Necítim sa byť tehotná

vasjar
11. nov 2022

Ahojte, možno to bude znieť divne, ale som v 18tt a po väčšine času sa necítim byt tehotná. Je To moje druhé tehu a mam 1,5 r. synčeka, čiže všetok čas dávam jemu a preto ani nemám čas myslieť ze som tehotná 😬😁. Až večer keď si ľahnem a zacitim pohyby dieťatka vtedy si to uvedomím.
Je to normálne?

veronikaszabova
11. nov 2022

@vasjar ja som 19tt a keby som nemala brusko a necitila pohyby, tiez neviem, ze som tehotna.
Ziadne nevolnosti ( len 3t tazky zaludok), ziadne bolesti...

ivangeline
11. nov 2022

Ano. Uplne. Potom pride 3.trimester. ;D

thoughtfulweirdo
11. nov 2022

Jasnačka 🙂 ja som v treťom trimestri behala za bicyklujucou staršiu dcérou, aj som sa s ňou sankovala 😄 mala som šťastie, že som až do konca bola úplne fit a s výnimkou občasného drobného nepohodlia som ani nevedela, že som tehotná. Vlastne som ani nechápala, kedy a kam to tehotenstvo tak ušlo, keď som 9 dní po termíne šla konečne rodiť 🤭

vasjar
autor
12. nov 2022

@thoughtfulweirdo ďakujem 🙂 lebo fakt pri syncekovi ani nemám čas myslieť na to tehotenstvo. Prvé tehu bolo samozrejme iné,ved jasne, vtedy bolo času aj oddychovat

kundiboo
12. nov 2022

@vasjar ja som na zaciatku cca 5tt, a necítim tiež žiadne príznaky, ani prsia nemám naliate, ani ma neboli brucho . Aj ty si to tak mala na začiatku?

beata_k
12. nov 2022

@vasjar Aj ja som tak mala druhe tehotenstvo. Az vecer v posteli som si "spomenula" na mimco v bruchu. Cez den nebolo caso popri starsom. A ani nekopalo, takze sa velmi nepripominalo 🤭

vasjar
autor
12. nov 2022

@kundiboo áno, myslím ze to bolo aj pri prvom tehu, och ale čo si spomínam. To som ešte nevedela ze som tehu, ale bradavky som mala dosť citlivé, ani podpiru som nemohla nosiť

vasjar
autor
12. nov 2022

@beata_k a všetko bolo v poriadku s dieťatkom?lebo niekedy si myslím, ze ci je to babo vôbec OK 😬

beata_k
12. nov 2022

@vasjar Vsetko v uplnom poriadku. Akurat sa dokaze dlhsie prehrat sam, nez starsi v jeho veku 😄

veronikahaukova
25. nov 2022

@vasjar ja od kedy som tehotna tiez necitim ze cskame babo😅som v 16tyzdni ..a kedze je to nase prve dieta neviem co a ako ..obcas mam pocit ze uz citim ze sa hybe 🤔neviem to rozoznat😃len uz asi tyzden v oblasti pod pupkom na rovnakom mieste ale neviem ci su to creva alebo babo😅🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre