Necítim chuť jedla

sloto
10. feb 2012

Ahojte, už druhž deň badám, že akoby necítim chuť jedla. napríklad dala som si chleba s maslom, syrokrémom a šunkou a ja som vôbec necítila ani šunku ani ten syrokrém, akoby som jedla úplne neutrálne jedlo. A tiež zisťujem že mliečne výrobky necítim ako chutia. Broskyňový jogurt - akoby som jedla len niečo úplne bez chuti, fakt necítim chuť jogurtu a už vôbec nie tých broskýň.... stalo sa to aj Vám v tehotenstve? Pri prvom tehu som to nemala vôbec 😕

stakat
10. feb 2012

Ahoj, ja som mala to isté. Počas tehotenstva som nemohla do seba nič dostať, už len pri pohľade na jedlo mi bolo na vracanie. Veď som aj schudla 4 kg + autoškola + 3 mes. zaúčanie kolegyne. A to, čo opisuješ sa mi stalo v 8 a 9 mesiaci tehotenstva. Trvalo to teda 2 mesiace - skôr som to akosi nepostrehla. Necítila som chuť absolútne ničoho, ani chleba, zemiaky a ani vodu z vodovodu !!!. Napr. Videla som, že jem francúzske zemiaky, ale žiadnu zložku z nich som necítila. Takže som tak fungovala - len pohľadom, musela som napriek tomu niečo do seba dostať, ale s riadnou nechuťou. Riadne som trpela - to neprajem nikomu takto fungovať v tehotenstve. Po pôrode sa to zmenilo a už fičím aj na káve 😀 . Prajem krásne chvíle a veeeľa zdravia obom

bobi3
10. feb 2012

@sloto ja mám už od začiatku v puse takú nepríjemnú chuť, stále musím popíjať vodu so sirupom. A tiež nič necítim, keď jem. Jedine minule, keď sme boli na Číne, tá býva dosť korenená 😅

adriana7
10. feb 2012

@sloto , nebrala si atb? u niektorých je aj v príbalovom, že dočasná strata (čuch, chuť)

sloto
autor
10. feb 2012

@adriana7 nie atb som nebrala, som síce momentálne chorá, ale liečim sa len čajíkmi a cesnakom a medom, ničím iným....

sloto
autor
10. feb 2012

@bobi3 tak som rada, že nie som sama, čo je divná 😀 normálne teraz som si dala milu.....inokedy mi vždy vadilo že je hrozne sladká, a teraz som ju ledva cítila...

bobi3
10. feb 2012

@sloto ja zasa sladké nemôžem vôbec, už som sladké nejedla takmer 3 mesiace 😀

saria7
10. feb 2012

ahoj, tiez som to mala v prvych mesiacoch tehotenstva, asi tak 2 az 3 mesiac. Ja som si to vsimla pri polievkach, vobec som necitila chut. Tak som si navarila cesnačku, ktoru milujem, ze ked uz ani tú nebudem citit, tak sa naozaj nieco deje. A citila som ju len o trosku viac ako obycajnu teplu vodu. Neboj, prejde to, potom mi uz chutilo pomerne dost a cele tehotenstvo som bola vysadena na kyslu kapustu. Asi to aj bolo dobre, lebo to bol vyborny zdroj vitaminu C.

boubatko
28. feb 2013

ja tiez nic necitim, moj manzel sa poti cely cerveny a zapija obed vodou, vraj taky stiplavy a ja nic 😀

zinhka
23. apr 2013

Ja vobec necitim chut pikantnych jedal a mm sa mi smeje, ako v pohode jem extra stiplave jedla... toto je moje 2.teho, v prvom som tento problem vobec nemala. Navyse ani necitim skoro ziadne vone, takze ono je to asi spojene (zeby "tehotenske prechladnutie"?)

cukrovka
10. dec 2014

necítim ničomu svoju chuť,už štyri mesiace po jedení slaných arašid z minúty na minútu. Ked obiížem aj soľ jak keby som piesok chutnala, no kto mi vie poradiť čo mám s týmto robiť ?

lalinko2010
10. dec 2014

@cukrovka ahoj, musíš k lekárovi, tu ti nikto nedá odpoveď.

sylviasab
10. júl 2022

@sloto covid? Ja som to mala počas covidu

aurorastone
11. júl 2022

@sylviasab joj ze by už v 2012 😁?

sa26
8. apr 2024

Ahojte baby menštruácia my mešká 9 deň robila som si testy no boli negatívne (pred 5 dňami) včera večer som mala zimnicu potom to prešlo prsia mám čoraz citlivejšie ,vôbec necítim vône ,a strašné som unavena aj počas dňa v robote na večer zvyknem mať nafúknuté brucho ako pms jemne bolesti v podbrušku ale menzes nikde myslíte že môžem byť tehotná ?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre