Nepríjemné dojčenie počas tehotenstva

27. apr 2021

Ahojte, vsade citam, ze na zaciatku tehotenstva byva kojenie velmi neprijemne..teda ze casto je to jeden z priznakov, ked zena koji a zacne jej to byt neprijemne, ze byva tehotna.....mate niektora prosim aj inu skusenost tie co ste kojili a boli ste tehotne? Ze napr. tie zaciatky boli uplne normalne, nicim sa neodlisovali..ze "problemy" nastupili az neskor?..dakujem..

miadi
27. apr 2021

Nie je to problem len su citlivejsie bradavky tak ti to pojde trochu na nervy . Ale zvyknes si nie je to nic neprekonatelne. V najhorsom prestanes kojit nerob si stres dopredu.

malicka_mysicka
27. apr 2021

Ja som necitila nic neprijemne, postupne som obmedzovala az som odstavila, lebo tak mi kazal lekar (rizikove teho) ale mne to prislo take iste ako predtym 🤷🏼‍♀️

matttulka3
27. apr 2021

Zo začiatku tehu mi nebolo zle čiže mi nevadilo dojčenie. Ale ako náhle som začala zvracat som stopla dojčenie. Nevládala som. Vracala som od 6tt - 14tt.

autor
27. apr 2021

Dakujem baby, neviem kto meni tie nazvy tem, ale potom je to dost zavadzajuce ..🤦‍♀️😡 a asi som mozno aj nepresne vyjadrila..ide mi fakt skor o tie uplne zaciatky tehu-kedy este len test ukazuje tehu... mam par dni do MS a chceli by sme dalsie, tak ci ma vobec vyznam kupovat test lebo teda ziadne priznaky..teda, tie som nemala ani pri prvom tehu, ale tak to som nekojila predtym a toto citam ze je vacsinou taky prvotny priznak..tak preto sa pytam, ci su zeny, co nic take nepocitovali a tehu boli....viem, treba pockat kym bude meskat MS, je to skor o mojej nedockavosti a velkej tuzbe..ale dakujem.vam za vase skusenosti 🙂

matttulka3
27. apr 2021

Mňa len boleli prsia.. 😁 Ale keď MS neprišla tak už som vedela, že som tehu. 🙈 A aj sa mi to potvrdilo. 🙂

ivangeline
27. apr 2021

Nie. Az neskor v tehotenstve zacali byt bradavky citlivejsie ale to sme sa pomali odstavovali.

ivka21
27. apr 2021

Ja jediný priznak zmenšila sa mi nová podprsenka 😁inak kojenie také isté.

miriamik77
27. apr 2021

Sestra kojila až kým neporodila druhé dieťa 🙂 A bolo to v pohode, no každý organizmus je iný

miadi
27. apr 2021

Este ti nemeska? Vies bradavky Ta mozu hocikedy boliet staci ked moc vela dudkuje 😀Mne meska niekolko dni .. a bradavky bolia a mam super čuch. V piatok idem do mesta tak kym dovtedy nic kupim test. test je naj . ( moze meskat aj kojenim.. )

monikakk
2. máj 2021

Ja som ani netušila, že som tehotná a kojenie mi zrazu začalo vadiť. Mala som nepravidelný cyklus, takže som ani nepočítala s tým, ze to môže byt tehotenstvom. Ale zrazu mi to kojenie nebolo príjemné a to som nemala ani bolestive bradavky.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre