Ahojte, možno to bude znieť divne, ale som v 18tt a po väčšine času sa necítim byt tehotná. Je To moje druhé tehu a mam 1,5 r. synčeka, čiže všetok čas dávam jemu a preto ani nemám čas myslieť ze som tehotná 😬😁. Až večer keď si ľahnem a zacitim pohyby dieťatka vtedy si to uvedomím.
Je to normálne?
Ano. Uplne. Potom pride 3.trimester. ;D
Jasnačka 🙂 ja som v treťom trimestri behala za bicyklujucou staršiu dcérou, aj som sa s ňou sankovala 😄 mala som šťastie, že som až do konca bola úplne fit a s výnimkou občasného drobného nepohodlia som ani nevedela, že som tehotná. Vlastne som ani nechápala, kedy a kam to tehotenstvo tak ušlo, keď som 9 dní po termíne šla konečne rodiť 🤭
@thoughtfulweirdo ďakujem 🙂 lebo fakt pri syncekovi ani nemám čas myslieť na to tehotenstvo. Prvé tehu bolo samozrejme iné,ved jasne, vtedy bolo času aj oddychovat
@vasjar ja od kedy som tehotna tiez necitim ze cskame babo😅som v 16tyzdni ..a kedze je to nase prve dieta neviem co a ako ..obcas mam pocit ze uz citim ze sa hybe 🤔neviem to rozoznat😃len uz asi tyzden v oblasti pod pupkom na rovnakom mieste ale neviem ci su to creva alebo babo😅🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@vasjar ja som 19tt a keby som nemala brusko a necitila pohyby, tiez neviem, ze som tehotna.
Ziadne nevolnosti ( len 3t tazky zaludok), ziadne bolesti...