkou🤢🤢🤮🤮🤮🤮 Takyto chlapi to je hnus, odstrelit rovno..co ma zenu doma, caka mu dieta a on si nevie vtaka udrzat v gatiach..moja rada-utekaj od neho, ked toto ti dokazal spravit, co ti spravi este dalej? Dalsie dieta a potom vas odkopne pre inu?! Radsej sa vracat z kratsej cesty..
Hmmm ako si to zistila?
To je hnus, velebnosti!!!! Moj ma nepodvadza, ale hrozne stresuje, sibe mu... Vytahuje minulost a uplne nezmysly, hoci sa za iným ani neobzriem. Kazdopadne ak nie ste zobrati, aspon nech podpise otcovstvo na matrike kvoli vyzivnemu a kopni ho do riti. Viem, lahko sa to hovori🙄
@brendaa tie správy, čo som si prečítala hovorili za všetko a myslím, že viac nebolo treba zisťovať
Uff 🙄vies si predstavit zivot bez neho, mas zazemie a oporu u tvojich rodicov?
Ak ano zvladnes to, drzim palce. Ja viem ze som v tomto nekompromisna. Nepotrebujem mu davat ziadnu sancu, sklamal by ma. Akokolvek sa rozhodnes drzim ti palce.
Zazila som nieco podobne. Ked bola moja mama tehotna, v 8 mes. tak som nasla jej noveho manzela s jej najlepsou kamaratkou v hostovskej izbe. V tom case som zila v zahranici, prisla som domov bez ohlasenia. Mozem ti uprimne napisat, ze to bol jeden z najhorsich momentov v mojom zivote.
Záleži aj od toho v akej si situacii.. napriklad kebyze sa to stane mne , tak vzhladom na moju situaciu by som este musela vydrzat a tvarit sa že nič sa nestalo a nič neviem a minimalne si našetriť peniaze na začiatok nejaký a išla by som k rodičom potom a samozrejme by som ho.ešte nejak hnusne využila aby kupil krasny kočiarik postielku atd . Ak by som mala uspory tak by som odišla v momente do svojho. Tam neni očom. Je to to najvačšie poniženie pre ženu.. a ešte keď si tehotná? Zavesiť za gule do prievanu ..hlavu hore, nejak bolo nejak bude.. drzim palce!!
@kittykat22 uf 😔ako to dopadlo?
@svetlanka111 ja som jej to nikdy nepovedala. Nevedela som najst vhodny moment. Najskor tehotna, potom novorodenec, ja v zahranici. To je jedna z tych veci na ktore si ani nechces najst vhodny cas. To je tak neuveritelne tazke s niecim takym prist. Tak dlho som to odkladala az mama zavolala po 4 rokoch, ze jej kamaratka zomrela - mala rakovinu. S manzelom je mama dodnes. Ja s nim mam velmi vlazny vztah. Nemozem jej to povedat - nechcem, neviem ako .. Je od toho 16 rokov.
ak je to mozne, vztah by som ukoncil..
@kittykat22 uf tazka situacia 😔neviem co by som robila v takej situacii..
Povedal, že ku mne nič necíti, nelubi ma, takže to nemá význam zapierať. Takže neviem, čo mám robiť.
a mozes si dovolit zostat sama s dietatom? Mas zazemie, rodinu, peniaze, dostanes peniaze od statu? Ak mas podporu okolia a statu tak nema zmysel zostavat vo vztahu s muzom ktory s tebou nechce byt. Nebudes prva ani posledna slobodna mamicka. A co tu citam, tak niekedy je lepsie byt sama ako mat na krku idiota.
Ahoj, som v podobnej situácii. Som v 32tt, otec dieťaťa ma opustil v momente ked som mu oznámila ze malú cakam. Cele tehotenstvo prezivam sama- on ako inak, sa vlaci kade tade s dievčatami. Nevera to sice nieje lebo sa so mnou rozisiel no boli to rovnako a stale. V podstate cele tehu doteraz som preplakala, takze viem ako sa citis. Ja sa snazim to pretrpieť, aj financne. Zatial to zvladam, tazko ale zvladam. Radu pre teba nemam len ti drzim palce a prajem vela vela sil. Viem ako sa citis, snad bude lepsie🙏🏽
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Uprimne zrutil by sa mi cely svet. Hnusak jeden 😥