Ahojte chcem sa spýtať na váš nazor ..mozem vidiet v druhom tehu jemne nadvihovanie bruska ( take jemne pohyby babatka) ak som len na konci siesteho tyzdna podla vypictania inernetu ( moc na to neverim ale predsa som skusila)..zajtra idem ju gynekologovi aby mi povedal v ktorom tyzdni naozaj som ..je to pre mna take divne lebo v prvon tehu som ani nevedela ze som tehotna a teraz som mala uplne ine priznaky ale aj tak som s tym neratala ze tsk sjoro ostanem tehotna napiste skusenosti vase pri druhom tehu 🙂
no dieta to urcite neni. to mozu byt len creva :D
@wevusik16 babatko ti tam nema kde cestovat a narazat do vajecnikov 🙈🙈🙈 vies snad,ako to funguje,nie??
to ti len pracuju creva
@wevusik16 je to hlúposť v 6. týždni, jedine, keby si bola tehotná oveľa dlhšie. Bola a možno ešte je tu na MK žena, ktorá zistila až v piatom mesiaci, že je tehotná, mala normálne dovtedy menzes a viem, že takých prípadov je viac. Iné príznaky nemáš? lebo potom to môžu byť len črevá.
@veronikaszabova jasné ze viem ale bolo mi to divne ..no kazdopadne uvidim co povie doktor v ktorom tyzdni som 🙂
@daganov vies co mala som bolesti krizov ,napate prsia a pocity ako by som mala dostat ms pred mesiacom mozno aj viac neprikladala som to k tomu ze som tehotná ..pri ms ked som som mala dostat som to nikdy nemavala ....pri prvorodenej dcere som tiez nevedela ze som tehu a mala som menstruaciu normalne potom mi meskala a zistila som ze son tehu aa bola som uz v 10tyzdni ..a co sa tyka bolesti tak to mam ze ma trosku pobolieva v podbrusku a prsia mam citlivejšie a pri dlhsim stati ma bolia krize co som predtym nemala
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
V 6 týždni nemá bábätko ani centimeter, tak ako ma nadvihovat vaše brucho? 🤦♀️