Nechcem oznámiť tehotenstvo

klaudia_22
22. máj 2024

Ahojte
Chcela by som vedieť Váš názor. S mamou nemáme dobrý vzťah.. resp. každú chvíľu sa správa inak. Potom čo zomrel ocino je to s ňou 100x horšie než predtým.
Prvé tehotenstvo vytrúbila celej rodine a známym bez môjho vedomia. Keď jej to prišlo vhod, využila môj stav aby sa vyhovorila z firemnej párty atď. Mali sme veľké nezhody a dala mi fest po psychickej stránke zabrať. Boli tam aj iné veci ale to nechcem vypisovať.
Rozhodla som sa že nechcem aby vedela o druhom tehotenstve tak skoro. Ideálne vôbec. Nechcem aby ma aj o toto obrala.
Myslíte že robím dobre?

magic08
22. máj 2024

Rob ako to citis, no dlho tehotenstvo neutajis

klaudia_22
autor
22. máj 2024

@magic08 Mojou výhodou je že nie som najchudšia 😅. Pár mesiacov tam z toho smeru mám ale nevoľnosti človek nezatají. Pravda.

mabenn
22. máj 2024

ano

lucyluska
22. máj 2024

Robíš dobre. Po prvej skúseností sa teraz chráň, načo si robiť nervy.

anketkarka
22. máj 2024

O čo Ťa má obrať??? Máte to medzi sebou choré asi na oboch stranách. Riešila by som radšej seba a nie mamu, keď by som mala pocit, že má človek nejakými rečami môže o niečo obrať. Deti potrebujú vyrovnanú mamu. Inak svoje traumy presúvaš aj na nich.

30katrusa40
22. máj 2024

@klaudia_22 však jej nehovor. Nie.je to povinnosť. Ono časom to bude vidieť. Dovtedy nič hovoriť nemusíš. Ak bývate oddelene nie je problém.

kitycat
22. máj 2024

@klaudia_22 ja to nevidim az tak tragicky. Ked si svojej mame povedala, ze si v tom, tak preco by to nemohla hlasit dalej? Nestihla si dat o tom status ci co?
Zaroven pouzila tvoje tehu ako vyhovorky. A to ta nejak obmedzilo?

Tam budu problemy ine a to ze si tejotna s tym nijako nesuvisi

lenqua_12325
22. máj 2024

Niesi povinná nikomu nič oznamovať..jednoducho
" som pribrala " a hotovo.. ja som v 5 mesiaci a väčšina rodiny nevie nič a keď mám voľnú tuniku, nikto si to nevšimne.
Dôvod niesi nikomu povinná vysvetlovať tiež.

deti95060810
22. máj 2024

my sme s mm vôbec nikomu neoznamovali moje tehotenstvá. bola to čisto naša záležitosť.
ani sme žiadnu radu od nikoho nečakali....

januska12323
22. máj 2024

Nemusíš oznamovať nič kľudne až po pôrode, je to na tebe.

lenicka999
22. máj 2024

Robíš veľmi dobre.

mimusina
22. máj 2024

Tiež som toho názoru, že netreba hneď hádzať do éteru - že si tehotná - obzvlášť ak nemáte dobrý vzťah aj keď je to mama.....tiež sme si svoje tajomstvo nechali pre seba pokiaľ to len išlo - živo si viem predstaviť svoju mamu akoby to každému hovorila a to som nechcela......a ver bolo to na nezaplatenie...úplne som si to vychutnávala že som tehotná - a vieme to len my s manželom, nebolo mi zle, veľa som nepribrala.....poniektorý známi ma videli až s bábätkom, sánka im padla vy máte dieťa??????....denne som chodila do práce - domov neskôr - manžel chodil po mňa - juj krásne časy.....takže milá moja užívaj si že si tehotná - buď v kľude, nestresuj, nerozčuľuj sa - lebo teraz je najdôležitejší poklad ktorý nosíš pod srdiečkom - a mysli aj na seba - urob si pekný deň. Posielam veľké objatie - Tebe i bábätku❤

klaudia_22
autor
22. máj 2024

@kitycat Status?? Aký status? 😅😅🤦🏻‍♀️. Fb ani nemám. O Instagrame nehovoriac. Strata času.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre