Nechuť na sex počas tehotenstva

26. jún 2024

Baby pomoc ja sa cítim už blbo kvôli môjmu priateľovi, som tehotná a mne sa začal hnusit sex, bolí ma to je mi to nepríjemné a nemám na to ani náladu keďže máme už jedno dieťa a celý deň niečo robím. Som z tehotenstva aj unavená do toho prvorodené dieťa variť upratovať a všetko naokolo, priateľ síce vraví že to chápe a že mu to nevadí, ale vidím to sklamanie vždy keď to skúšame a zase ma tá chuť prejde len čo na mňa vylezie. Ja som už zúfalá a práve teraz som chcela snim mať sex lebo po pôrode to bude ešte horšie, bojím sa že nám to nejak pokazí vzťah 😥 Pri prvom tehotenstve som chuť mala stále, ale teraz aj keď som mala orgazmus tak tie bolesti v podbrušku a tvrdnutie ja som myslela že ma porazí. Čo mám už robiť ? Keby som aspoň mala chuť mu to urobiť inak ale mám voči všetkému takú averziu 😩

rybkoava
26. jún 2024

Ak je vzťah v poriadku tak pár mesiacov bez sexu ho nepokazí, ja som ho mala celé tehotenstvo zakázaný a teraz som v 6 nedeli a muž to chápe. Podstatné je že máme doma zdravé miminko. Trvdnutie bruška sú nepríjemné aj bez toho aby si si ich privolavala sexom. Navyše si tehotná, tak hormóny si robia čo chcú. Daj sa do kľudu a užívaj si tehotenstvo aj, keď píšeš že máš toma ešte jedného drobca.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre