Ahojte mamičky, viem, že tento príspevok je niečo trošku iné, keďže som tu takéto niečo asi ešte nevidela. No nedá mi to a radšej sa opýtam, lebo chcem počuť vaše skúsenosti s niečím podobným. V skratke , ja som v znamení blíženca. Celý môj život som mala problém s dievčatami v znamení býka. A keď sa povie problém, naozaj myslím problém. Vždy sme sa hrozne hádali, a ja som mala vždy pocit, že všetky tieto dievčatá (už teraz ženy) boli rovnakè a ani kedna mi v ničom nesedela. Nedávno som sa dozvedela, že mám mať práve dievčatko a že sa narodí okolo začiatku mája a bude býk. Neviem sa s tým nejako vyrovnať. Máte niekto prosím skúsenosti s niniečím podobným ? Rada by som ich počula 🙂)
@mamicka2455 chcela by som mat tvoje bezcenne problemy.
Keby len to urcovalo vztahy... Si matka. Budes nacuvat svojmu dietatu a snazit sa naplnat jeho potreby. ;)
Nedávno si sa dozvedela, že budeš mať dieťa v znamení byka? Však to znamená, že najbližší mesiac budeš rodiť (už sme v znamení býka). To potom kedy si sa dozvedela, že si tehotná?
Ale k téme, určite na tom nezáleží. Ľudia sú rôzny, ja mam sestru aj kamošku v znamení byka a sú úplne odlišné povahy. Tvoje dieťa sa bude podobať na teba a na svojho otca, tak až tak zle to nemôže byť, nie?
Bud rada, že budeš mať zdravé dieťatko, je to velky dar. Mnohí po tom túžia, a není im dopriate dieťa resp zdravé dieťa. Tak nerieš blbosti, ako znamenie.
@mamicka2455 ja som byk. Mamina je blizenec. Som rada, ze nerozmyslala nad tym, ze ma da do hniezdna zachrany, lebo som sa narodila v tomto znameni 😆😆😆. Asi preto, ze vtedy taka moznost nebola...a teraz vazne... myslis si, ze tvoja otazka je ok? 🤣🤣🤣
tak ti neostava nic ine, ako sa ucit komunikovat s dcerou, aby medzi vami nevznikali konflikty. Nedavno si sa dozvedela...pocitat sa uci na zakladnej skole, no mala si lepsie planovat pri pocati 😉
@mamicka2455 prestaň veriť v sprostosti a budeš mať jednoduchší život... zložité vzťahy by sa nezmenili, ale nemusela by si takéto veci riešiť teraz. Dieťa si vychovávaš TY a v tomto prípade je podstatné ako ho prijmeš či už s ryšavými vlasmi, poldennou uplakanosťou alebo hoci aj narodené v znamení trilobita. Ak ho budeš podvedome odmietať už len preto že je býk, tak máš problém zaručený.
Spýtaj sa žien, čo sa im nedarí otehotnieť či riešia takéto ...ani neviem ako to nazvať.
@mamicka2455 Podľa astrológie sa nedá takto jednoznačne povedať, že s niektorým znamením sa nedá vychádzať. Astrológia je zložitejšia, tam len znamenie (postavenie Slnka v znamení býka) ešte neurčuje celú osobnosť. Sú tam dôležité ďalšie planéty, napr. dieťa narodené v znamení Býka môže mať planétu Merkúr v znamení Blížencov - to znamená, že bude komunikovať, myslieť ako znamenie Blížencov. Tiež u dievčat je dosť dôležité kde bude mať planétu Mesiac, ktorá určuje jeho pocity, psychiku.
@bolarazjedna dozvedela som sa to az teraz, pretože som mala dohodu s mojim gynekologom, že mi nič z týchto informácii nepovie, lebo som to všetko chcela mať viac menej ako prekvapenie. O tom, že by sa teoreticky dieťa malo narodiť na začiatku mája som vlastne pred tým veľmi nerozmýšľala.
@mamicka2455 a ako si predstavujes to riesenie? A nemoze byt problem skor v tebe ako v tych dievcatach - bykoch 😁?
Si tehotna a asi uz na materskej kedze uz ides pomaly rodit, tak mas asi teraz vela casu premýšľať nad blbostami ale naozaj sa nemas coho obavat, puto s tvojim dietatom bude silnejšie ako vplyv znamení. Ovsem ak si nevsugerujes, ze to dieta bude zle, alebo nezvladnutelne, alebo take ci onake zato kedy sa narodilo. A koniec koncov mozes aj prenasat a nebude byk
uprimne ani neviem v akom znameni je moja dcera a to ma 7 rokov... myzlim ze je tiez byk kedze je majova .. ale isto to neviem a netrapi ma to .. viem ake jedlo ma rada, aku farbu, co ju rozosmeje a co naopak , poznam jej kamaratov tuzby lasky ... a je to moje vsetko aj keby bola neviem ake znamenie ... dolezite je ze je ... ze je moja ze je zdrava ze je stastna ...
@bolarazjedna mamicky, chcem podotknúť, že som týmto nechcela povedať, že by som to dieťa dala kvoli takejto veci na adopciu. Len som chcela počuť vaše skúsenosti. Na moju dcérku budem taká istá, ako by som bola na hocjaké bábo.
@mamicka2455 na znamenie sa vykasli smerodajna je povaha a vychova ani zdaleka nie znamenie, starsia dcera je panna znamenie a teda ked si o tom znameni precitas nasa je uplny opak tak isto ja som kozorozec manzel baran vraj sme nekompatibilne znamenia po vyse 20tich rokoch vztahu sa nad takouto hlaskou vzdy len zasmejem... Netvrdim ze si si s tymi zenami nesadla ale skor to bolo kvoli ich povahe a zmyslaniu nie pre znamenie tiez mame v robote momentalne situaciu ze sa sklada novy kolektiv a uz je tam par ludi ktory pomali a isto nezapadaju bez ohladu na znamenie....
Dieťa v znamení býka je super. Skôr skús poriešiť nejak seba ako blíženca 🤔😂
Sestra je býk a má muža blizenca. Sú spolu už fakt dlho, tak neviem. Ja som si zase všimla, že dvaja ľudia, ktorí mi tiež povahovo vôbec nesedia sú obaja vodnari. Dve moje deti sú tiež vodnár 😁. Tak ale neberiem to tragicky, dúfam, že budeme mať v dospelosti dobré vzťahy.
@mamicka2455 pocuj mamicka, normalne to ber ako prilezitost naucit sa porozumiet bykom. Len aby ona nemala vacsi problem s tebou ako ty s nou🤷♀️
@mamicka2455 daj ho do hniezda záchrany a sprav si nové v takom termíne, aby ti vyšlo vhodné znamenie, čo iné 🤷♀️🤦🏼♀️
Keby to bolo také jednoduché, že ľudia spolu vychádzajú na základe horoskopu...
zrejme bude problem skor v tebe..pretoze zena-byk je jedno z najlepsie hodnotenych znameni pre zenu.zena -byk je zenska, skvela manzelka a matka.su daleko horsie znamenia, ked uz na to veris...skorpiony, levy...
mňa vychoval býk, môj partner je býk, moja naj kolegyňa je býk (ja som baran) a máme spolu úžasné vzťahy.. býk je veľmi srdečný človek, osobne si však myslím, že na znamení ako takom až tak nezáleží, o povahe človeka hovorí kopa iných astrologických, numerologických a neviem ešte akých vecí (odhliadnuc od výchovy a zázemia) ☺️ a zo všetkého najdôležitejšia je láska 💕 čistá a úprimná láska matky k dieťatku 👧🧒
@mamicka2455 ja sa tiez zaujimam o astrologiu a tiez mam skusenosti ze si s nejakymi znameniami rozumiem lepsie a s inymi nie. Nasa dcerka mala byt skorpion, tiez som si hovorila, ze som zvedava aka bude. No osud mi to spočítal po svojom. V zivote by mi nenapadlo, ze ked mam termin 12.11., budem rodit uz v auguste a dcerka bola skoro Lev. Narodila sa 25. A je uz Panna a ja som v prvej rade neskutocne vdacna, ze taky skory prichod na svet zvladla a uz by som sa takymi vecami druhy krát nezaoberala. Hlavne nech je zdravucke ❤️ nech sa lubite. Podla mna sa dolezite veci o živote, vztahoch a ake bude sa uci prikladom a výchovou...
To sú za sebou idúce znamenia s tými si človek väčšinou rozumie ale aj nemusí.Aj s rakom by si si mala.Ale ešte možnože si budete rozumieť ascendentom s dieťatom to je druhé znamenie človeka a záleži podľa hodiny narodenia. Ani ja si nerozumiem s býkmi som vodnár celkovo tie zemské znamenia nemusim.Toľko z astrologie🙂
@mamicka2455 moja dcera je v znameni skorpion a kazdy mi hovoril, ze to su tazke povahy.
Za ten rok a pol som sa nad tym nemala nejako cas zamyslat, hoci mozem hodit na znamenie, ze je to maly nervak a place hned ako sa jej nieco nepaci a mozno su take vsetky/vacsina deti, neviem, nemam s detmi skusenosti.
Uvidis aka bude v puberte, zatial by som sa nestresovala, aj tak to tazko zmenis.
Moj názor je taký že ak toto je jediný tvoj pre lem tak si šťastná žena a teš sa ze budes mat dieťa... A budeš matkou...
Moja tiež mala byť býk, neskôr baran a nakoniec. Je presne na prelome 20. A podla horoskopu tiež sa vodné znamenia nemusia sbykom a vieš milujem ju najviac na svete a ďakujem tomu hore za to ze je zdravá napriek problémom kt pri pôrode boli...
Mám chuť ti napísať aby si ju dala na adopciu, lebo určite ju nebudeš mať rada, lebo všetky dievčatá v tomto znamení neznášaš a určite nebudeš mať ani svoje dieťa rada, tak načo trápiť seba aj dieťa . A teraz vážne, ja som blíženec a mám syna aj dcéru v znamení býka. Mojim prianím boli aby boli v rovnakom znamení ako ja, ale akosi nevydalo 😉. Dcéra je držka, sebavedomá slečna čo presne vie čo chce a ide si za tým. Je veľmi múdra a šikovná. Ale treba ju držať skrátka a usmerňovať. V kolektíve je veľmi obľúbená. Puberta nás síce len čaká, ale som rada že ju mám. A preto si myslím, že tvoje dieťa bude pre teba niečím iným výnimočným a nebude ako tvoje kamarátky z ulice. Bude z polovice po tebe a z druhej po partnerovi, znamenie v tom až takú rolu nehrá. To skôr by sa dieťa malo báť teba, veď blíženci sú osoby dvoch tvárí 😉.🙂 A teda nemyslím si ,že by som bola človek čo je jeden deň taký a druhý iný.
@mamicka2455 tak evidentne máš s býkmi problem a osud ti dal ďalšiu sancu, aby si s nimi urovnala vzťahy. Môj otec je býk a či po kariernej stranke, či rodinnej bol vzdy 100% človek. Ja lepsie znamenie nepoznam.
@mamicka2455 akoze nemam problém tak si ho vyrobím 🤦🏻♀️ Neviem čo riešiš.... môj muž je blizenec a nás syn byk a majú spolu úplne pohodový vzťah... nenamyslaj si somariny a tes sa na dieta
Toto fakt 🤦♀️ ja ani neviem, v akom znamení je tá moja.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?